Sveikas, daiļās! Šodien ir pēdējā TOPa daļa, bet, man šķiet, ka pati interesantākā - dekoratīvā kosmētika.
Labākā lūpu krāsa: L'oreal L'Extraordinaire šķidrā lūpu krāsa, jo ir ļoti komfortabla uz lūpām, labi pigmentēta, viegli klājas, labi nēsājas (nesatek krociņās) un arī noturība, ņemot vērā kopjošas īpašības, ir diezgan pieklājīga - apmēram četras stundas. Svarīgs ir arī fakts, ka produkts nav lipīgs.

Labākais tonālais krēms: L'oreal Infallible 24H Matte, jo produkts ir ļoti plastisks, viegli klājas un izlīdzinās uz ādas, bet labi nosedz nepilnības un ir nemanāms uz ādas. Neskatoties uz to, ka tonālais krēms ir izteikti matēts, āda neizskatās plakana. Un jā, šis ir vienīgais tonālais, kas turas uz manas ādas līdz vakaram bez kosmētikas bāzes.
No selektīviem zīmoliem vēlos pieminēt Giorgio Armani Lasting Silk tonālo krēmu, jo tas ir pavisam nemanāms uz ādas, bet tajā pašā laikā lieliski nomaskē nepilnības, turklāt noturība ir vienkārši apbrīnojama. Noteikti patiks kombinētas un taukainas ādas īpašniecēm.
Lancome Miracle Cushion tonālais krēms nesedz lielas nepilnības, toties padara ādu starojošu un veselīgu. Lielākais pluss ir procesa ātrums, jo tonālais krēms ar komplektā esošu sponžu klājas izcili ātri. Patiks sausas un kombinētas ādas īpašniecēm.
 
Labākais konsīleris tumšo loku maskēšanai ap acīm: Maybelline Instant Anti-Age The Eraser konsīleris. Nesakrājas krociņās, labi maskē tumšos lokus zem acīm, ērts iepakojums.
Labākais konsīleris apsārtumiem un citām ādas nepilnībām: KIKO Natural Concealer, jo konsīleris ir praktiski nemanāms uz ādas, bet ir bagātīgi pigmentēts un labi nosedz nepilnības.
Labākās acu ēnas: YSL Couture Variation 10 toņu ēnu palete, jo tajā ir izcilas kvalitātes lieliski pigmentētas ēnas, as derēs gan ikdienai, gan svētkiem.
No budžetam draudzīgiem produktiem vēlos izcelt Maybelline Color Tattoo Creamy Nudes acu ēnas un The Nudes 12 toņu acu ēnu paleti. Color Tattoo Creamy Nudes vienkārši fantastiski klājas, lieliski turas uz plakstiņiem arī bez bāzes un arī pašas kalpo kā superīgas sausu ēnu bāzes. The Nudes acu ēnu palete ir labs YSL Couture Variation paletes analogs. 12 neitrāli toņi ar dažādiem finišiem ir labi pigmentēti un labi klājas. Kā arī nevaru nepaslavēt, ka beidzot budžetam draudzīgā sektorā ir normālas kvalitātes matētie toņi.
Labākā skropstu tuša: Lancome Hypnose Volume-a-Porter, jo konusveida birstīte pārklāj ar tušu katru skropstiņu, nesalipinot tās un veidojot ļoti skaistu un izteiktu rezultātu. Ja klāj vairākas kārtas tad, pateicoties tušas krēmīgai formulai, sanāk dramatisks efekts, bet bez salipušām skropstām un tušas kamoliņiem. Dienas laikā nebirst un izsmērējas.
Labākais uzacu produkts: L'oreal Brow Artist Designer uzacu zīmulis, jo tas ir vienkārši fantastisks! Labi iekrāso uzacis, izskatās ļoti dabiski. Patīk arī forša konsistence, noturība un zīmuļa otrā galā piestiprināta birstīte uzacu ķemmēšanai. Vēl viens superīgs produkts ir Maybelline Brow Drama Sculpting Brow Mascara priekš manis ir vairāk perfekts finiša produkts. To lietoju, lai nofiksētu ar citu produktu jau iekrāsotas uzacis, jo viena pati uzacu tuša tikai mazliet ietonē matiņus, bet plikumus neaizpilda. Taču man Brow Drama patīk daudz vairāk par parastām caurspīdīgiem uzacu želejām gan toņa, gan fiksācijas, gan noturības ziņa. 

Labākais "instruments" BeautyBlender, jo tas lieliski uzklāj tonālo krēmu, vaigu sārtumus un pat pūderi. No sākuma īsti nepatika, bet tagad "iegājās" un šķiet, ka ir pats ātrākais veids kā uzklāt tonālo krēmu vai BB krēmu.

Un atkal konkurss ar foršu (manuprāt) balvu! Balvā ietilpst Institut Esthederm miniatūru komplekts (celulārais ūdens, Osmoclean Gentle Deep Pore Cleanser 10 ml, Lightening Buffing Mask 10 ml) un Lancome Miracle Cushion tonālais krēms (tonis 03). Apraksts zemāk. 
 
Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu. Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. ieraksti Rafflecopter formā savu e-pastu un vēlams telefona numuru (apsolu nepublicēt)
4. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - iekopē linku);
Vēlu veiksmi! Sākam!
Konkurss noslēgsies 13. februārī 23:59. Uzvarētāju paziņošu svētdien 14. februārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.