Sveikas, daiļās! Šoden par budžetam draudzīgiem un Latvijā viegli nopērkamiem tonāliem krēmiem no Maybelline New York. Tonālos krēmus nepērkam bieži, jo standarta pudelīte lietojas diezgan ilgi. Rezultātā, kad iepakojums ir tukšs, var rasties problēma kuru tonālo izvēlēties, ja iepriekšējais nav līdz galam paticis. Man radās lieliska iespēja vienlaicīgi izmēģināt veselus piecus krēmus un salīdzināt viņus savā starpā. 
Vēlos pievērst uzmanību, ka visiem Maybelline tonālo krēmu gaišiem toņiem ir vēsais/rozā apakštonis, tāpēc izteikti siltai ādai tie varētu nederēt. 
Runājot par favorītiem, es noteikti izvēlētos Dream Satin Liqud un Fit Me! Katra tonālā krēma īsu aprakstu, plusus un mīnusus lasi zemāk. 
 
Dream Satin Liqud ir ļoti krēmīgas un bagātīgas konsistences tonālais krēms, kas veido uz ādas vieglu pārklājumu - lielas nepilnības nenosegs. Neskatoties uz bagātīgu tekstūru, tas absolūti nav jūtams un izskatās ļoti dabiski. Tonālais krēms veido skaistu satīna finišu, kas nav nedz nedabiski plakans un matēts, nedz arī spīdīgs. Piemērots normālai/kombinētai ādai. Papildu Dream Satin satur hiāluronskābi, kas kopj un mitrina ādu un SPF13. Tonis 4 Porcelain ir tiešām gaišs un ar rozīgu apakštoni, lai gan uz ādas izskatās pavisam neitrāli, nekāda rozā rukša efekta.

Dream Matte Mousse ir neierastas uzpūteņa konsistences tonālais krēms, kas veido ļoti vieglu pārklājumu. Lieliski klājas gan ar pirktiem, gan ar otu, uzklājot apļveida kustībām (ar buffer otu), nomaskē poras. Finišs ir matēts, samtains. Piemērots normālai/taukainai ādai. (pasvītros sausumus, ja tādi ir). Nekomedogēns, neaizsprosto poras, piemērots arī jutīgai ādai. Satur SPF15. Tonis 10 Ivory ir ļoti gaišs ar neitrālu apakštoni.

SuperStay Better Skin ir īpaši sedzošs biezas tekstūras tonālais krēms. Nomaskēs gan apsārtumus, gan zilumus, gan pumpas un vieglu pigmentāciju. Sastāvā ir vitamīni, kas sola uzlabot ādas stāvokli trīs nedēļu laikā. Better Skin man patīk labāk klāt ar otu, jo klājums sanāk plānāks un izlīdzināt ir vieglāk, jāņem vērā, ka tonālais ātri "nosēžas", tāpēc jārīkojas ātri. Priekš manis klājums sanāk pārāk necaurspīdīgs, kas ir pārāk nedabisks ikdienai. Taču svētku reizēm - labs variants, šis ir arī vienīgais no manis mēģinātiem Maybelline tonāliem krēmiem, kam nav SPF. Tonis 010 Ivory ir gaišs ar vēsu/rozā apakštoni.

Dream Fresh BB ir pavisam viegls BB krēms ar gelveida tekstūru, kas veido ļoti vieglu un dabisku pārklājumu. Īpaši neko nemaskē, bet gan izlīdzina ādas toni un un ādas pavisam nemanāms. Piemērots normālai/sausai ādai, uz taukainas ādas ātri sāks spīdēt. Varētu patikt jaunam meitenēm un labas ādas (bez lielām nepilnībām) īpašniecēm. Vasarā es varu mierīgi iztikt tikai ar šo BB krēmu, papildu nelietojot mitrinātāju. Satur SPF30. Tonis Light ir ar neitrālu bēšu apakštoni.

Fit Me! ir vieglas gelveida tekstūras tonālais krēms, kas veido vieglu dabisku pārklājumu ar satīna finišu. Ja ir vēlme, var klāt vairākās kārtās, iegūstot vidēju pārklājumu. Rezultāts ir ļoti skaists - ideāls ādas tonis, bez maskas efekta. Piemērots normālai/sausai ādai, uz taukainas ādas ātri sāks spīdēt. Satur SPF18. Tonis 115 Ivory ir gaišs ar vēsu/rozā apakštoni.