Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado - review

Please scroll down for the English summary

Sveikas, daiļās!
Kiehl's Creamy Eye Treatment ir vispopulārākais acu krēms Kiehl's klāstā un ne velti.  Krēms maigi mitrina delikātu ādu ap acīm. Tas satur avokado eļļu, Beta karotīnu un šī sviestu. Rezultātā produkts ir bagāts ar taukskābēm, A, D un E vitamīniem un kāliju.
Pirmā reizē attaisot vaļā krēma burciņu biju neizpratnē par tik biezu produkta konsistenci (burciņā tas tur formu un netek, arī ja iepakojums apgāžas). Ar uzklāšanu arī negāja diez ko viegli, jo likās, ka krēms klājas pārāk nevienmērīgā un biezā slānī. Tā, mēģinot izprast produkta tekstūru, es viņu sāku sildīt starp pirkstiem un man par pārsteigumu, tas kļuva daudz plānāks un plastiskāks. Es pat teiktu, ka pirkstu siltums izkausē viņu kā sviestu.
Un tālāk Creamy Treatment with Avocado arī klājas kā sviests un lieliski iesūcas ādā. Jāsaka, ka avokado krēms viennozīmīgi ir vislabākais mitrinošais krēms ādai ap acīm, kādu es jebkad esmu lietojusi.
Man nav raksturīgs nedz pietūkums, nedz maisiņi zem acīm, tāpēc nevarēšu novērtēt efektu. Kiehl's Creamy Treatment with Avocado es nosauktu ir ļoti efektīvu mitrinošu līdzekli dehidrētai ādai ap acīm, kas derēs jebkuram vecumam. Jā, dziļas krunkas tas noteikti neizlīdzinās, bet tas arī netiek solīts, taču ar smalkām krunciņām, kas veidojas dēļ nepietiekošas mitrināšanas, šis cīkstonis gan labi tiks galā. Jāsaka, ka produkts ir arī ļoti ekonomisks. Krēmu sāku lietot februāra vidū un esmu tikusi apmēram līdz pusei.
Sastāvs: Aqua/Water/Eau, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Butylene Glycol, Tridecyl Stearate, Isodecyl Salicylate, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Tridecyl Trimellitate, Persea Gratissima Oil/Avocado Oil, Isocetyl Stearoyl Stearate, Propylene Glycol, Dipentaerythritil/Hexacaprylate/Hexacaprate, Sorbitan Sasquioleate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Hydrogenated Castor Oil, Sodium PCA, Ozokerite, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Palmiate, Disodium EDTA, Copper PCA, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Zea Mays Oil, Beta-Carotene Fmla.

Iegādāties var u.v.Stockmann. Cena 28.03 € par 14 g (man izskatās, ka iepakojums ir lielāks par standarta acu krēma 15 ml iepakojumu).

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado is the bestseller from Kiehl's skincare range and I definitely can see why. It has quite thick consistency and need to be warmed between the fingers before the application. The it melts like a butter and blends easily to the skin. The moisturizing and nourishing properties of Creamy Eye Treatment are just incredible! I would say that it is just the most effective moisturizing eye cream I've tried so far. Of course it won't fix deep wrinkles, but fine dehydration lines will definitely be gone.