Sveikas, daiļās! Nesen H&M zīmola veikalos parādījās dekoratīvā kosmētika. Kad aizgāju uz veikalu (biju Rīga Plaza) biju ļoti pārsteigta, ka nodaļa ir tik plaša un ir gan kolosāla acu ēnu, gan lūpu krāsu un zīmuļu, gan arī ķermeņa kopšanas kosmētikas izvēle. Pie manis nonāca ēnu aplikatori, lūpu krāsa - zīmulis, matētas košas acu ēnas un divas nagu lakas.
Ēnu aplikatori ir labas kvalitātes, bet tos izmantoju tikai pigmentiem, presētām ēnām izvēlos otas. Man ir divas nagu lakas: pupurkrāsas krēms - Augergine Dream un hameleons Cinnamon Spark:

Nagu laka tonī Aubergine Dream:

Lieliski klājas, neatstāj švīkas, ērta otiņa. Necaurspīdīgas pārklājumam nepieciešamas divas kārtas.

Cinnamon Spark ir izteikta hameleona daba. Viena paša uz nagiem tā ir puscaurspīdīga, nedaudz rūsgana bēšā tonī ar smalku tirkīzzilu šimmeri (uz vidējā un rādītājpirksta). Ja uzklāt pa virsu kādam tumšam tonim (es izmantoju iepriekšminēto Abergine Dream), tā vairāk rāda savu tirkīzzilo pusi:  

Tuvplānā var redzēt, ka nagu laka maina krāsu atkarībā no leņķa un apgaismojuma:


H&M pārsteidz ar toņu un tekstūru dažādību. Matētas acu ēnas tonī Kobai Azalea ir spilgtas, piesātinātas. Tonis ir vienlaicīgi gan silts, gan vēss. Pigmentācija ir viduvēja, bet, ja klāj ar mitru otu, tad gan wow!

Lūpu krāsa - zīmulis Lip Colour-To-Go ir ļoti krēmīga, viegli klājas, smaržo pēc avenēm, lūpas nesausina. Tonis Curtain Call tiešām atgādina smagnējus aizkarus, tas ir bagātīgs bordo, kas iepakojumā izskatās vairāk brūngans, bet uz ādas ir piesātināts ķirsis ar matētu finišu. 

Lip Colour-To-Go tonī Curtain Call un acu ēnas tonī Kobai Azalea:
Lūpu krāsa ir skaista, bet, kā jau matētam tonim, vajadzīgas perfektas lūpas bez sausumiem un mans tonis "noēdas" diezgan neglīti, tāpēc iesaku nelietot pasākumos, kur tiek pasniegts ēdiens :)

Lai atrādītu H&M kosmētikas jaunumus izveidoju divus tēlus. Vienu ar košām daudzkrāsainām ēnām:
 

No sākuma uzklāju neitrālu ēnu (Naked tonis no Naked paletes) uz ieloces līnijas, pēc tam uz ieloces līnijas uzklāju pupurkrāsas toni (no Burberry Nude Blush paletes), pēc tam ar samitrinātu otu uzklāju matētas rozā ēnas (Kobai Azalea no H&M) uz plakstiņa ārējās trešdaļas, beigās uzklāju zelta toni (Half Baked no Naked paletes) uz pārējā plakstiņa un visu izpludināju. Pēc tam uzklāju melnu laineri (MAC Blacktrack) gar augšējās skropstām un zilu zīmuli (Bourjois Metalliste tonī 78 Bleu Chatoyant) gar apakšējām. Tad tušu (Lancome Hypnose Volume-a-Porter) un Voila!    

No sākuma izmēģināju tēlu ar nude lūpām (L'oreal Extraorinaire tonī Nude Ballet) 
 


Un tas ar košām lūpām (YSL Rouge Volupte tonī 11Fetish Pink), uz vaigiem izmantotas tās pašas H&M acu ēnas Kobai Azalea.


Acs tuvplānā:


Visa tēlam izmantota kosmētika:


Un te būs otrs tēls ar lūpu zīmuli Lip Colour-To-Go tonī Curtain Call (acīm izmatoju Lancome Hypnose Fall 2015 paleti tonī ST8 Mon Regard Parisien).
 

Kopumā esmu ļoti apmierināta ar kosmētikas kvalitāti un patīkami pārsteigta ar toņu un tekstūru dažādību.
Par H&M kosmētikas nodaļu ļoti plašs apraksts ar attēliem ir Artas blogā.

Rakstā izmantotos H&M produktus var iegādāties H&M veikalos t.c. Riga Plaza (liekāka izvēle) un t.c. Alfa. 
Cenas
Lip Colour-To-Go 5.99 €
Acu ēnas 5.99 €
Ēnu aplikatori 3 gab. 2.99 €
Nagu lakas 4.99 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).