Sveikas, daiļās! Septembrī veikalu (un arī man) plauktos parādījās dikti daudz jaunumi. Kā jau parasti rudens krāsu gammas ir tumšākas, piesātinātākas. Parādās plūmju, bordo toņi, šogad rudens kosmētikas kolekcijās ir ļoti daudz rozā. Šķiet, ka UD Naked 3 ir tieši topā, bet man ar viņu attiecības tā arī neizveidojas. 
Labi, gana filozofēt. Mani septembra jaunumi:
Collistar zīmolam (pieejams tikai Douglas veikalos) ir jauni ķermeņa kopšanas produkti, tajā skaitā Collistar Nourishing Anti Age Oil Milk, jeb barojošs pret novecošanas eļļa/pieniņš. Produktam ir ļoti-ļoti-ļoti viegla, pat ūdeņaina pieniņa konsistence un tiešām labas barojošas īpašības. Burvīgi smaržo pēc citrusaugļiem. Patiks tiem, kam ir ļoti sausa ķermeņa āda, bet nepatīk biezas ķermeņa sviestu/krēmu tekstūras. Collistar ir arī jauni smaržūdeņi, kas satur tieši Itālijā iegūtas sastāvdaļas. Man ir Profumo dei Sogni (zils), kura smaržas buķeti veido frēzijas, heliotrops un maijpuķītes, vaniļa, Toskānas vilkābeles un citrona ekstrakti un Profumo di Armonia, kas sastāv no ēteriskajām eļļām, īrisa un mandeļu ekstraktiem. Kā jau minēju, tie ir smaržūdeņi, nevis smaržas, tāpēc aromātisko vielu koncentrācija ir zemāka  un paši aromāti nav tik bagātīgi, toties tos var smidzināt arī uz spilvena - labākam miegam. Tieši uz spilvena vēl neesmu mēģinājusi, bet Deep Sleep Pillow sprejs ar lavandu šim nolūkam man ļoti patika, lai gan es biju pirmā, kas kliedza, ka nevaru gulēt, ja jūtu "svešu" aromātu. Vēl Collistar ir jaunas matu CC (color correcting) maskas ar kopjošu iedarbību un mirdzuma efektu. Maska sola atjaunot matu toni (arī aizkrāsot sirmos matus) un noturēties 4-5 mazgāšanas reizes. Vēl neesmu izmēģinājusi, bet ataugušas matu saknes jau nobildēju, lai varētu atrādīt pirms/pēc efektu. Drīz būs atsauksme. Pati esmu ļoti ieintriģēta. 

Man bija lieliska iespēja izbaudīt Lancome rudens makeup plūmju/bordo toņos, ko man veidoja pati Dita Grauda (bildi var apskatītes manā Instagram, vai tepat bloga labajā pusē (tur ir Insta pēdējās bildes). Pati biju īstā sajūsmā (Velvet Mimosa arī). Tagad man ir daži labumi no rudens kolekcijas: acu ēnu palete ST8 Mon Regard Parisien, Grandiose skropstu tuša, ko dikti slavēja Velvet Mimosa, krēmveida acu ēnas 305 Brun Bibliotheque, acu zīmulis 11 Cafe Serre (man pēc konsistences vairāk izskatās pēc uzacu zīmuļa), lūpu krāsa/balzams L'absolu Rouge Baume 205 Rose Peau Nue un absolūti burvīga nagu laka 383 Gris Sur Les Toits. Lancome ir arī jauns Vissionnaire nakts krēms, kas sola padarīt ādu gludāku, maigāku un atjaunot tās elastību (vēl neesmu izmēģinājusi). Jauns aromāts Tresor La Nuit ir dziļš, piesātināts, salds un tumšs, bet tādu konsekventu atsauksmi vēl neesmu gatava sniegt. 

Atgriežoties pie lūpu krāsām, man ļoti sagribējas kaut ko ļoti rudenīgu, sarkanu, bet ne kliedzošu, piesātinātu, bet tajā pašā laikā pieklusinātu. Ņemot vērā, ka gribēju konkrētu toni, ko iedomājos savā prātā, gāju uz MAC, jo toņu izvēle tur ir vislielākā. Brick-o-la (kas par nosaukumu!?) ideāli atbilst iecerētam, tikai vēl neesmu izmēģinājusi uz lūpām, jo neesmu sabildējusi (blogošanas tumšā puse).     
Vēlreiz pie lūpu krāsām - L'oreal ir kārtējā lūpu krāsu un pieskaņotu nagu laku kolekcijā "Exclusive Pinks", kas tapusi sadarbībā ar ekrāna dīvām. It kā visi rozā, bet visi ļoti dažādi. Gaišākais tonis galīgi nav manā gaumē un šķiet, ka klājas arī ne tik perfekti, bet Eva's un J Lo's toņi ir burvīgi.  

Droši vien jau visi ir kursā, ka H&M veikalos parādījās kosmētikas nodaļa. Godīgi sakot, es biju šokā (pozitīvā nozīmē) cik daudz toņi ir lūpu krāsām, ēnām un nagu lakām. Cenas nav pašas zemākas, bet nav arī kosmiskas (apmēram Maybelline līmenī). Man ir matēta lūpu krāsa/zīmulis (bildēšanas brīdī bija paslēpies) 80to gadu brūnganā/tumši bordo tonī Curtain Call, kas smaržo pēc avenēm, spilgti rozā matētas acu ēnas Kobai Azalea un nagu lakas Aubergine Dream (baklažāns) un Cinnamon Spark (hameleons). Drīz visu atrādīšu uz sevis.

Vichy atjaunoja Normaderm līniju, kas domāta ādai ar nepilnībām. Man ir Beautifying anti-blemish care 24h hydration (vēl neesmu mēģinājusi, bet agrāk Normaderm līnija ļoti patika) un Normaderm 3in1 micelārais ūdens, godīgi sakot Vichy Purete Thermale micelārais man patika daudz vairāk, jo šis daudz švakāk tiek galā ar kosmētiku.

Kiehl's prezentēja slavenā Midnight Recovery Concentrate brāli - Daily Reviving Concentrate. Tam ir viegla tekstūra, patīkams citrusaugļu aromāts un tas labi sader ar citu kopjošu kosmētiku, sniedzot papildu mitrināšanu. Pirmais iespaids ļoti pozitīvs. Ļoti daudzsološa izklausās Algae mitrinoša maska un arī Powerful Strength Line Reducing acu krēms (sejas līdzeklis no šīs sērijas bija apbrīnojami efektīvs).

Huh! Gari sanāca. Atvainojos! Toties par visu izstāstīju. Kā jums ar jaunumiem? Vai daudz?