Sveikas, daiļās! Pavisam nesen Latvijas organiskas kosmētikas zīmola Bio2You klāstā parādījās BB krēms. Interesanti, ka BB apraksts ir visai īss, toties pats krēms ir ļoti labs. BB krēms ietonē un izlīdzina ādas toni, mitrina, nomierina un baro ādu. Pieejamas 2 krāsas.
BB krēmam piemīt viegla gelveida tekstūra un neuzbāzīga augu/augļu smarža. Tas ļoti viegli klājas un viegli izlīdzinās, neradot smaguma sajutu uz ādas. Ieraugot saulespuķu eļļu sastāvā, es padomāju, ka noteikti āda spīdes kā disko bumba, bet nē, āda pēc BB uzklāšanas ir samtaina. BB krēms ir nemanāms uz ādas un sniedz "neuzkrāsotas", bet svaigas ādas efektu. Lielus defektus tas nenosegs, bet skaisti izlīdzinās ādas toni un piešķirs sejai dzīvīgumu. Jāsaka, ka uz manas kombinētas ādas dienas otrā pusē sāk parādīties spīdums, tāpēc jālieto pūderis. Es domāju, ka Bio2You BB krēms labi derēs sausas/kombinētas. normālas, normālas/kombinētas ādas īpašniecēm. Sausākai ādai vajadzēs papildus mitrināšanu, bet taukainākai - pūderi un tad viss būs ideāli.
Man ir tonis SofteBeige, kas ir gaišākais no diviem pieejamiem. Uzklājot uz ādas tas šķiet mazliet pa tumšu, bet tonis lieliski izlīdzinās un uzlabo sejas ādas toni. 
Sastāvs: Aqua, Aloe Barbadensis (Organic Leaf) extract, Helianthus annus (Organic Sunflower) oil, Cosos nucifera (Organic coconut) oil, Stearic acid, Cetearyl alcohol, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethalon Ethylhexylglyxerin, Cetyl Alcohol, Cocos glucosides, Hippophae Rhamnoides extract, Tocopherol, Phytic acid, Sodium hydroxide, Benzyl alcohol, Parfum, Mica CI77491, CI77492, CI77499, CI77007, CI77891

Iegādāties var Bio2You veikaliņos, Bio2You interneta veikalā, Stockmann. Cena 22 € par 30 ml, bet šobrīd ar 20% atlaidi BB maksā 17.60 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).