Sveikas, daiļās! Lancome French Paradise vasaras kolekcija ir iedvesmota no Vidusjūras reģiona ainavām, kur zila jūra satiekas ar koraļļu krāsas ēkām. Toņi ir spilgti un piesātināti, tie lieliski pasvītro iedegušu ādu. Kolekcijā ir ēnu palete, divi jauni pūdera toņi, trīs nagu lakas, trīs zīmuļveida acu ēnas, lūpu krāsas un vaigu sārtumi.
Sākšu es ar nagu laku. Tonis 132 – Ocre Méditerrannée iepakojumā izsktās pēc neona oranža, taču uz nagiem ir drīzāk koraļļu sarkans ar knapi pamanāmu šimmeri.
Es klāju divas kārtās, bet, kā var redzēt bildēs, tagu laka tomēr ir nedaudz caurspīdīga. Taču savādāk - nekādu pretenziju, lieliski klājas, ātri žūst, ilgi turas uz nagiem. Domāju, ka uz iedegušas ādas fona, tā izskatītos vēl labāk.
Acu ēnu palete ir īsts karstas vasaras sapnis pie jūras. Pti palete ir labi nostrādāta, ar magnētisko aizdari un magnētiņiem, kas notur otiņu (starp citu - ļoti labu) un aplikatoru iekšā, lai nekas nelidotu ārā, paceļot vāciņu. Gudri! Paletē ir pieci, labi pigmentēti un ļoti krēmīgi toņi. ar kuru palīdzību var izveidot ļoti dažādus tēlus, atkarībā no noskaņojuma.
Ēnas uz ādas:
  1. Zeltains šampānieša tonis ar smalku dažādu krāsu šimmeri. Lieliski atdzīvina skatienu. Mans favorīts.
  2. Vēl viens šampānietis, bet ar persiku apakštoni, mazliet klusāks, bez izteikties spīdumiem. Satīna finišs.
  3. Gaiši zils, ar nedaudz violetu apakštoni un knapi pamanāmu rozā un sudraba šimmeri. Finišs - kaut kas pa visu starp satīnu un metālu.
  4. Piesātināts debesu zilais tonis ar ļoti skaistu un bagātu satīna finišu.
  5. Dziļš koši zils tonis ar satīna finišu. 
Un trīs dažādi tēli, kas izveidoti, izmantojot Reflets Mediterranee paleti:
Ikdienas variants:
Jāsaka, ka šim tēlam papildus izmantoju TheBodyShop brūnas acu ēnas. ASV Reflets Mediterranee paletes versijā ir seši toņi un brūns ir iekļauts. Eiropiešus apdalīja :)
Romantisks:

Drosmīgs:
Par French Summer kolekcijas produktiem skaties arī atsauksmes:
par acu ēnu paleti no Baibas.
par krēmveida acu ēnām no Baibas.
par lūpu krāsu un pieklusinātas koraļļu krāsas nagu laku no Baibas.
par krēmveida vaigu sārtumu no Velvet.
par debešķīgi zilo nagu laku no Velvet.

Kā jums patīk French Paradise kolekcija? 

Produktus var iegādāties u.v. Stockmann, Douglas un Kristiana veikalos. Cenas: palete - 56 €, nagu laka - 14.20 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).