Sveikas, daiļās! Vakar u.v. Stockmann notika jaunā produkta Kiehl's Iris Extract Activating Treatment Essence prezentācija. Kā jau parasti Kiehl's prezentācijās bijām ļoti intīmā pulciņā (tikai 4 meitenes un lieliskie Kiehl's zīmola pārstāvji).
Viss iesākās ar augļu devu  un alvejas dzērienu. Kiehl's pārstāvji pastāstīja par jaunumiem un aktuālām tendencēm kopjošā kosmētikā. Kā jau katru pavasari parādās arvien labāki līdzekļi ādas aizsardzībai no saules.
Tika uzsvērts, ka mums ziemeļniekiem īpaši jārūpējas par savu ādu dodoties siltajās zemēs, jo tur saule ir intensīvāka un nepieradinātai ādai šādas pārmaiņas rada lielu stresu. Regulāras šādas intensīvas insolācijas var novest pie galīgi sliktām sekām. Tiem, kas domā, ka ādu nevajag sargāt, bet gan pieradināt pie saules (izmantojot līdzekļus ar zemu SPF faktoru, vai par izmantojot solārijam paredzētos krēmus), iesaku noskatīties video šeit. Video parādīts kā cilvēka āda uzkrāj saules nodarītus bojājumus un arī kā krēms ar augstu SPF faktoru pasargā ādu.
Protams, ka pastāstīja arī par jauno īrisa ekstrakta esenci, kas satur ne tikai visādus augu valsts labumus, bet arī glicerīnu, hiāluronskābi un salicilskābi. Rezultātā produkts sola ādas tekstūras uzlabošanu un dziļu mitrināšanu. Izklausās labi!
Gribu pievērst jūsu uzmanību, ka Kiehl's tagad piedāvā arī workshop'us, kas latviski tulkojams kā radošas darbnīcas, bet es šos pasākumus drīzāk nosauktu par padziļinātām konsultācijām. Kiehl's eksperti Zane un Modris iepazīstinās Jūs ar ādas kopšanas pamatprincipiem un ieteiks piemērotāko rutīnu veselīgam izskatam. Semināra laikā piedāvāsim izmēģināt dažādus ādas kopšanas līdzekļus. Nodarbības noslēgumā katrs dalībnieks saņems dāvaniņu. Pieteikties nākošam semināram var šeit. Lai uzzinātu, kas norisināsies nākošie semināri, iesaku sekot Kiehl's FB lapai
Pasākuma noslēgumā tikām pie Iris Extract Activating Treatment Essence, daudz paraudziņiem un vēl kāda produkta pēc izvēles. Es paņēmu Over-Night Biological peel (ko rādiju savā Instagram), jo esmu lietojusi paraudziņus un produkts ļoti ieinteresēja. Vēl manā wishlistā ir Lauras un Santas izslavēts Micro Blur Skin Perfector (izskatās pēc manis iecienīta Benefit Porefessional praimera, bet ar papildu ādas kopjošām īpašībām) un Clearly Corrective Dark Spot Solution.
Pēc pasākuma aizgāju nokārtot dažas darīšanas, nopirku sev jaunas kurpes (juhū! ļoti ilgi nevarēju atrast klasiskas ērtas melnas kurpes). Satiku burvīgo Velvet Mimosa, kas apmeklēja Kiehl's otro cēlienu un kopā devāmies pēc viņas Beauty Blenderiem. Vēlāk pie kafijas tases demonstrēju viņai kā iegūt izplūdinātu fonu bildē:
 Ne vienmēr sanāk no pirmās reizes visus iestatījumus salikt kā vajag :D
Velvet, tagad tava kārta :)

P.S. Liels paldies Kiehl's komandai par iespēju piedalīties pasākumā.