Sveikas, daiļās! Parasti es izvēlos lūpu krāsu toņus vadoties pēc "patīk-jāņem!" principa. Un tāpēc manā kosmētikas maciņā dominē spilgtie sulīgie toņi. Otra galējība - nude ikdienas toņi, bet tie arī nav nedz gaiši, nedz konsīlerim līdzīgi. Drīzāk "your lips but better". (Atvainojos, par tik daudz ārzemju vārdiem). Šoreiz situācija bija krasi atšķirīga, jo izdomāju kādu tieši toni vēlos...Kur meklēt konkrēto toni? Protams, ka MAC, jo izvēle ir ļoti plaša. Es gribēju sarkanu, bet ne kliedzošu, noteikti krēmīgu, noteikti ne matētu. Tādu pieklusinātu neitrālu sarkanu. Apskatoties attēlus uz ādas, sapratu, ka gribu tieši Brick-o-la!
Tas ir tieši tas pieklusinātais neitrālais sarkanais, ko meklēju! MAC gan viņu raksturo kā vidēji piesātinātu ogu toni. Uz manas ādas tas izskatās neitrāls un nedaudz mainās atkarībā no apgaismojuma. Lietainās dienās bez saules tas izskatās vairāk vēss, bet saulainās - silts. Lūpu krāsas formula ir Amplified Creme (papildināts/uzlabots krēms), tāpēc tā apbrīnojami viegli un vienmērīgi klājas uz lūpām, bet ir ļoti pigmentēta un pilnībā nodedz lūpu dabisko pigmentu.
Uz ādas:
Formula ir ļoti komfortabla, krēmīga, gandrīz kā lūpu balzams. Finišs ir mitrs (bildē var labi redzēt), bet bez spīdumiem vai gliteriem. Var nedaudz pasvītrot sausumus, bet lūpas noteikti nesausina, bet tieši otrādi - mitrina. Vienīgais mīnuss - man ne pārāk patīk lūpu krāsas smarža, kas nedaudz atgādina vecu krēmu, vai drīzāk klasisko lūpu krāsas aromātu, bet Matte un Cremesheen formulu vaniļas aromāti man šķiet daudz tīkamāki.
Koptēlā ar rudens aktuālām vecās rozes tumšām matētām ēnām:
Un ar dabīgām brūnām ēnām:
Iegādāties var u.v. Stockmann. Cena 20 € par 3 g.
P.S. neaizmirsti, ka MAC darbojas Back to MAC sistēma - ja aiznesīsi uz veikalu 6 tukšus iepakojumus (no jebkuriem pilnizmēra produktiem), dabūsi jebkuru lūpu krāsu.  

Kādi ir jūsu mīļākie MAC lūpu krāsu toņi?