Sveikas, daiļās! Atvainojos. ka esmu pazudusi, bet pēdējā laikā saskrēja tik daudz darbi, es mēģinu paspēt izdarīt visu un rezultātā sanāk nepaspēt absolūti neko. Melnrakstos krāj putekļus vairāki (manuprāt) forši raksti, bet nav spēka saņemties. Toties šodien man atnāca atklāsme, ka vēl pavasarī divām burvīgām dāmām iedevu izmēģināt budžetam draudzīgos matu kopšanas līdzekļus apmaiņa pret atsauksmēm. Šodien Alises atsauksme par Garnier Ultra Doux Marvelous Oils matu kopšanas līdzekļiem.
Jaunās Garnier sērijas sastāvā ir argāna eļļa, kas ir zināma ar augstām barošanas un aizsardzības spējām un kamēlijas eļļa, kas sniedz matiem spīdumu un mīkstumu.
Garnier Ultra Doux Marvellous šampūns
Barojošs šampūns ļoti sausiem matiem. Šampūnam ir ērts iepakojums, pats šampūns ir bezkrāsains ar patīkamu ziedu aromātu. Matus izmazgā ideāli, mati kļūst apjomīgi.
Garnier Ultra Doux Marvellous balzams
Balzāms ļoti sausiem matiem. Lietojot kopā ar šampūnu, iedarbojas efektīvi, mati kļūst mīksti, labi ķemmējas, izskatās spoži un veselīgi, bonusā nāk vēl patīkama smarža.
Garnier Ultra Doux Masque Nurissant maska
Maska ļoti sausiem matiem. Ērts iepakojums un patīkama smarža kā jau visiem Garnier Ultra Doux sērijas produktiem. Pēc pirmās lietošanas reizes mati kļūst gludi un viegli ķemmējami.
Garnier Ultra Doux Marvellous Oil matu eļļa
Eļļa matiem. Šī eļļa ir vienkārši fantastiska! Uzreiz pēc lietošanas mati kļūst mīksti, spoži, izskatās daudz veselīgāk.Vēl kā plusu vēlos atzīmēt to, ka mati neizskatās taukaini, ka mēdz būt ar citām matu eļļām. Pateicoties ērtam dozatoram eļļa izlietojas ekonomiski.
Kopumā Alise saka: Ultra Doux Marvelous Oils sērijā ir labi produkti no Garnier, īpaši patīk eļļa, maniem sausiem matu galiem ideāli palīdz! Es par katru produktu atsevišķi varu pa lappusei sarakstīt, bet tie vārdi vienmēr atkārtojas "mīksti", "labi ķemmējas", jo šī sērija tiešām ir laba un der sausiem matiem, neskatoties uz zemam cenām.
Produktus var iegādāties Drogas, Rimi, Maxima veikalos. Cenas: šampūns 2.26€,  kondicionieris 2.26€, maska 3.99€,  matu eļļa 9.99€. 
Reklāmas materiālus un vairāk informācijas par Garnier Ultra Doux var atrast šeit.

P.S. Liels paldies Alisei par atsauksmi un zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja atsauksmi).