Sveikas, daiļās! Rudenī pašmāju zīmola Dzintars kosmētikas klāstu papildināja daudz jaunumi. SPA Premium kosmētika satur vairāk nekā 90% dabiskas izcelsmes sastāvdaļas. Matu kopšanas līnijā ir trīs šampūni un atbilstošas maskas. Šodien par mango un melleņu produktiem:
Šampūns rūpīgi mazgā matus un piešķir spīdumu. Satur kviešu mikroproteīnus un rožūdeni. Kviešu mikroproteini atjauno matu struktūru, piešķir tiem mirdzumu; jūras aļģu, alvejas, zirgkastaņas augļu ekstrakts un rožūdens padara matus maigākus un viegli kopjamus. Šampūns piešķir matiem maigu, svaigu un patīkamu aromātu. Piemērots jebkura tipa matiem. Satur līdz pat 97% dabiskas izcelsmes ingredientus. Matu maska baro, nostiprina, atjauno matu struktūru un elastību. Kviešu proteīna hidrolizāts veicina matu serdes atjaunošanu, argana koka eļļa baro, atjauno un nostiprina matu serdi, piešķir veselīgu spīdumu. Rožūdens novērš matu sausumu. Pantenols veicina kondicionējošu iedarbību, notur mitrumu, novērš matu lūšanu. Satur līdz par 95% dabiskas izcelsmes sastāvdaļas.
Abiem produktiem piemīt ļoti patīkams saldens melleņu ievārījuma aromāts, kas arī kādu laiku saglabājas matos. Šampūns ir caurspīdīgs, vidēji biezs, tas labi attīra matus un galvas ādu un nerada velkošu sajūtu. Maska pēc konsistences drīzāk līdzinās kondicionierim un, spriežot pēc tā, ka zīmola klāstā matu balzams nemaz nav, maska ir domāta tieši biežai lietošanai. Runājot par iepakojumiem, tie ir diezgan ērti (man ļoti patīk, ka šampūnam ir pumpītis), taču man gribētos kaut ko mūsdienīgāku. Toties līdzekļu efekts uz matiem ir absolūti fantastisks! Mati ir ļoti spīdīgi (godīgi sakot, es neatceros, kad mani mati bija tik spīdīgi), vijīgi un ilgstoši saglabā svaigumu. Bieži vien balzami mēdz būt pasmagi un jau nākamajā dienās prasās pēc matu mazgāšanas, šoreiz tā nebūt nav. Man ir liels prieks, ka Latvijas zīmoliem ir tik patīkami produkti. Sērijā vēl ir produkti ar saulainā persika un rozā greipfrūta aromātiem. Preses relīzē redzēju arī produktus ar nosaukumu "Saulainais arbūzs" un "Kokoss un vaniļa". To arbūzu es noteikti gribētu izmēģināt! Bet, vismaz pagaidām, veikalu plauktos to neesmu manījusi.
Produktus var iegādāties Dzintars firmas veikalos, Stokcmann, Drogās (iespējams, ka kļūdos). Šampūns maksā 12 € par 200 ml, maska 16 € par 200 ml.
Vai esat kaut ko mēģinājušas no SPA Premium sērijas?
 
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).