Sveikas, daiļās! Vasara mūs šogad diži nelutina, taču gribas savu ikdienas tēlu padarīt košāku un vasarīgāku. Pēdējā laikā pamanīju, ka sarakanas lūpu krāsas esmu atstājusi novārtā un roka biežāk sniedzas pie rozā toņiem. Šodien par vasaras top 5 lūpu krāsām.
Lūpu krāsām ir dažādas formulas, formas, toņi un finiši, taču visi šie toņi atdzīvina sejas krāsu un izskatās labi uz gaišas ādas.
Uz ādas no kreisās uz labo pusi: Revlon Coquette, YSL Pink in Paris, Revlon Elusive, Bourjois Rose Tweed, MAC Hot Gossip.
 
  • Revlon Colorburst Laquer Balm tonis 110 Coquette - puscaurspīdīgs, mazliet pieklusināsts neona vēsais rozā tonis ar smalkiem sudraba gliteriem (tie nav jūtami uz lūpām). Ļoti forši, ka balzamu var klāt vienā kārtā dabūjot lūpu balzam īpašības + vieglu toni uz lūpām. Klājot vairākas kārtas var dabūt piesātinātu toni + glancētu spīdumu. Ak ja, Revlon balzami ir kā radīti vasarai, jo smaržo un garšo pēc piparmētrām.
  • YSL Rouge Volupte Shine tonis 13 Pink in Paris - silts, krēmīgs, puscaurspīdīgsun ar tādu nedaudz mitru finišu. YSL Rouge Volupte manā kolekcijā iedzīvojās jau sen, jo lūpu krāsas lieliski klājas, ir ļoti komfortablas uz lūpām, patīkami smaržo pēc augļiem/puķēm. Noturība, ka jau īpaši krēmīgai lūpu krāsa - viduvēja. Tieši par šo toni ir raksts UrbanGlitters.
  • Revlon Colorburst  Matte Balm tonis 205 Elusive - mainās atkarībā no apgaismojuma, tāpec grūti noteikti vai tas ir silts vai vēss. Tāpat kā Revlon Laquer Balm viegli klājas un smaržo pēc piparmētrām. Taču ar matētiem toņiem jābūt uzmanīgai. Lūpas tie nesausina, bet jāklāj uz gludām un labi mitrinātām lūpām, savāk pasvītros visus sausumus un nesmukumus.
  • Bourjois Rouge Edition tonis 04 Rose Tweed - un pārējo lūpu krāsu fonā izskatās brūns, bet patiesībā ir mans ideāls nude tonis. Lūpu krāsa ir krēmīga, pigmenēta, necaurspīdīga. Vieglu klājas, patīkama uz lūpām, nesausina. Smaržo pēc ķiršiem.
  • MAC Cremsheen tonis Hot Gossip - godīgi sakot, es gāju uz veikalu pirkt Plumful, bet tas bija izpirkts un "uz aci" Hot Gossip likās ļoti līdzīgs. Praksē izrādījās, ka tonis ir līdzīgs - vēss rozā, bet tam klāt nāk arī metālisks sudraba šimmeris (tāds sveiciens no astoņdesmitajiem). Bet, par apbrīnu, man patīk. Pati lūpu krāsa krēmīga, viegli klājas, puscaurspīdīga, smaržo pēc vaniļas.
  • Lai būtu pārskatamāk, uztaisīju bildes ar visām lūpu krāsām pie tā paša ikdienas tēla.

Bourjois Rouge Edition 04 Rose Tweed:

YSL Rouge Volupte Shine 13 Pink in Paris:

Revlon Colorburst Laquer Balm tonis 110 Coquette:

Revlon Colorburst  Matte Balm 205 Elusive:

MAC Cremesheen Hot Gossip:
Bildēs var redzēt, ka fotosesijas laikā mainījās apgaismojums, bet izvēlējos tieši tās bildes, kurās lūpu krāsu toņi attēloti visprecīzāk.

Tēla veidošanā bez lūpu krāsām piedalijās:
Lancome Cushion Foundation (tonis 3)
TheBodyShop Fresh Sorbet Blush krēmveida vaigu sārtums (tonis Cuban Watermelon)
TheBodyShop uzacu zīmulis (tonis Dark Brown)
Maybelline Brow Drama uzacu tuša (tonis Brown)
Urban Decay Deluxe acu ēnas (tonis Ruthless - vairs nav pieejams)
Lancome Hypnose Volume-a-Porter skropstu tuša (melna)
MAC Mineralize Skinfinish Natural pūderis (tonis Light Plus)

Lūpu krāsas var iegādāties:
Revlon - ārzemēs vai Boots. Cena ap 11 €.
Bourjois - Drogās vai asos. Cena  ap 11 €.
YSL - u.v. Stockmann, Douglas, Kristiana. Cena ap 33  €.
MAC - u.v. Stockmann. Cena 20 €

Kura lūpu krāsa jums patīk visvairāk un kādi ir jūsu mīļākie rozā toņi?