Sveikas, daiļās! Man vienmēr patīk skatīties visādus TOPus, jo cilvēki, kas tos sastāda ir izmēģinājuši daudz ko un izdalījuši, tā teikt - esenci. Es arī apkopoju savus iecienītākos ķermeņa un matu kopšanas līdzekļus 2015. gadā. Ceru, ka kādai noderēs. Tuvākās dienās būs vēl sejas ādas un dekoratīvās kosmētikas favorīti (arī ar konkursiem).
Labākais šampūns: L'oreal Professionnel Vitamino Color A-OX šampūns krāsotu matu aizsardzībai un krāsas spilgtuma saglabāšanai. Šampūns maigi attīra matus un nesausina galvas ādu. Mani mati izskatās lieliski (ir mīksti, paklausīgi, nepūkojas un neelektrizējas) arī tad, ja lietoju tikai šo šampūnu (bez kondicioniera).
Labākais kondicionieris: L'oreal Professionnel Vitamino Color A-OX Color 10 in 1, jo tas ir neizskalojams matu kondicionieris (sprejs), kas nepadara matus smagnējus Color 10 in 1 ir biezāks par ierastiem leave-in līdzekļiem, jo šim sastāva otrā vietā ir kokosriekstu eļļa. Mati pēc lietošanas ir mīksti un spīdīgi. Izskatās ļoti veselīgi. Līdzeklis pasargā matus no karstu veidošanas instrumentu nelabvēlīgas ietekmes.novērš matu atūdeņošanu.
Labākais ķermeņa krēms: The Body Shop SPA of The World Japanese Camellia Cream, jo tas lieliski mitrina manu sausu ādu ar tendenci lobīties. Krēmam ir viegla uzputota tekstūra, kas ātri iesūcas ādā. Un tas kamēlijas aromāts ir vienkārši pasakains! Pēc lietošanas āda ir mīksta un patīkama, vairs nelobās uz neniez.
Labākais dezodorants: Dr. Hauschka Sage Mint, jo tam piemīt patīkama mētras un salvijas smarža un pieniņveida konsistence. Pateicoties atvēsinošam aromātam es tiešām ilgstoši jutu patīkamu svaigumu. Dezodorants nepaliek uz drēbēm un nodrošina aizsardzību pret nepatīkamu aromātu visas dienas garumā.
Labākais roku krēms: Crabtree & Evelyn La Source krēms, jo krēmam ir viegla klasiska krēma tekstūra un apbrīnojamas mitrinošas īpašības. Rokas uzreiz paliek maigas un mīkstas, āda jūtas ļoti komfortabli. Lietojot ilgstoši, manāmi uzlabojas ādas un nagu kutikulu stāvoklis.
Labākā dušas želeja: LUSH Yuzu and Cocoa dušas želeja, jo tā smaržo pēc apelsīniem, baltās šokolādes un tonka pupiņām. Īsta pasaka, kas turklāt pārāk nesausina ādu un pat vistumšākajā laikā liek domāt par sauli un vasaru.
Labākais ne-gluži-kosmētiskais līdzeklis: Reload uzpildāmais smaržu flakons, jo ļauj vienmēr ņemt līdzi mīļākās smaržas. Turklāt, atšķirībā no analogiem, Reload ir pieejami attīrošie kārtridži Cleansing Refill, kas ļauj attīrīt flakonu no iepriekšējā aromāta paliekām. Forši, ka pieejami arī mini iepakojumi ar populārākiem aromātiem.  

Un solītais konkurss ar foršu (manuprāt) balvu! Balvā ietilpst Biotherm Skin Beloved Kit un Vichy Aqualia Thermal krēms ādai ap acīm. Apraksts zemāk.
Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu. Maksimāli vari saņemt četrus punktus, bet pirmais nosacījums ir obligāts.
1. seko sugarmakeup caur Google Friend Connect vai Bloglovin, vai pieraksties jaunumu saņemšanai e-pastā (ieraksti savu sekošanas niku vai e-pastu);
2. seko sugarmakeup Facebook lapai: links;
3. ieraksti Rafflecopter formā savu e-pastu un vēlams telefona numuru (apsolu nepublicēt)
4. dalies ar šo ziņu savā blogā, twitterī, facebook (īsāk sakot, sev ērtākā veidā, - iekopē linku);
Vēlu veiksmi! Sākam!
a Rafflecopter giveaway Konkurss noslēgsies 5. februārī 23:59. Uzvarētāju paziņošu sestdien 6. februārī. Balvas sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.