Sveikas, daiļās! Septembra GlanceBox kastīte ir iznākusi mazliet vēlāk, toties saturs pilnībā kompensē gaidīšanu.
 Skatamies iekšā!
  • Wella SP Luxe Oil rekonstruējošais matu eliksīrs (2ml). Bagātināts ar argāna, mandeļu un hohobas (jojobas) eļļām, kuras iedarbojas gan uz matu iekšpusi, gan ārpusi, aizsargājot matus pret bojājumiem. Smaržo pēc končām, sastāvs, kā jau lielākai daļai matu "eļļu" - silikoni + alkohols un beigās eļļas. Bet Wella produkcija man ļoti patīk, labprāt izmēģināšu.
  • Etude House Baking Powder BB Deep Cleansing Foam (30ml). Iekļūst dziļi porās un noņem visus netīrumus un kosmētiku, atstājot svaiguma sajūtu. Putu sastāvā ir soda, kas palīdz cīnīties ar pinnēm un paplašinātām porām. Līdzeklis sola attīrīt ādu no Āzijas smagiem BB krēmiem. Es neesmu putojošu attīrītāju mīle, bet vīrs priecājas.
  • Absolute Organic mitrinošs dienas krēms, barojošs nakts krēms un liftinga serums acu zonai (paraudziņi pa 4ml katrs). Visi līdzkļie, spriežot pēc apraksta, domāti nobriedušas ādas kopšanai. Mana pieredze rāda, ka organiska kosmētika reti ir efektīva, bet intereses pēc izmēģināšu.
  • Sebastian Penetraitt šampūns un reģenerējoša maska (10 ml katrs). Līdzekļi domāti bojātu matu atjaunošanai. Uz Sebastian produkciju skatījos jau sen, bet tā arī neesmu izmēģinājusi. Tagad man ir tāda iespēja. 
  • Mary Kay Satin Hands roku krēms bez smaržvielām (21g). Krēma konsistence viegla, bet šķiet, ka labi mitrina ādu. Patīk! Mazais iepakojums lieliski noderēs nēsāšanai līdzi somā.
  • Dermosil Deo Roll-on dezodorants ar sarkano apelsīnu (pilnizmēra iepakojums 75 ml). Smaržo patīkami. Sastāvā ir alumīnija hidrohlorāts. Priekš manis tas nozīmē tikai to, ka tas ir antiperspirants. Bet, zinu, ka ir cilvēki, ka baidās no alumīnija sāļiem.
  • Dermosil dušas želeja ar E vitamīnu (paraudziņš) un roku krēms (paraudziņš) ar valriekstiem. Vienmēr noderēs. Sastāvs roku krēmam labs.
  • Holika Holika Juicy Mask Sheet (vienreiz lietojama) maska. Paugstina ādas tonusu, uzlādē ar enerģiju. Par Holika Holika maskām ir dzirdēts ļoti daudz. Ar lielāko prieku izmēģināšu. Iepakojums arī izskatās kārdinošs.  
  • Dāvanu karte divām personām Mary Kay 3 SPA procedūrām + 10 € dāvanā. Pieļauju, ka dāvana izpaužas kā kosmētikas komplekts.
Kopumā, kastīte, manuprāt ir laba. Īpaši priecājos par Āzijas produktiem :) Kā jums patīk?

Šobrīd ir unikāla iespēja iegādāties GlanceBox ar 20% atlaidi! Izmanto kodu GLANCE22 līdz 09.10.15.

Iegādāties GlanceBox kastītes var šeit. Cena 14 € vienam mēnesim. Var abonēt vairākiem mēnešiem un dabūt atlaidi.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).