Sveikas, daiļās! Jau sen ar sajūsmu skatījos youtube video, kur skaistuma guru slavē budžetam draudzīgas Sonia Kashuk otas. Turklāt zīmolam regulāri iznāk limitēti otu komplekti, kas izskatās pēc gatavām pasakām un desmit (!!!) otas maksā tik, cik viena (!!!) MAC sejas ota. Diemžēl, Eiropā, vismaz pagaidām, Sonia Kashuk dabūt visai pagrūti :( Tāpēc no manis milzīgs paldies Unai, kas bija tik laipna un izpalīdzīga, ka es tiku pie superīga Color Crazed komplekta.
10 otu komplekts maksā 38$, kas ir apmēram tie paši 38 €. Visām otām ir piesātinātas tirkīzzilas krāsas sari, labas kvalitātes kāti un zelta krāsa metāla daļas (angliski sauc ferrules, bet kā latviski - man nav ne jausmas (sakabe?), ja kāds mani komentāros apgaismos, būšu ļoti priecīga). Komplekts ir izveidots tā, lai ar viņu varētu veikt pilnu grimu.  
Una teica, ka viņu mulsina tā tirkīzzila krāsa, bet es esmu stāvā sajūsmā! Visas otiņas lieliski uzvedās nu jau vairākās mazgāšanas reizēs. Lielās dabisko sariņu otas minimāli iekrāsoja ūdeni un pie pirmās mazgāšanas pazaudēja pāris matus, bet tā ir absolūti normāla parādība un patiesībā Sigma otām sari birst daudz vairāk un krāsa arī izdalās krietni lielākā daudzumā.

Pāris teikumi par katru otu.
Pūdera otas forma un izmērs precīzi atbilst Sigma F25, bet sariņi ir mīkstāki. Sari dabiski, forma ļoti ērta, lai precīzi uzklātu pūderi. 

 Kontūrēšanas otai arī dabīgi mīksti, bet atsperīgi sariņi, ērta pūderveida produktu uzklāšanai.

Tonālā krēma otai ir sintētiski sariņi un man gribētos, lai tie būtu nedaudz cietāki, savādāk ota tāda ļumīga un klāj tonālo krēmu ar švīkām, vajag pēc tam izlīdzināt ar pirkstiem vai buffer otu. 

Buffer otai ir sintētiski sari un tā labi iztušē tonālo krēmu, panākot ļoti dabisku izskatu. 

Vaigu sārtuma otai ir dabiski mīksti sari, bet man gribētos, lai tā būtu nedaudz lielāka vai mazliet savādākas formas, savādāk sanāk uzklāt sārtumu pārāk koncentrēti vienā vietā. Ļoti pigmentētiem sārtumiem nederēs. 

Acu ēnu otiņai ir dabiski sari, ērta forma, labs izmērs, lai gan varētu būt nedaudz plakanāka. Bet kopumā laba.

Konsīlera/lūpu krāsas otai ir sintētiski sari. Nav slikta, bet man gribētos, lai lūpu krāsai tā būtu nedaudz šaurāka, bet konsīlerim, lai sariņi būtu garāki. 

Otiņa ēnu uzklāšanai uz ieloces līnijas. Dabiski sariņi, ērta forma precīzai uzklāšanai. Patīk!

Uzacu/skropstu ķemme. Nav ne vainas, bet es vairāk pieradu pie tušas birstītes tipa. 

Lainera ota ar sintētiskiem sariem. Šādas salocītas lainera otas man vēl nav bijušas. Ērta!

Kopumā esmu vairāk nekā apmierināta ar komplektu un, ja rodas iespēja, noteikti iesaku pamēģināt kādu Sonia Kashuk otu komplektu.