Sveikas, daiļās! Mans spending ban ir galā un jauna paprāva kosmētikas porcija iekšā. Protams, ka ne visu esmu pirkusi  vienā reizē un ne visu arī vispār esmu pirkusi. Sākam!
Sakārojās kaut ko neparastu dušas produktu jomā, tāpēc paņēmu šo to no pašmāju zīmola Attirance. Viss tiešām ir ļoti neparasts un foršs :) Slavenais Garnier rozā micelārais ūdens ir beidzot pieejams arī Latvijā un arī ļoti patīk. Nekādas alerģiskas reakcijas, kā citām dāmām man nav. Dr.Hauschka pagājušajā nedēļā prezentēja savus jaunumus: nakts serumu bez eļļām un dezodorantus. Tiku pie seruma (to gan vēl neesmu mēģinājusi, bet smarža burvīga) un salvijas un piparmētras dezodoranta, kas ir ļoti patīkams. Gaidot spending ban beigas ļoti cerēju, ka visas YSL 10 toņu ēnu paletes neizķers un es arī pie kādas tikšu. Tiku arī! Kolosāla palete un UD Naked draudzenes stāv maliņā. Latvijā ir parādījusies (vai drīz parādīsies) Franču aptieku kosmētikas zīmols Uriage. Tiku pie slavenā termālā ūdens. Jāsaka, ka šim ir vissmalkākais smidzinātājs, kādu jebkad esmu redzējusi. Babor prezentācijā iepazinos ar jaunu Reversive kolekciju. Visi līdzekļi ir ar izteiktu anti-aging darbību, bet ļoti vieglām tekstūrām. Paraudziņi tiks mammai :) Bio2You pagājušajā nedēļā arī prezentēja jaunumus. Zīmola kosmētikas klāsts ir krietni mainījies, kopš apmeklēju veikalu pēdējo reizi (pirms kāda pusgada). Jaunais BB krēms būs pieejams 3 toņos. Man ir pats gaišākais. Krēms ļoti viegls un patīkams uz ādas, bet nekādas lielās nepilnības nenomaskēs. Lancome Belle de Teint pūderis ir līdzinieks Chanel Les Beiges. Viegls, smalks, patīkams. Lancome nagu laka skaistā fuksiju tonī vēl stāv neizmēģināta, jo neesmu savedusi kārtībā nagus. Expo Beauty izstādē iegādājos korejiešu zīmola MISSHA pīlingu ar skābēm. Izmēģināju tikai vienu reizi, bet man patika. MAC Toledo kolekcijas lūpu krāsa ir burvīga! MAC matētas lūpu krāsas sāk pārņemt manu kosmētikas maciņu. Armani jaunās šķidrās acu ēnas neparastā pieklusinātā ceriņu tonī ir super-duper noturības pat uz maniem taukainiem plakstiņiem bez bāzes. Atverot L'oreal Miss Manga Punky skropstu tušu un ieraugot jocīgu silikona birstīti, es padomāju, ka nē, nav mans! Bet patiesībā efekts uz skropstām man ļoti patīk. NYX Wonder Stick kontūrēšanas zīmulis ir labs, tikai tieši apstrādājamā vietā uzmetās pumpa, tāpēc pagaidām stāv maliņā. L'oreal Infallable acu ēnas toņa ziņā ir līdzīgas Armani ēnām, tikai šis ir krietni gaišākas. Inglot Noble kolekcijas krēmveida ēnas/laineris burvīgā metāliskā tonī. Ubernoturīgas. Patīk. Dove jaunās ziepes. Labi smaržo, labi mazgā. Bet, principā, ziepes kā ziepes.
Artdeco Emilio de la Morena kolekcijas nagu laka, 2 lūpu krāsas un sārtums. Viss ļoti patīk, bet nav labi laika apstākļi, lai sabildētu. Lancome Shine Lover lūpu krāsa pasakainā fuksijas tonī. Ļoti mitrinoša, sulīga un spīdīga. Drīz būs atsauksme :) Maybelline jaunumi: nagu lakas (vēl nemēģinātas), acu laineris flomīša formā (vēl neesmu mēģinājusi, bet smarža mazliet biedē) un 2 lūpu krāsas foršos pavasarīgos pasteļtoņos. Nars Creamy Radiant konsīleris. Šo lietoju jau kādu laiciņu un ļoti patīk, bet neatceros vai jau esmu rādījusi. Max Factor un Bourjois krēmveida acu ēnas. Abiem zīmoliem ēnas ir ļoti spīdīgas un foršas. L'oreal True Match tonālais krēms. Patīk. Bet savu toni vajadzēja sūtīt no ārzemēm, jo vietējos veikalos pieejamie man ir 2-3 toņus pa tumšu.

Huh! Gari gan man sanāca! Tagad apjēdzu, ka šo to vēl esmu piemirsusi, bet nu nekas :) Atrādīšu vēlāk. Kā jums ar jaunumiem? Vai daudz? Par ko gribas dzirdēt atsauksmes?