Sveikas, daiļās! Beidzot ārā viss ir zaļš, tāpēc arī es šodien pastāstīšu par kaut ko tikpat zaļu! The Body Shop Fuji Green Tea kolekciju testēja Anna. Paldies viņai par atsauksmi :)
Fuji Green Tea kolekcija The Body Shop veikalos parādījās jau pirms kāda laika, dodot man iespēju kārtīgi visu noprovēt.
Ražotājs stāsta, ka zaļās tējas lapiņas, kas izmantotas līnijas ražošanā, tiek vāktas ar rokām Fudzi kalnā Japānā. Domāju, ka lieki būs kārtējo reizi stāstīt par zaļās tējas pozitīvajām īpašībām, jo to jau mēs tāpat visas zainām!
Man bija iespēja izmēģināt veselus sešus produktus no Fuji Green Tea kolekcijas – vannas tēja, dušas želeja, ķermeņa skrubis, ķermeņa sviests un odekolons. Tālāk padalīšos ar maniem iespaidiem par katru no produktiem.
Visai līnijai ir spēcīgs aromāts, jāsaka, ka biju gaidījusi nedaudz maigāku smaržu. Domāju, ka zaļā tēja jau pati par sevi ne pēc kā nesmaržo. Taču aromāts ir izteikti svaigs un, es teiktu, ka pat nedaudz vīrišķīgs. 
Laikam jāsāk stāstīt par produktiem to lietošanas kārtībā, jo visa līnija ir domāta lietošanai rituāla veidā.
Vannoties man labāk patīk tumšajā un aukstajā rudens-ziemas periodā, tāpēc sāls izmēģināšanai meklēju īsto iedvesmas mirkli. Vannas tējai (sālij) ir salīdzinoši smalka tekstūra, tāpēc vannā tā izšķīst ātri, kas man likās ļoti pozitīvi. Aromāts ir ļoti nomierinošs un relaksējošs. Pilnībā citas sajūtas! Pēc vannas jūtos svaiga un smaržīga. Vispār sajūta, ka peldos lielā tējas krūzē. Ā! Un vēl ļoti foršs iepakojums. Metāliskais konteiners smuki iederēsies vannas istabas interjerā. 
Ķermeņa skrubim ir neparasta tekstūra. TBS man vairāk asociējas ar eļļainajiem sāls skrubjiem. Šim draugam ir pavisam cita tekstūra! Tā bāze ir atvēsinoša želeja, bet pašam skrubim ir 3 dažādu izmēru abrazīvās daļiņas, kas atšķirībā no sāls skubja, lietošanas laikā neizšķīst. Tāpat mani ļoti iepriecināja, ka pēc produkta lietošanas nav jāskalo nost eļļainais pārpalikums no ādas. Šo skrubi iesaku meitenēm, kas lieto paštonējošos līdzekļus. Pirms iedeguma līdzekļa uzklāšanas skubis ļoti labi sagatavos ādu vienmērīgam iedeguma tonim.
Dušas želelas no TBS es pērku katru mēnesi. Man patīk biezā konsistence un noturīgā svaigā smarža. Vienīgais man vairāk patīk klasiskās pudelītes forma nekā garenās. Lai gan garenajai ir ērtāks korkītis, bet tas laikam aiz pieraduma.
Ķermeņa sviests ir ļoti mitrinošs un smaržīgs. Smarža ļoti piestāvēs vasarai, kad pēc dušas prasās kaut ko svaigu. Visam ķermenim sviestu es nelietoju, jo man tomēr prasās kaut ko vieglāku, taču esmu atklājusi, ka sviests ļoti labi mitrina manas nogurušās pēdiņas. Ātri iesūcas un smuki smaržo. Sviests ir atvēsinošs, tāpēc rada viegluma sajūtu pēc uzklāšanas. 
Visbeidzot pastāstīšu par odekolonu. Vispār vārds “odekolons” man nepatīk, jo asociējas ar vīriešu kopšanas līdzekļiem. Gribētos, lai saucas “smaržūdens”, kas pēc būtības tas arī ir. Āromāts ļoti patīkams un svaigs – tāpat kā pārējiem kolekcijas līdzekļiem. Vienīgais es pēc pusdienlaika to uz sevis vairs nejūtu. Varētu jau iepūst vēlreiz dienas gaitā, ja vien nebūtu sliņkums.

Kopsavilkums: Man patika, ka kolekcija ir domāta lietošanai rituāla veidā, tas rada SPA sajūtu. Zaļās tējas aromāts priekš manis ir nedaudz par stipru, piemēram, ķermeņa sviesta aromāts ir ļoti intensīvs, bet tajā pašā laikā dušas želejas un sāls aromāts ir tieši vajadzīgajā koncentrācijā. Biju patīkami pārsteigta par neparasto skubja konsistenci. Pie reizes gribētu vēl pamēģināt abrazīvās ziepes ar zaļās tējas lapiņām. Kopumā iespaids par šo kolekciju ir pozitīvs!

Iegādāties Fudzi Zaļās Tējas kolekciju var The Body Shop veikalos (žēl, ka Latvijā nav pieejams interneta veikals). Cenas: dušas želaja 7.50 €, ķermeņa skubis 17.20 €, ķermeņa sviests 18.80 €, vannas tēja 22.50 €, odekolons 22.50 €

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).