Sveikas, daiļās! Vakar man bija lieliska iespēja apmeklēt Kiehl's zīmola jauna produkta prezentāciju. Rīta zvaigzne bija Daily Reviving koncentrāts, kas ir lielisks pāris Midnight Recovery koncentrātam un, protams, arī Kauliņa kungs.
Daily Reviving koncentrāts, tāpat kā Midnight Recovery ir vieglu eļļu maisījums, kas radīts, lai piepildītu ādu ar enerģiju.
Kad manai ādai rodas kādas problēmas (apsārtumi, zemādas pumpas, iekaisumi), tās vislabāk atrisina tieši Midnight Recovery koncentrāts (MRC). Lai gan tas nav produkts, kuru es lietoju katru vakaru, MRC viennozīmīgi ir kļuvis par mana kosmētiskā plauktiņa must have. Tāpēc uz Daily Reviving koncentrātu arī tiek liktas lielas cerības.
(lustrai nav nekāda sakara ar produktiem, man vienkārši kā vārnai traki patīk tie kristāliņi).
Daily Reviving koncentrāts ir iepakots tādā pašā ērtā iepakojumā ar pipeti, kā MRC, atšķiras tikai krāsa. Jāsaka, ka MRC zilais iepakojums tīri vizuāli man šķiet tīkamāks, bet tas ir gaumes jautājums. Pirmais iespaids par Daily Reviving ir ļoti pozitīvs, jo produktam ir tikpat viegla konsistence kā Midnight Recovery, toties aromāts nav tik izteikts un citrusi+ingvers ir tomēr maigāka kompozīcija nekā lavanda iekš MRC (lai gan man lavanda ļoti patīk). Daily Reviving koncentrāts sola atjaunot nogurušu ādu un sniegt tai papildu mitrināšanu. Vairāk par jaunumu un tā īpašībām var izlasīt šeit
Ņemot vērā, ka Kiehl's ir amerikāņu zīmols, brokastis tika ieturētas amerikāņu stilā. Un kā gan bez Starbucks kafijas?
Fonā var redzēt arī gardus groziņus ar krēmu un ogām. Tā nu mēs baudījām kafiju un saldumus un apspriedām Kiehl's produktus. Kopā ar Velvet Mimosa nonācām pie secinājuma, ka Clearly Corrective Dark Spot Solution spēj ātri tikt galā ar pigmenta plankumiem (efekts ir redzams pat no paraudziņa). Santa Kudreņicka dalījās, ka slaveno Midnight Recovery jauc klāt tonālam krēmam, lai tas labāk klātos un dienas laikā āda nekļūtu sausa un izskatītos nevainojami. 
Pasākuma noslēgumā tikām pie foršiem sarkaniem goodie bag:
Manējā iekšā jaunais Daily Reviving koncentrāts, Powerful Strength Line Reducing Eye Brightening koncentrāts ādai ap acīm jaunā ērtā iepakojumā ar pumpīti un Algae Masque (jeb aļģu masku) sausai un normālai ādai.
P.S. Liels paldies Kiehl's komandai par iespēju piedalīties pasākumā.