Sveikas, daiļās! Beidzot ir klāt arī mana Saneri kastīte. Un šoreiz iekšā ir vairāki intriģējoši produkti.


Skatāmies iekšā:
  • MISSHA hidrogēla maska lūpām ar zelta daļiņām, gliemežu gļotām un kolagēnu. Pilnizmēra iepakojums vienai lietošanas reizei. Ak, dievs! Esmu starā! Es tik ļoti gribēju izmēģināt šādu produktu, bet nekad netiku līdz Āzijas kosmētikas veikalam. Un tās lūpiņas izskatās tik mi-mi-mi!
  • MISSHA konnjaku sūklītis, kurš par 90% sastāv no konnjaku saknes un lieliski attīra sejas ādu bez papildus tīrīšanas līdzekļiem. Konnjaku sūklīši manā kosmētikas klāstā jau ir labu laiciņu, es gan neteikšu, ka ar to palīdzību var noņemt kosmētiku bez papildu attīrīšanas līdzekļiem, bet masku noņemšanai un ādas atsvaidzināšanai no rīta man tie patīk.
  • Hugo Boss Woman smaržu paraudziņš (2ml). Uz Boss aromātiem es skatos ar zināmu skepsi, jo tie man šķiet pārāk komercializēti un līdz ar to - nekādi. Woman ir saldens augļu aromāts ar koksnes bāzi. No sākuma likās, ka nekas  interesants, bet pēc 5 minūtēm man uz ādas tas tīri patīk.
  • Stenders Dzērveņu lūpu balzams (pilnizmēra - 4.8g). Bagātināts ar dabisko šī sviestu un dzērveņu ekstraktu. Ļoti priecē, ka kastītē ir kāds Latvijā ražots produkts. Stenders kosmētika man patīk.
  • Rituals dušas želeja-putas (ceļojuma izmēra - 50 ml). Rituals putas man jau ir un patīk to neierasta konsistence. Tieši šis ķiršu aromāts nav mans mīļākais, bet domāju, ka māsa noteikti priecāsies.
  • Yves Rocher atjaunojošs pieniņš ļoti sausai ādai Expert Reparation (pieļauju, ka pilnizmēra - 75 ml). Par Yves Rocher ir dzirdētas pozitīvas atsauksmes, bet pati neko neesmu mēģinājusi. Losjonam ir pabieza (priekš losjona) konsistence, kas atgādina roku krēmu. Sintētiska riekstu smarža man gan šķiet pārāk uzbāzīga, bet tas ir gaumes jautājums.
  • Yves Rocher Sensitive Vegetal Anti Redness Moisturizing Cream (paraudziņš 1ml). Aukstā gada periodā manā kosmētikas klāstā vienmēr ir kāds nomierinošs līdzeklis, kas cīnās ar apsārtumu. Labprāt izmēģināšu. 
  • Australian Body Care Spot Stick (pilnizmēra - 9ml). Antibakteriāls pret pumpu līdzeklis lokālai lietošanai rullīša veidā. Traki smird pēc tējas koka eļļas, bet šāds līdzeklis vienmēr noder.
  • MISSHA divu soļu attīrošais plāksteris deguntiņam (vienai lietošanas reizei). Agrāk es regulāri izmantoju šāda veida deguna plāksterus, bet tagad vajadzība mazinājās, jo āda kļuva sausāka. Man šķiet, ka no lielākas daļas līdzīgu produktu man pastiprināti plīst kapilāri, bet Āzijas produktus neesmu mēģinājusi. Cerēsim, ka būs maigāks, bet efektīvs.
  • MISSHA sejas maska-salvete no tīrās kokvilnas (vienai lietošanas reizei). Nezinu vai maskas kastītēs ir dažādas, bet man ir dzeltenā, kas mitrina ādu un padara to starojošu. Izklausās labi, labprāt izmēģināšu! Man vispār patīk sejas maskas, es uzlieku masku un lasu kādu žurnālu. Īsta bauda. Es ļoti priecātos, ja kādreiz būtu tematiskā masku kastīte. Lai iekšā būtu tikai dažādas maskas dažādām ķermeņa daļām:)
Kastītē ir arī 20% atlaižu kupons Rituals Zensation putām, dāvanu karte 15 € vērtībā piecu nodarbību kursam "Make-up sev", pilna kursa cena 115 € (eh! es jau sapriecājos, ka tūlīt iziešu kādus kursus par brīvu!)dāvanu karte 15 € vērtībā no estētiskas kosmetoloģijas studijas Lady Zone.

MISSHA produkti nonākuši pie tiem pircējiem, kas iegādājas abonementu uz 3 vai 6 kastītēm.

Kā jums patīk šī kastīte? Man patīk pat ļoti. Daudzus līdzekļus labprāt izmēģināšu un īpeši priecājos par Āzijas produktiem.  

Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).