Sveikas, daiļās! Ir iznākusi nu jau ceturtā Saneri box skaistuma kastīte. Es šoreiz par kastītes saturu esmu stāvā sajūsmā, kaut gan saprotu, ka man tikusi visglaunākā versija. Kā jau ierasts, kastītes iekšpusē ir ļoti glīts un sievišķīgi noformēts buklets:
Un te būs pati kastīte:
  • BeautyBlender. Šīs ir bonuss, kas tika pirmajiem 100 augusta kastīšu abonentiem. Man ir jau trešais BB. Jāsaka, ka ar katru lietošanas reizi, man  slavenais kosmētiskais sūklis patīk arvien vairāk.
  • Dove Summer Glow (pilnais izmērs 250 ml) barojošs ķermeņa losjons ar vieglu paštonējošu efektu. Bonuss tiem, kas abonēja kastīti vismaz 3 mēnešiem.
  • YSL Volume Effect Faux Cils (paraudziņš 2ml) skropstu tuša. Kaut kad ļoti sen esmu lietojusi šo tušu un, lai gan patika efekts, ļoti nepatika, ka tuša sakalta burtiski 2-3- nedēļu laikā. Vasaras sākumā (vai pavasarī) YSL mainīja tušas formulu, solot, ka produkts vairs tik ātri nebojāsies. Labprāt izmēģināšu.
  • Garnier Miracle Skin Cream (paraudziņš 5ml). Šo produktu esmu lietojusi un man patika. 
  • SebaMed dušas eļļa (paraudziņš 15 ml). Satur daudz vērtīgas kopjošas sastāvdaļas un produktu var lietot arī sejas ādas attīrīšanai. Es dievinu dušas eļļas! Smaržo ļoti jauki. Labprāt izmēģināšu.
  • Schwarzkopf Color Freeze šampūns bez sulfātiem un maska intensīvai krāsotu matu atjaunošanai (katrs pa 12 ml). Man patīk Schwarzkopf Bonacure produkcija, patīk šampūni bez sulfātiem un man ir krāsoti mati. Trāpījums desmitniekā! Bukletā ir arī kupons 20% atlaidei Bonacure Color Freeze produkcijas iegādei skaistumkopšanas salonos Kolonna.
  • Verdeoasi pretcelulīta ķermeņa krēms ar augu cilmes šūnām un kofeīnu (10 ml paraudziņš). Ideāli piemērots masāžai. Pilnīgi organisks produkts. Labprāt izmēģināšu.
  • YSL Opium Black (paraudziņš 1,5 ml) smaržas. Tumša pasaka, kas smaržo pēc karstām vasaras naktīm, upenēm un vaniļas. Nedaudz atgādina Paco Raabanne Black XS, bet YSL viennozīmīgi saldākas. Nevarētu teikt, ka uzreiz esmu sajūsmā no aromāta, bet noteikti mēģināšu sadraudzēties.  

Manuprāt, kastīte ir ļoti veiksmīga un pati interesantākā no visām pirms tam redzētām pašmāju kastītēm. Nē, es tiešām esmu sajūsmā! Žēl tikai, ka ne visiem ir šis "pilnais komplekts".  

Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).