Sveikas, daiļās! Augusts kosmētikas ziņa bija diezgan mierīgs mēnesis un plaukti nelūzt (ja uz brīdi aizmirst par Cosmo Beauty Awards labumiem). Jā, jaunumi nav daudz, toties visi ir riktīgi forši un visi ir uzmanības vērti.
Nesen veikalu plauktos parādījās Max Factor Creme Puff vaigu sārtumi. Interesanti, ka viens ir matēts, viens ar satīna finišu un viens spīdīgs. Sārtumi ir labi pigmenēti, viegli klājas un izskatās dabiski. Pavisam drīz būs raksts blogā. Max Factor Masterpiece Glamour Extensions tušu ar divpusīgas ķemmītes formas birstīti lietoju vien pāris reizes, bet izskatās, ka tā ir vairāk pagarinoša, nekā kuplinoša. 
Lush rudens kolekcijas prezentācijas laikā tiku pie dažiem foršiem jaunumiem: Salted Coconut roku skrubja, Yuzu and Cocoa dušas želejas, The Rough With the Smooth ķermeņa skrubja, Maypole ziepēm. Bez Yuzu and Cocoa dušas želejas savu dzīvi vairs nespēju iedomāties, jo baltās šokolādes, apelsīnu un banānu aromātu kompozīcija ir dievīga. Vienkārši dievīga. Vienīgais, kas mani mazliet biedē ir želejas necaurspīdīga un visai intensīva dzeltenā krāsa. Kāpēc Lush? Salted Coconut roku skrubis arī ir favorītos un, spriežot pēc citu blogmeiteņu kastīšu satura, šis varētu kļūt par dižpārdokli. Gan sāļu kokosriekstu aromāts, gan patīkama tekstūra, gan efekts ir superīgi.
TheBodyShop arī prezentēja jaunumus, turklāt veselas divas kolekcijas: Oils of Life un SPA of the World. Oils of Life ir sejas ādas kopšanas kosmētika, kas sastāvā iekļauj dažādas eļļas. Sērija ietver četrus kopšanas produktus: esenci (kaut kas līdzīgs ir Kiehl's zīmola klāstā), atjaunojošu sejas eļļu un divus krēmus, no kuriem viens domāts sausai ādai (krēms), bet otrs - normālai un taukainai (želejveida krēms). Eļļai ir diezgan izteikts sildoši-pikants aromāts. Es nevaru sevi iedomāties, lietojam tādu produktu krēma vietā vai kopā ar krēmu, taču pašmasāžai varētu būt laba.
SPA of the World sērijas iepakojumi ir ļoti lieli un izskatās solīdi un dārgi (starp citu, TBS pakāpeniski pāries uz šāda stila iepakojumiem visai kosmētikai). Japāņu kamēlijas ķermeņa krēms prezentācijā nevienu neatstāja vienaldzīgu. Oh! Noteikti pasmaržo! No ķermeņa skrubjiem mani vairāk uzrunāja Nāves jūras sāls skrubis (tieši aromāta ziņā), bet Āfrikas savvaļas plūmes skrubis arī ir patīkams un labi attīra ādu. Polinēzijas monoi ķermeņa masāžas mirdzuma eļļa viegli smaržo pēc ziediem un dāvina īstu relaksāciju. 
Tāds nu bija mans kosmētiskais augusts. Kā veicās jums?