Sveikas, daiļās! Ļoti atvainojos, ka pēdējā laikā ieraksti blogā parādās retāk, bet man ir sajūta, ka esmu izsmēlusi gada enerģijas krājumu. Vakaros man gribas sēdēt pie kamīna un lasīt grāmatu, vai skatīties video iekš youtube. Noteikti rakstīšanas procesu ietekmē arī apgaismojuma trūkums, jo dienas palika kritiski īsas! Bet nekas, es saņemšos. Jau sagatavoju foršas dāvanas svētku giveaway (šeit es enerģiski situ plaukstas).
Kosmētiskie favorīti šoreiz nav pārāk daudz, tāpēc saliku visus vienā bildē:
  • L'oreal Professionnel Pro-Keratin Refill šampūns un maska (man ir mini versijas no LF skaistuma kastītes). Abi produkti ir diezgan biezi un lieliski kopj matus, samazina pukošanās un padara tos ievērojami gludākus un spīdīgākus. Jāsaka, ka man vispār ļoti patīk L'oreal Pro produkcija, kvalitāte pat labāka nekā Kerastase, bet cenas krietni patīkamākas.
  • L'oreal L'extraordinaire šķidrā lūpu krāsa tonī 304 Ruby Opera. Tonis ir vienkārši pasakains un ļoti atbilst svētku sezonai un dienām, kad gribas kaut ko košāku. Lūpu krāsas formula arī forša, jo labi kopj lūpas, nepadarot tās sausa, bet tieši otrādi lieliski mitrinot. Plašāka atsauksme ar bildēm darbībā ir šeit
  • Lancome lūpu balzams tonī 205 Rose Peau Nue. Noder dienās, kad gribas lūpu kopšanu un pavisam vieglu tonīti. Esmu mēģinājusi dažādus selektīvo zīmolu lūpu balzamus, bet šis šķiet vislabākais.
  • L'oreal Brow Artist Plumper (uzacu tuša) un Designer (zīmulis). Abi produkti padara uzacis biezākas un padara koptēlu koptāku. Zīmulis ir vispār ideāls, bet tuša ir laba, bet man gribētos, lai birstīte ņemtu mazāk produkta, vai arī lai tuša būtu nedaudz biezāka. Iespējams, ka paelpos un būs labāk. Pārdošanā būs janvārī vai februārī.
  • RICA Avocado Milk After Wax Serum līdzeklis pēc vaksācijas. Delikāta tēma, bet pēc vaksācijas vai citām matiņu atbrīvošanās tehnikām, man ieaug matiņi un tā ir vienkārši katastrofa (Tikai nevajag stāstīt man, ka jālieto skrubis. Tiem, kas tā saka, nav ne mazākas nojausmas kā tas ir, kad matiņi aug vertikāli uz leju zem ādas! Nav tā, ka viņus var redzēt vai viegli izvilkt ar adatu). Izmēģināju 1000 un vienu dažādu līdzekli un šis viens no pavisam nedaudziem, kas sniedz ievērojami efektu. Matiņi ieaugs daudz mazāk (es teiktu, ka vispār neieaug)  un ataug daudz lēnāk. Pieniņš satur arī atvēsinošu mentolu, kas patīkami atvēsina ādu un noņem kairinājumu, ja tāds ir.
  • Madara Time Miracle Ultimate Facelift dienas krēms. Ļoti vieglas ne-taukainas tekstūras sejas krēms, kas momentāni iesūcas ādā un kalpo kā laba kosmētikas bāze. Aromāts arī patīkams (nav Madaras tipiska zāle-zāle). Drīz būs plašāka atsauksme.
  • Donna Karan Gold (EDP) smaržas. Ļoti silts aromāts. Ak, šīs burvīgās lilijas! Kombinācija ar ambru, pačūlijām un krustnagliņām ir dievīga.
Vēl nedaudz par kosmētiku un citām lietām:
Mēneša sākumā apmeklēju zīmola Model Launcher prezentāciju Starlet Studio, kur meitenes pastāstīja kā zīmols ir radies, nedaudz par produktu izcelsmi un filozofiju. Pats zīmols ir jauns un par katru produktu gaida atsauksmes no klientiem un ar vieglu roku izņem no ražošanas produktus, kuri klientiem nešķiet interesanti vai gana labi un tikpat ātri ievieš jaunus produktus pēc pieprasījuma. Ir skaidrs, ka jauns zīmols nevar atļauties ne atsevišķu ražotni, ne laboratorijas produktu izstrādei un testēšanai, kur nu vēl ātri reaģēt uz klientu vēlmēm. Atzīšos, ka produktus, kuri mani uzrunāja prezentācijā es uzreiz atpazinu. Es zinu kur tie tiek ražoti un kādi ir iespējamie analogi, taču ļoti priecē, ka cenas ir patīkamas. Sev izvēlējos acu laineri un konsīleri un abi produkti ir absolūti lieliski, bet man jau zināmi. Taču lainera tonis gan ir unikāls un konsīlera kvalitāte arī izcila. Iesaku! Starlet Studio meitenes ir ļoti foršas un pretimnākošas un piedāvā gan konsultācijas, gan apmācības, gan var pastāstīt par interesējošiem produktiem un piemeklēt atbilstošu toni.   

Ziema nāk! Arvien vairāk vakaros gribas pavadīt laiku draugu lokā, nevis sporta zālē, tāpēc kļūst aktuāls jautājums par jaukām pasedēšanas vietām, kur patīkamā gaisotnē var padzert tēju un nedaudz panašķoties. Tieši laikā ieraudzīju brunch.lv rakstu (krievu val.) par romantiskām kafejnīcām Rīgā. Starp citu, kādas ir jūsu mīļākās kafejnīcas vai restorāni?

Diezgan interesants šķita raksts, kurā ir apkopotas dažādas pasaules faktu kartes. Vai zinājāt, ka Latvijā 57.9% pieaugušu cilvēku ir problēmas ar lieko svaru? Es gan nezinu cik šī informācija ir patiesa, bet mani uzrunāja informācijas pasniegšanas veids. 

Vai zini kādi ir 2016. gada toņi? Katru gadu Pantone LCC nāk klājā ar jaunām krāsu tendencēm. Pantone ir pasaules references standartu izstrādātājs. Pēc viņu toņiem veido krāsu un pigmentu paletes gan būvniecības, gan kosmētikas un  citu industriju vajadzībām. 2016. gada toņu tendences ir apkopotas šeit, bet par gada populārākiem toņiem tiek saukti 13-1520 Rose Quartz un 15-3919 Serenity:
Starp citu, redzējāt Pastaigas decembra žurnāla vāku?
Ziemai gan, vismaz man, šādus toņus ne īpaši gribās, bet pavasarī pilsētas ielas būs pārpildītas ar "zefīriem" (Alise, tev sveiciens! :) ) Kā jums patīk 2016. gada krāsu gamma?