Sveikas, daiļās! Pēc tradīcijas pirms Ziemassvētkiem veikalu plaukti priecē mūs ar limitētā izlaiduma kosmētikas kolekcijām, kas izskatās pēc īstiem brīnumiem. Man ir vairāki jaunumi, bet dēļ pus-remonta stāvokļa mājās, tā arī neesmu vēl neko atrādījusi. Sākšu laboties  ar Lancome Christmas 2015 kolekcijas skaitumlietām.
Man ir vaigu sārtums un divas nagu lakas. Zelta pārklājuma tušu un La Vie Est Belle aromātisko sveci īsi pirms jaunā gada izspēlēju konkursā un uzvarētāja paspēja tikt pie balvas vēl pirms jaunā gada. 

Lancome Blush Subtil tonī 027 Rose Givre no pirmā acu skatiena izskatās ļoti vienkārši un īpašu uzmanību nepiesaista, bet patiesībā labi sabalansēts neitrāls rozā tonis ar smalku, nedaudz zeltītu satīna finišu un pavisam-pavisam smalkiem rozā spīdumiem uz vaigiem izskatās ļoti dabiski un uzreiz atsvaidzina seju.
Sārtums ir ļoti smalka maluma, tāpēc ir zīdains un klājas un izpludinās kā īsta pasaka. Visvairāk mani pārsteidza noturība. Parasti sārtumi turas uz maniem vaigiem stundas divas. Daži 3-4, bet Lancome ir uz savas vietas līdz pat vēlam vakaram! Beigās ir bilde ar sārtumu uz sejas.
Starp citu, pilnu kolekciju var apskatītes šeit, bet es turpinu ar nagu lakām. Lancome 425 Rouge Midnight iepakojumā izskatās pēc tumši sarkanas lakas ar zelta šimmeri, bet uz nagiem tā veido tumši sarkanu piesātinātu toni ar sarkaniem smalkiem spīdumiem, kas piešķir tonim dziļumu un hipnotiski vizuļo spilgtā gaismā. 

Otra nagu laka pēc būtības ir zelta virskārta 555 Golden Top Coat. Man patīk spīguļi uz nagiem! Virskārta pārklāj nagus ar neregulāras formas zelta folijas gabaliņiem. Spīguļi labi pieķeras un nelobās nost, kamēr nenomazgā. Bet jā, kā jau parasti mēdz būt ar šādām lakām - noņemšana ir īsta sāpe. Bildēs virskārta ir uzklāta uz pelēkbrūnas L'oreal J Lo's Nude lakas.
 


Un te ir sārtums "vaigā". Atvainojos, ka mans grims vairs nav perfekts un āda nedaudz uztūkusi, jo taisīju bildi otrā dienas pusē. Toties, kā jau teicu - sārtums godam turas savā vietā.
Produktus var iegādāties u.v. Stockmann, veikalos Douglas, Debenhams un KristiAna.  
Cenas:
Nagu lakas ap 15 €;
Vaigu sārtums ap 40 €;
Zelta tuša ap 30 €.