Sveikas, daiļās! Pēdējā laikā man iet galīgi traki, tāpēc par produktiem, kurus varēt iegādāties izstādē, stāstu tik vēlu. Atvainojos :(
Izstādes "goodie bag" saturs:
Man jāatvainojas, ka es ne tikai neuzrakstīju par produktiem, bet daļu arī neesmu nemaz izmēģinājusi. Labi, pietiek čīkstēt. 
Herb Dental korejiešu zobu pasta ar jasmīnu. Tieši tā, ar jasmīnu. Garšo un smaržo lieliski, puto kā traka. Ko vēl es varu pastāstīt par zobu pastu, it īpaši, ja ne vārda nesaprotu korejiešu valodā? Man patika.
Silk Oil of Morocco dušas želeja bez sulfātiem, kuras sastāvā ir Marokas roze, augstā spieduma argana eļļa un citi labumi. Es gaidīju, ka dušas želeja smaržos pēc rozēm, taču nē. Smarža ir ļoti īpatnēja un grūti aprakstāma, man atgādina Lush Jungle matu kondicionieri. Matu eļļa ar ērtu dozatoru ir forša. Mati ir spīdīgi un mīksti, nepukojas, taču jāsaka, ka cenas produkcijai ir, teiksim tā, "virs vidējā". 100 ml dušas želeja maksā 13 eur, 60 matu eļļas -  20 eur. Nav traki, bet vienkārši pabīdinu, ar ko jārēķinās. Mazo ķobīti (augstā spieduma tīro argana eļļu neesmu izmēģinājusi).
Sonett organiskās roku ziepes ir absolūti un galīgi fantastiskas! No sākuma nodomāju, ka nekas baigi interesants nav, bet patiesībā ziepes kolosāli smaržo (esmu izmēģinājusi ziepes ar lavandu un rozi). Es sajutos kā lavandas laukā. Iesaku!
Es neesmu baigā fane Bulgārijas rozes kosmētikai, bet zinu, ka daudzām dāmām ļoti patīk. Tāpēc pabrīdinu, ka iestādē būs!
Un pats foršākais - dekoratīvā kosmētika no Gosh.
Acu ēnas neitrālos toņos ideāli noderēs ikdienā. Pigmentācija ir laba, taču ir redzēta arī labāka. Noturība pieklājīga un toņi ir īsts must have. Giant Blush krēmveida vaigu sārtums tagad konstanti dzīvo manā kosmētikas maciņā. Iepakojums dikti ērts un parocīgs. Produkts viegli klājas un viegli iztusējas. Pigmentācija pasakaina. Lūpu krāsu uz lūpām īsti neesmu mēģinājusi, bet tonis daudz redzēts šī pavasara modes žurnālos un modelēm modes skatēs.
Swatchi:
Pavisam noteikti iesaku izmēģināt Gosh vaigu sārtumu un Sonett ziepes.
Un kā sākumā tika solīts - konkurss! Tev ir iespēja laimēt ielūgumu uz izstādi. Kopā tiek izspēlēti 3 ielūgumi. Dabūt tos varēs rīt izstādē (es būšu izstādē no 11:45 līdz apmēram 16:00). Viss, kas tev jādara, ir jāuzraksta komentārs: Gribu ielūgumu! un savu e-pasta adresi, uz kuru nosūtīšu informāciju kā varam tikties rīt. Es piešķiršu numurus un rīt pl. 10:00 paziņošu uzvarētājus. 
Konkurss ir noslēdzies! Paldies visām, kas piedalījās :) Uzvarētāju numuri:


Apsveicu! Ar uzvarētājām sazināšos caur e-pastu.