Max Factor Creme Puff blushes - review

Please scroll down for the Eglish summary

Sveikas, daiļās! Ja nemaldos, vasaras sākumā veikalu plauktos parādījās jauni Max Factor cepti vaigu sārtumi. Manuprāt, vaigu sārtums pie mums nav pārāk populārs produkts (nē, es nevienam neko nepārmetu, vienkārši bieži uz ielām redzu meitenes ar pilnu sejas grimu, bet bez sārtuma). Jāsaka, ka veikalos ir arī pagrūti atrast labas kvalitātes un skaistu dabisku toņu sārtumus no budžetam draudzīgiem zīmoliem. Ja vēl neesi atradusi savu īsto sārtumu, iesaku ieskatīties Max Factor piedāvājumā.
Lieliska krāsu kombinācija ļauj veidot perfektas nokrāsas vaigu sārtumu. Ļoti vieglā formula ļauj veidot gan vieglu, gan izteiksmīgu grimu. Viegli sakļaujas ar ādu, neatstājot strīpas.
Max Factor Creme Puff vienā iepakojumā apvieno vairākus toņus, kas, sajaucoties, izcili saplūst ar ādu un izskatās ļoti dabiski. Katrs sārtums veidots kā marmora gabaliņš. Pūderis ir labi pigmentēts, ļoti smalka maluma, krēmīgs un nerada liekos putekļus. Creme Puff ļoti viegli klājas un viegli iztušējas. Sārtumus var klāt pavisam vieglā plānā kārtā un iegūt vieglu izgaismojušu efektu, bet var arī slāņot, iegūstot izteikti sārtus vaidziņus.
Kopā kolekcijā ir seši toņi, kas paredzēti no bāla līdz tumsnējam ādas tonim. Latvijā pieejami četri toņi, kas domāti gaišam līdz vidējam ādas tipam. Man ir trīs no tiem. No kreisās uz labo pusi: 05 Lovely Pink, 15 Seductive Pink, 20 Lavish Mauve. 

05 Lovely Pink - silts gaiši rozā tonis ar bēšu perlamutra finišu. Noteikti patiks gaišas ādas īpašniecēm, kas izvēlās koraļļu nokrāsas sārtumus, bet var lietot arī kā sejas izgaismotāju.

15 Seductive Pink - neitrāls rozā tonis ar skaistu dabisku satīna finišu. 

20 Lavish Mauve - ļoti dabisks neitrāls rozā tonis ar ļoti smalkām gaismu atstarojošām daļiņām.

Visi toņi uz ādas (no kreisās uz labo pusi) 05 Lovely Pink, 15 Seductive Pink, 20 Lavish Mauve.
Sārtumi bez problēmām turas uz vaidziņiem visas dienas garumā un nepasvītro poras vai ādas nepilnības. Iepakojums ir ļoti ērts un viegls, man patīk, ka tas ir caurspīdīgs, lai nav jāzīlē, meklējot īsto toni. Vienīgais mīnuss varētu būt tas, ka iepakojumos nav otiņas. Man personīgi tas netraucē, bet, ja mājās nav sārtuma otas, uzklāšanas procedūra varētu būt neērta.
Esmu redzējusi, ka Max Factor Creme Puff sārtumus salīdzina ar slavenajiem Hourglass sārtumiem/izgaismojošiem pūderiem. Būtība esot līdzīga, bet Max Factor vairāk tonmēr dod toni, savukārt Hourglass - izgaismošanu. Bet savādāk produkti ir ļoti līdzīgi, bet cena gan atšķiras teju četras reizes.

Kādi ir jūsu mīļākie vaigu sārtumi? Vai esat mēģinājušas Creme Puff?

Produktus var iegādāties Drogas, Douglas, Stockmann, Debenhams veikalos. Cena 10.95 € gab (grami uz iepakojuma nav norādīti). 

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

Hello, gorgeous! Max Factor Creme Puff blushes are perfect for creating both color and contoured finish, and everything in between thanks to its easy-to-build formula. The powder itself is very finely milled, not producing lots of dust. The formula is very creamy ans easy blendable. The shades are very smart and being mixture of multiple tones, give a very natural result without looking too obvious. You can apply a very thin layer, leaving just a nice highlight or a flush of color or apply several layers, making color to pop. I have three shades: 05 Lovely Pink, 15 Seductive Pink, 20 Lavish Mauve (on the pictures from left to right). 05 Lovely Pink is more of a highlight than color, the shade is i a warm coral pink with a lot of iridescent particles. 15 Seductive Pink is a neutral medium pink with lovely satin finish. 20 Lavish Mauve is a neutral pink/mauve shade with a hint of light reflecting particles. Yes they are gorgeous! My new favorite from the drugstore!