Sveikas, daiļās! Kastīšu servisi turpina mūs iepriecināt, pārsteidzot dažādos veidos. Saneri Box ir iznākusi pirmā tematiskā kastīte, kas veltīta tikai un vienīgi Latvijas zīmoliem. Man šāda patriotiska ideja šķiet vienkārši kolosāla, it īpaši tāpēc, ka pašmāju kosmētika var lepoties ar savu kvalitāti un dažādību (vienīgais, dekoratīvas kosmētikas segments ir visai ierobežots).
Kastīte iekšā ir noformēta karoga krāsās (lai gan Saneri Box vienmēr ir patriotiskie toņi). Šoreiz sastāvs visām kastītēm ir vienāds (nav nekādu papildu bonusu). Skatāmies iekšā:
  • Madara Peel augļskābju pīlinga maska (mini izmērs 12.5 ml). Madaras Peel un Detox maskas man ļoti patīk. Peel maska ir visstiprākā no man zināmiem analoģiskiem produktiem, jo satur augstu skābju procentu (6 %). Plašāka atsauksme ir šeit. 12.5 ml cena 5.50 €, bet 60 ml 23.50 €. Sajūsmas līmenis 8 no 10, bet tikai tāpēc, ka esmu pazīstama ar konkrētu produktu.
  • GMT Beauty intensīvs formējošs liftinga krēms (dāsns mini izmērs 15 ml). Radīts ādas kopšanasi pēc 30 gadiem. Juhū! Varu droši lietot :D Par GMT Beauty man interese ir jau ļoti sen, bet tā arī nav sanācis neko izmēģināt, tāpēc ļoti priecājos, ieraugot kastītē šo produktu un vēl tik liela iepakojumā. Pinizmēra (50 ml) produkta cena  48.00 €. Sajūsmas līmenis 10 no 10.
  • Pien- Dairy SPA dabīgas putas sejas jutīgas sejas ādas attīrīšanai (pilizmēra produkts 180 ml). Es vispār neizmantoju putojošus produktus ādas attīrīšanai, bet no pašputojošiem līdzekļiem man vienmēr sākas traka alerģija. Turklāt šo līdzekli esmu mēģinājusi CBA ietvaros un man nepatika ne efekts (neko nemazgā, par kosmētiku pat neiet runa), ne tā trakā sūkalu smarža. Labprāt kādam atdāvināšu. Cena 10.95 €. Sajūsmas līmenis 3 (tikai tāpēc, ka pilnizmēra produkts) no 10.
  • Livonias Eco Cosmetics bišu vaska mīkstinošs sviests kāju pēdām 30 ml (puse no pilnizmēra produkta). Vasks iepakojumā ir diezgan ciets, bet ātri kūst saskaroties ar ādas siltumu. Smaržo pēc vaska un zālītēm. Noteikti derēs masāžai. Varētu būt laba dāvaniņa ārzemju draugam. Cena 8.80 € par 60 ml. Sajūsmas līmenis 8 no 10.
  • Stenders melleņu roku krēms (25 ml). Taisīt vaļā šobrīd netaisīšu, jo man ir jau kādi 10 atvērti roku krēmi, par kuriem nesen blogā bija raksts. Bet, kad daļu atvērto krājumu izlietošu, ļoti priecāšos izmēģināt. Man Stenders patīk kā tāds. Cena 4.90 € par 25 ml. Sajūsmas līmenis 9 no 10.
  • Ekoell Dzintara pērle tonizējošs un ādu atjaunojošs krēms ar dzintaru (puse no mini izmēra produkta 10 g). Krēma aromāts man tiešām asociējas ar dzintaru! Tekstūra ir kā standarta mitrinošam krēmam, bet nedaudz plūstošāka. Iekšā var trāpīties nelieli dzintara graudiņi (man daži trāpījās), kas man ne ļoti patīk, jo tie var traumēt jutīgu ādu. Bet smarža dievīga! Tekstūra man arī ļoti patīk. Labprāt izmēģinātu kādu ķermeņa produktu no Ekoell. Cena 6.25 € par 20 g vai 10.30 € par 40 ml. Sajūsmas līmenis 8 no 10.
  • Enegry Bar musli batoniņš. Man ļoti patīk saldumi kastītēs :) Batoņiņa aizmugurē 30% atlaižu kods (lai gan dion.lv mājaslapā šobrīd šim produktam ir 40% atlaide) visam sortimentam (kods SBOX30). Cena 0.79 € par 23 g. Sajūsmas līmenis 9 no 10.
  • Vēl kastītē ir 20% atlaižu kupons Livonias Eko Cosmetics produkcijai studijā Pienene.
 
Kā jums patīk tematisko kastīšu ideja un konkrētas kastītes saturs? Es pat sarēķināju, ka kopējā produktu vērtība ir ~ 44 €.
 
Saneri box skaistuma kastīti var iegādāties šeit. Cena 18 € vienam mēnesim. Abonējot kastīti vairākiem mēnešiem sanāk izdevīgāk un klāt nāk bonusi. Diemžēl rakstā minētā kastīte vairs pārdošanā nav pieejama (pārdošanas cena bija 19.99 €), bet gaidīsim interesantus jaunumus!

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).