Sveikas, daiļās! Oktobrī veikalu plauktos parādījās L'oreal zīmola Exclusive Pinks nagu laku un lūpu krāsu kolekcija. Maigi rozā toņu kolekcija ir radusies iedvesmojoties no Pure Reds kolekcijas panākumiem.
Man ir trīs nagu lakas un trīs lūpu krāsas, kas veidotas pa pāriem. Lūpu krāsām ir krēmīga konsistence un nedaudz pūderīga, bet neuzbāzīga, tipiska lūpu krāsas smarža, kuru, pēc produkta uzklāšanas es uz sevis nejūtu. Visiem lūpu krāsas toņiem ir matēts finišs un diezgan pieklājīga noturība.

Naomi's Delicate Rose:
Gaišas krāsas rozā ar izteikti siltu persiku apakštoni, tāds laša krāsas nude. Uz manām lūpām izskatās neitrāls, nevis silts. Gaišākais tonis izrādījās kaprīzs, jo uz lūpām klājas ne visai vienmērīgi un sakrājas krociņās. Iespējams, ka šāds efekts veidojas no tā, ka manas lūpas ir tumšākā tonī. Jāsaka gan, ka no attāluma nevienmērīgu klājumu redzēt nevar.

Eva's Delicate Rose:
Nu vai nav skaists? Sulīgs aveņu tonis ar koraļļu apakštoni un pavisam-pavisam smalku metālisku atspīdumu, kas piešķir lūpu krāsai vairāk satīna, nevis matētu finišu. Uz manām lūpām izskatās vēss. Lieliski klājas un noturība arī laba.

Mans favorīts ir J Lo's Delicate Rose:
Sulīgs ogu tonis, ko var klāt pavisam plānā kārtā, iegūstot vien vieglu rozā tinti, vai arī var klāt vairākās kārtās un iegūt ļoti piesātinātu fuksijas toni ar izteikti vēsu zilu apakštoni. Klājas perfekti un lieliski turas uz lūpām dienas laikā. 

Nagu lakas, kā jau minēju, ir lūpu krāsām pieskaņotos toņos. Visas ir krēmīgas, bez šimmera vai spīdumiem. 

Naomi's Delicate Rose:
Gaišas krāsa rozīgs nude ar siltu apakštoni. Izrādījās tikpat niķīgs kā gaišākā lūpu krāsa. Grūti panākt vienmērīgu klājumu. Bildē divas kārtas.

Eva's Delicate Rose:
Maigs rozā tonis ar neitrālu apakštoni. Ļoti skaists un viegli klājas.

Mans favorīts atkal ir J Lo's Delicate Rose:
Izteikti sulīgs un košs. Viegli klājas, var iztikt ar vienu kārtu.

Kopumā gan lūpu krāsas, gan nagu lakas man šķiet ļoti skaistas un ir lieliska doma izveidot nagu laku un lūpu krāsu saskaņotus duetus. 
Kā jums patīk šī kolekcija?

Produktus var iegādāties Stockmann, Drogās, Rimi. Cenas: lūpu krāsas 12.29 € (šobrīd Drogās akcijas cena 7.99 €), nagu lakas 4.99 € (šobrīd Drogās akcijas cena 3.49 €).

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).