Sveikas, daiļās! Stendera rožu sērijas produktus testēja Anna. Liels paldies Annai par atsauksmi.
Lai gan šovasar saule mūs nelutina, ādas mitrināšana joprojām ir prioritāte manā vasaras kopšanas rutīnā, tāpēc ar lielu prieku iepazinos ar Stendera karalisko ādas mitrināšanas rituālu. Ja nemaldos, šo savvaļas rozes līniju laida apgrozībā tieši vasaras sākumā/pavasara beigās. Kopā līnija sastāv no deviņiem produktiem, kas paredzēti sejas ādas mitrināšanai. Man bija iespēja izmēģināt četrus no tiem. Tad nu palūkosimies tuvāk!
Līnijas sastāvā ietilpst savvaļas rožu sakņu ekstrakts, kas palīdz atjaunoties ādas šūnām un savvaļas rožu ziedu ekstrakts, kam piemīt ādu mitrinošas un nomierinošas īpašības.
Vispirms sākšu ar visu produktu vizuālo noformējumu un smaržu – kopšanas līdzekļiem ir diezgan askētisks iepakojums, kas manā uztverē tos padara ļoti ērti lietojamus. Micelārais ūdens šajā ziņā vispār ir ļoti pārdomāts un praktisks, jo līdzeklim ir dozators, kas, manuprāt, ir super parocīgi! Smarža, ak, tā smarža! Jau iepriekš esmu dalījusies ar savām sajūtām par rožu aromātu, tāpēc, kad padzirdēju, ka visi sērijas līdzekļi būs ar rožu smaržu, ne mirkli nešaubījos, ka iemīlēšos šajos produktos. Aromāts patiešām ir debešķīgs! Manai uztverei nav pārspīlēti salds vai uzmācīgs. Perfekts!

Karaliskais ādas mitrināšanas rituāls sastāv no trim soļiem:
1.Attīri un tonizē – šim solim līnijā ir paredzēti šādi produkti: Līdzeklis acu un lūpu kosmētikas noņemšanai, mitrinošs toniks sejai un micelārais ūdens. Man bija iespēja izmēģināt micelāro ūdeni. Kad sajutu burvīgo aromātu uz vates plāksnītes darīju visu iespējamo, lai šo produktu iemīlētu un iekļautu savā ikdienas rutīnā. Diemžēl, jāsaka, ka no visiem sērijas produktiem, ko man bija iespēja izmēģināt, micelārajā ūdenī biju vīlusies visvairāk. Paskaidrošu kāpēc – ūdens pietiekami labi tiek galā ar kosmētikas paliekām uz sejas, taču man uz sejas atstāja ļoti lipīgu un nepatīkamu sajūtu – nevarēju sagaidīt, kad to varēšu nomazgāt. Turklāt, lai cik ļoti es samitrināju vatīti, tā vienmēr likās par sausu. Kā jau teicu, debešķīgā aromāta dēļ, turpināju iekļaut ūdeni ikdienas rituālā, līdz pēc divu nedēļu lietošanas, man parādījās alerģiska reakcija uz zoda.

2.Mitrini un aizsargā - šim solim līnijā ir paredzēti šādi produkti: Mitrinošā želeja sejai, nakts krēms un dienas krēms ar SPF 15. Es izmēģināju mitrinošo želeju sejai un dienas krēmu ar SPF 15. Protams, ka smarža jau atkal mani apbūra, taču no šāda veida līdzekļiem parasti gaidu ko vairāk. Un ziniet? Laikam esmu atradusi savu mīļāko šīs vasaras produktu! Mitrinošā želeja paredzēta uzklāšanai pēc attīrīšanas, lai acumirklī mitrinātu un padarītu seju patīkami gludu. Parakstos zem katra vārda! Želejai ir ārkārtīgi viegla un patīkama konsistence, kas nekavējoties iesūcas ādā. Jāsaka, ka ar „nekavējošos iesūkšanos” nedaudz paeksperimentēju un pārbaudīju, kur tad ir tā robeža, kad esmu uzklājusi pārāk daudz un līdzeklis kļūst lipīgs uz sejas. Neatradu! Sajūta, ka mana sejas āda bija izslāpusi pēc šāda veida mitrināšanas. Domāju, ka želeja padara ādu vizuāli gludāku pateicoties tam, ka tā ir tik viegla un neatstāj uz sejas nekādu redzamu „atlikumu”.
Sastāvs: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Olea Europaea (Olive) Husk Oil, Dimethicone, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Polyacrylate-13, Cetearyl Olivate, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Olivate, Chlorphenesin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyisobutene, Glycol Stearate SE, Tromethamine, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Fragrance, Adansonia Digitata Seed Extract, Hydrogenated Lecithin, Alcohol, Rosa Rugosa Root Extract, Rosa Rugosa Flower Extract, Disodium EDTA, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Sodium Hyaluronate, Polyglutamic Acid, Camellia Sinensis Leaf Extract, Gossypium, Herbaceum (Cotton) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydrolyzed Collagen

Dienas krēms ar SPF 15 ir viegls dienas krēms, kas ilgstoši mitrina un aizsargā, padarot ādu gludu un starojošu. Arī krēmam piemīt ārkārtīgi viegla konsistence un pasakains rožu aromāts. Tā kā savas dienas lielākoties aizvadu ofisā, krēmu ar SPF pārsvarā lietoju brīvdienās, kad ieplānotas ārpustelpu aktivitātes. Iemesls tam ir tāds, ka neuzticos SPF. Manā pieredzē, tas dienas gaitā rada nevēlamu spīdumu. Vispār ļoti uzmanīgi izvēlos savus sejas krēmus un nelabprāt izmēģinu, ko jaunu, taču nu jau atkal rožu aromāts... Šoreiz nebiju vīlusies, krēms ļoti ātri uzsūcas un nerada smaguma sajūtu uz ādas, kas bieži piemīt krēmiem ar SPF. Es teiktu, ka mitrināšanas līmenis ir augstāks nekā želejai, tāpēc krēms kalpo kā lieliska bāze ikdienas make-upam.
Sastāvs: Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butylene Glycol, 4-Methylbenzylidene Camphor, Arbutin, Polysorbate 60, Dipropylene Glycol, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Sorbitan Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Fragrance, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Trehalose, Caprylyl Glycol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Carbomer, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Adansonia Digitata Seed Extract, 1,2-Hexanediol, Silica, Adenosine, Rosa Rugosa Root Extract, Rosa Rugosa Flower Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Polyglutamic Acid, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Hydrolyzed Collagen, Citric Acid

Pēdējais mitrināšanas rituāla solis
3.Iegūsti nevainojamu ādu - šim solim līnijā ir paredzēti šādi produkti: Maigi attīrošs sejas skrubis, intensīvi mitrinošs serums un mitrinošs krēms ādai ap acīm.
Manā īpašumā nonāca maigi attīrošais sejas skrubis, kas ir līdzeklis maigam un saudzīgam pīlingam, kas palīdz tev iegūt daudz tīrāku, gludāku un veselīgāku ādu. Norādījumi uz tūbiņas liek līdzekli 1-2 minūtes iemasēt mitrā ādā un tad noskalot, taču man ieteica to lietot šādi : uz sausas ādas uzklāt plānā kārtiņā, pagaidīt 1-2 minūtes, līdz nedaudz nožūst un tad apļveida kustībām, noripināt to no ādas. Izmēģināju abus veidus, no kuriem, es rezultāta ziņā, dodu priekšroku otrajam (kur skrubis jānoripina no ādas). Skrubis ir perfekts tādiem brīžiem, kad skaties spogulī un kaut kas nav īsti kārtībā – tonālais nevienmērīgi klājas, un pūderis vietām izskatās uzklāts pa daudz. Īsāk sakot – laiks pīlingam! Skrubis ļoti maigi atbrīvojas no atmirušajām ādas šūnām, palīdzot mitrinošajiem līdzekļiem iedarboties labāk un vispār kļūt mums skaistākām,
Kopsavilkums: Manuprāt, šīs sērijas līdzekļi lieliski mitrina ādu, taču uzsūcas ātri, kas ir ļoti būtiski karstajām vasaras dienām. Rožu aromāts mani pilnībā apbūra. Vienīgā vilšanās bija micelārais ūdens. Kopumā iesaku šo līniju izmēģināt vai vismaz ieiet veikaliņā un pasmaržot. Es labprāt vēl izmēģinātu mitrinošo krēmu ādai ap acīm un intensīvi mitrinošo serumu, par kuru, starp citu, esmu dzirdējusi labas atsauksmes. 

Kuri ir tavi mīļākie sejas mitrinošie produkti?

Produktus var iegādāties Stenders vaikaliņos un stenders.lv Cenas: Maigi attīrošais sejas skrubis 14.90 € par 75 ml, Mitrinošā želeja 19.90 € par 50 ml, Dienas krems ar SPF 15 23.90 € par 50 ml, Micelārais ūdens 11.90 € par 155 ml.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja Annas viedokli un atsauksmi).