L'occitane Melting Honey hand cream, soap and lip balm - review

Please scroll down for the English summary.

Sveikas, daiļās! Pavisam nesen L'occitane zīmola produktu klāstu papildināja šī sviesta un medus (Melting Honey) sērija. Šī sviests baro un aizsargā ādu, bet kūstošais medus piešķir produktiem patīkamu aromātu.
Ziepes ne tikai jauki smaržo, bet arī palīdz cilvēkiem ar vājo redzi. Kā? 100% no produkta pārdošanas peļņas tiks novirzīti, lai finansētu NVO projektus, kas ir mērķēti acu kopšanas pakalpojumu un briļļu pieejamību uzlabošanai Burkino-Faso Āfrikā, ar L'OCCITANE fonda palīdzību. Es izvēlos tieši klucīšu veida roku ziepes, jo tās mazāk sausina ādu, salīdzinot ar šķidrām ziepēm. Melting Honey ziepēm piemīt patīkams un par izbrīnu diezgan dabīgs medus aromāts. Labi puto un labi attīra ādu.

Roku krēms savieno augstu barojošās Šī eļļās koncentrāciju (25%) ar  Provansas medu. Roku krēmam ir diezgan bieza uzpūteņa konsistence un tas viennozīmīgi ir pats barojošākais no man zināmiem roku krēmiem. Pat manis iecienītajā L'occitane dižpārdoklī šī sviesta krēmā ir 20% šī sviesta (atvainojos par tautoloģiju). Roku krēms momentā nomierina pat ļoti sakairinātu un sausu roku ādu. Tas ātri iesūcas un nav lipīgs. Krēmam piemīt viegla medus smarža, kas neilgu laiku saglabājas uz ādas un man personīgi netraucē. 

Lūpu balzams arī ir bagātināts ar Šī eļļu (5%) un ar Provansas medu. Lūpu balzamam arī diezgan bieza konsistence (atgādina biezu glicerīnu) un viegls medus aromāts. Balzams ātri sakopj pat īpaši sausas un sasprēgājums lūpas. Ļoti efektīvs.

Mīlīga bieza kokvilnas auduma somiņa noderēs kā kosmētikas maciņš/dāvanu maisiņš (divi vienā).

Iegādāties  produktus var L'occitane veikalā Spicē, u.v. Stockmann, Loccitane.lvFeelUnique.com.
Cenas: ziepes 3 € par 50g, roku krēms 7.50 € par 30 ml, lūpu balzams 7.50 € par 12 ml, kosmētikas somiņa 4 €.

P.S. Katru mēnesi L'occitane pieejamas zīmola pārsteiguma kastītes (beauty box) par 19 €, kastītes kopējā vērtība ap 30 €. Iekšā jaunāko produktu un dižpārdokļu miniatūras, kā arī paraudziņi. Šeit ir Ievas atsauksme par 2014. gada novembra kastīti un šeit par 2015.g. janvāra vai februāra kastīti no RavenBeautyRemarks.

Hello gorgeous! L'occitane Melting Honey limited edition collection products are formulated with nourishing shea butter and a dash of softening honey. Hand cream contains particularly high concentration of shea butter (25%). The texture is whipped rather thick. Cream nourishes even the very rough and dry skin without leaving sticky residue. It absorbs quite fast and leaves the skin very comfortable. And yes, it smells like honey (and the scent is not overwhelming or artificial which I love). Lip balm has 5% of shea butter in it. The texture is very thick and reminds me of thick glycerin. It soothes and calms my dry lips immediately. It has the same honey scent which does not stay for a long time, so it does not bother me during the day. The soap is a charity product and for each soap purchased, the money raised will enable a patient from a rural area in Burkina Faso to have access to glasses and eye care. I don't have so much to say about the soap. It smells nicely and cleanses hands. I prefer this solid type of soap rather than liquid, because it is not so drying for the skin.