Sveikas, daiļās! Septembrī aptieku plauktos parādījās jauni produkti no Vichy Neovadiol Magistral sērijas, kas domāta ādas kopšanai pēc menopauzes.
Neovadion Magistral ir ādas kopšana, kas maina gan ādu, gan par 55 gadiem vecāku sieviešu dzīvi pēc pārejas posma. Ar Neovadion Magistral āda arī pēc menopauzes, izmantojot Vichy Research izvēlētās rekonstruējošās un atjaunojošās sastāvdaļas, var atgūt nepieciešamo blīvumu, maigumu, komforta sajūtu un starojumu.
Neovadiol Magistral Densifying Nourishing Balm ir pirmais ādas blīvumu palielinošais balzams no Vichy ar ādai ļoti svarīgām atjaunojošām eļļām. Apvienojot to lietošanu ar proksilānu (Pro-Xylane) un Proteic Gf, desmit dienās iespējams rekonstruēt visus ādas slāņus.
Krēmam ir patīkams svaigs aromāts un viegla gaisīga tekstūra, tas ātri iesūcas ādā. Āda kļūst ļoti mīksta un var just, ka tā ir piesātināta ar mitrumu. Jau pēc trīs lietošanas reizēm āda izskatās svaigāka, jauneklīgāka. Pēc ilgākas lietošanas arī elastīgāka. Diemžēl mammas kombinētai ādai krēms, kas domāts īpaši sausai ādai, likās pa smagu, tāpēc to viņa lieto katru otro dienu, bet atzīmē, ka efekts vienalga ir ievērojams un, ka sausas ādas īpašniecēm noteikti ļoti patiks.
Sastāvs: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Oryza Sativa Bran Oil/Rice Bran Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Isononanoate, Carthamus Tinctorius Oil/Safflower Seed Oil, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Nylon-12, BHT, Glyceryl Stearate Citrate, Dimethicone Crosspolymer, Sodium Poylacrylate, Sodium Cocoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Vigna Aconitifolia/Vigna Aconitifolia Seed Extract, Cinnamic Acid, Disodium Ethylene Dicocamide PEG-15 Disulfate, Disodium Edta, Phloroglucinol Trimethyl Ether, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Capryloyl Salicylic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Parfum (Fragrance). 
Vichy Neovadiol sērijā ir arī produkti, kas domāti gan sausai, gan normālai un kombinētai ādai krēms acu un lūpu kontūrām, kā arī eliksīrs (šobrīd tik ļoti populāro eļļu veidolā).
Produktus var iegādāties aptiekās un citās Vichu tirdzniecības vietās, kā arī FeelUnique un Escentual (kur šobrīd ir labas atlaides Franču aptieku kosmētikai). Cena 39 € par 50 ml. 

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).