Sveikas, daiļās! Šajās brīvdienas saule mūs lutina un tieši saulainās dienās gribas lietot minimumu kosmētikas, tajā pašā laikā izceļot sejas vaibstus un zeltaino iedegumu. Jā iedegums vēl īsti nav, var arī nedaudz krāpties un viltot iedegumu, lietojot bronzerus. Šodien pastāstīšu par trīs lieliskiem bronzeriem un manām mīļākām otām šo produktu uzklāšanai. 
Visjaunākais produkts ir Glam Bronze no L'oreal tonī 102 Harmonie Brunes. Bronzeris sastāv no divām daļām: bronzejošā pūdera un izgaismotāja. Ilgnoturīgs bronzeris akcentē iedegumu, to var lietot arī kā produktu skulpturēšanai, jo izteikti gliteri tajā nav (taču viegls satīna mirdzums gan ir). Vēlos atzīmēt brīnumaini zīdainu produkta tekstūru, tas ir gandrīz kā krēms (tik smalka maluma) un lieliski izpludinās uz ādas. Izgaismotjā gan ir arī spīdīgas daļiņas, bet tās izceļas tikai spilgtā saulē. Visi produkti uz ādas skatāmi zemāk.
Produkta apakšējā nodalījumā ir arī spogulītis un otiņa. Pūderis vieglu smaržo pēc augļiem.
L'oreal Glam Bronze var iegādāties Drogās, Stockmann, Rimi un citās zīmola tirdzniecības vietās. Cena ap 14 € par 9g.

Artdeco Bronzing Powder Compact (man tonis 04 Beach Party) ir ūdensnoturīgs un satur SPF15. Produkta sastāvā ir arī barojoša Inca eļļa (nezinu kā tulkojams latviski). Nesatur lanolīnu, minerālās eļļas, parabēnus un smaržvielas. Rozā zelta iepakojums jebkuras sievietes sirdij uzreiz liek pukstēt straujāk un rokas tā arī sniedzas pēc šī produkta. Arī austrumniecisks pūderī veidotais raksts ir nepārspējams! Artdeco ir visgaišākais no šajā rakstā minētiem bronzeriem un tajā ir visvairāk maiga satīna mirdzuma. Nē, uzklājot uz sejas, neizskatīsies pēc Ziemassvētku eglītes, bet produkts vairāk derēs iedeguma pasvītrošanai un sejas izgaismošanai, nevis kontūrēšanai. Visi produkti uz ādas skatāmi zemāk.  
Produktam ir spogulītis, bet nav otiņas. 
Artdeco Bronzing Powder Compact var iegādāties Douglas, Stockmann, Kristiana un dažos Drogas veikalos. Cena ap 10 € par 9g.

Burberry Warm Glow Natural Bronzer (man pats gaišākais tonis 01) padara sejas ādu siltāku un piedod tai starojošu saules noskūpstītu izskatu. Mikropigmenti imitē dabisku iedeguma toni, kas saplūst ar adu.
Burberry, kā jau Burberry ir no sākuma līdz galam absolūti perfekts! Pārdomāts ir viss, sākot ar tartan skotu rakstu, kas rotā gan pašu smagnēja metāla iepakojumu, gan melnu samta maciņu. Pat kartona kastīte ir izskatās šiki un to ir patīkami turēt rokās. Vai tas nav perfekts?
 
Pats produkts ir ļoti smalka maluma un stipri pigmentēts. Warm Glow ir matēts, ļoti krēmīgs un viegli izpludināms uz ādas. Produktam piemīt ļoti izsmalcināts puderīgs aromāts. Es parasti neesmu pūderīgu aromātu cienītāja, jo tie man asociējas ar omītēm, bet šoreiz es varu vienkārši sēdēt un ostīt brīnumaini vilinošu kastīti.
Warm Glow ir spogulītis, bet nav otiņas. Burberry mājaslapā rakstīts, ka produkts jāuzklāj izmantojot Burberry Beauty Brush, ko man pie pirkuma izsniedza zīmola konsultante, taču es nezinu vai tā īsti nāk līdzi, vai arī bija kāda akcija, jo atsevišķi otiņa maksā 45 €.
Burberry Warm Glow var iegādāties Burberry mājaslapā un tagad arī Feelunique. Cena ap 40 € par 10g.

Te būs arī visi produkti uz ādas:
No kreisās uz labo pusi: Burberry Warm Glow 01, Artdeco Bronzing Powder Compact 04, L'oreal Glam Bronze 102.

Un kā sākumā solīju, nedaudz par mīļākām otiņām bronzeru uzklāšanai. Šim nolūkam man nepatīk lielas otas, jo tāda sajūta, ka tās uzklāj produktu pārāk lielā laukumā, īsti nekontrolējot produkta daudzumu. Tāpēc es lietoju salīdzinoši mazas (hailaiteru otas).
Burberry Beauty Brush ir maza, ar mīkstiem dabīgiem sariem. Lieliski izpludina produktu un dēļ sava izmēra ir ļoti ērta ceļojumiem.
Zoeva Luxe Highlighter otu iegādājos pēc Lisas Eldridge atsauksmes un ne mirkli nenožēloju. Uz baltiem mīkstiem sariem (kaza + sintētika) va labi redzēt produkta daudzumu. Labi iztušē produktu.
Real Techniques Controur Brush no visām trīs otām ir vismīkstākie sintētiskie sari un galviņa ir vismazākā. Ota der ne tikai vaigu kaulu, bet arī deguna ietonēšanai. Vienīgais mīnuss ir tas, ka Contour Brush nevar nopirkt atsevišķi, bet gan tikai komplektā un pārējās otas no komplekta es izmantoju visai reti.