Sveikas, daiļās! Sākšu ar to, ka mazliet pačīkstēšu, ka atrodos tādā rajonā, kur kastītes piegādā pēdējā kārtā! Gan Glancebox, gan Saneri es saņemu pati pēdējā. Tas nav godīgi, cien. kurjerdienest! Bet, labāk vēlāk, nekā nekad. Pagājušajā mēnesī mainījās pašas kastītes dizains un tagad tas ir meitenīgos lillīgos un rozīgos toņos. Pati kastīte kļuva cietāka un satura saglabāšanai draudzīga.
Iekšā patīkami noformēts buklets ar līdzekļu aprakstu. Kas ir iekšā?
 Iekšā ir viens pilnizmēra produkts, divas miniatūras un trīs paraudziņi.
  • Guam Azione Rapida dibena maska (100 g). Es dievinu Guam maskas, jo tas ir visefektīvākas cīņai ar celulītu vai šķidruma uzkrāšanu. 
  • Biosilk Lite (15 ml). Jauna viegla formula. Matus reģenerējošs un ārstējošs līdzeklis no dabīgā zīda visiem matu tipiem. Es neesmu Biosilk fane, bet iespējams, ka jauna formula man patiks vairāk. Žēl, ka uz miniatūras nekur nevar izlasīt sastāvu.
  • Aloe Propolis Soothing Gel (5 ml). Nomierinoša želeja ar alveju un propolisu, kura piemērota visiem ādas tipiem, īpaši taukainai un jutīgai ādai. Pēc apraksta izklausās kā radīta man! Redzēsim.
  • Plantur 21 Nutri-Caffeine šampūns (20 ml) krāsotiem un ķīmiski apstrādātiem matiem. Šampūns palīdz cīnīties pret matu izkrišanu. Par Plantur zīmolu dzirdētas labas atsauksmes. Labprāt izmēģināšu.
  • Vagisan intīmās mazgāšanas līdzeklis (4x3ml). Es esmu pret intīmās kopšanas līdzekļiem skaistuma kastītēs. Kāpēc? Man ir grūti izskaidrot, bet ir tāds "WTF?" moments. Bet paraudziņi gan jau kādā ceļojumā noderēs.
  • Angel Hair Soften Spray (80 ml), jeb sprejs matu mīkstināšanai. Pēc būtības ir neaizskalojamais kondicionieris matiem. Man patīk šāda veida produkti un dzirdētas labas atsauksmes par Angel zīmolu. 

Kā jums patīk jūlija kastīte?

GlanceBox kastīti var iegādāties šeit. Cena 14 € vienam mēnesim. Var abonēt vairākiem mēnešiem un dabūt atlaidi.


Savu GlanceBox jūnija kastīti dabūtu pavisam nesen, tāpēc vēl neesmu atrādījusi. Tāpēc "pa fikso" ielūkosimies iekšā:
  • ToCoolForSchool Pumpkin Sleeping Pack (3x5? ml). Maska ar ķirbja ekstraktu. Spriežot pēc apraksta šī ir barojoša un skābju maska divi vienā. Āzijas produkts. Interesanti! Labprāt izmēģināšu. 
  • Stenders dušas želeja (30 ml) ar greipfrūtu un cidoniju. Es esmu sajūsmā no jaunām pašmāju zīmola želejām. It īpaši ar liepziediem. Sporta zālei kā radīts izmērs.
  • Wella Professionals Elements Renewing šampūns un kondicionieris (30 ml katrs). Nesatur sulfātus. Šo Wella sēriju es gribēju pamēģināt jau kopš ziemas, kad tā parādījās Latvijā. Priecājos par mini produktiem.
  • Cocovogue Skin Burns Relief Jelly (20 g). Želeja, kas nomierina ādu pēc apdegumiem. Lielisks produkts vasarai (vasara, atjēdzies taču!). 
  • Elier dāvanu karte 15 € vērtībā sejas procedūrai. Neesmu droša vai izmantošu, bet papētīšu Elier piedāvājumu.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).