Sveikas, daiļās! Mēnesis jau ir vidū, bet es līdz šim tā arī neesmu atrādījusi iepriekšējā mēneša jaunumus. Labošos:
  • MakeUp Eraser kosmētikas noņemšanas drāniņa ļauj noņemt dekoratīvo kosmētiku, izmantojot tikai siltu ūdeni. Kā tā darbojas var paskatīties manā video. Kopumā kosmētikas noņemšanas efektivitāte man patīk, bet drāniņai ir neērts izmērs. Man gribētos, lai tā būtu nedaudz mazāka. Noteikti gribu atzīmēt, ka poras drāniņa neattīra, tāpēc pēc tam vienalga jālieto kāds līdzeklis ādas attīrīšanai.
  • Mixa 24h Moisturizing Balancing Cream ir vieglas tekstūras, labi mitrina ādu un dienas laikā kontrolē spīdēšanu. Varētu būt labs analogs manam mīļajam Avene Hydrance Optimale Light. Laiks rādīs. Mixa Cleansing Micellar Water vienkārši lieliski noņem kosmētiku un nekairina acis. Patīk! Noteikti būs plašāka atsauksme.
  • Izdomāju blogā sarīkot sauso šampūnu testu. Vannas istabā stāv vairāki iepakojumi un tiem pievienosies Collistar Magic Revitalizing, Umberto Gianny Cheat Volumizing, Kardashian Beauty Take 2 un John Freda Volume Refresh sausie šampūni. Pērkot visus šos draugus, konstatēju, ka izmazgāt matus ar parasto šampūnu pavisam noteikti ir lētāk.
  • Pie manis nonāca Colore par Rodolphe izsmidzināmā matu krāsa, kas ir paredzēta, lai piekrāsotu ataugušas saknes. Izklausās interesanti, vai ne? Būs atsauksme par dažādiem līdzekļiem ataugušu sakņu maskēšanai.
  • The Body Shop ārzemju blogosfēru satricinājusi sērija Drops of Youth ir nonākusi arī mūsu veikalos. Man ir Youth Essence Lotion un Youth Concentrate (serums). Jā, jā jā! Tiešām superīgi līdzekļi, kas efektīvi novērš pirmās novecošanas pazīmes. Būs atsauksme.
  • Oh un ah! Instagram rādīju, ka tiku pie fantastiskas Urban Decay Urban Spectrum acu ēnu paletes. Toņi pasakaini, kvalitāte lieliska. Man gan gribētos arī kādu matētu toni, bet vienalga, palete ir mans sapnis. Domāju, ka uztaisīšu kādu look'u.
  • Max Factor klāstā nesen parādījās jauns tonālais krēms Miracle Match, kas ir ļoti labs. Viegli klājas un saplūst ar ādu. Skaists dabīgs finišs, bet vairāk velk uz spīdīgo pusi. Izteikti taukainai ādai nederēs. Noteikti parādīšu darbībā. 
  • Dr. Hauschka prezentēja daudz foršus pavasara jaunumus. Mani visvairāk uzrunāja Lipstick Novum dabīga lūpu krāsa your lips but better tonī 08. Savukārt, Tinted Day Cream man diemžēl ir pa tumšu un arī pārāk spīdīgs. Taukainai ādai un ādai ar tendenci uz kaut mazāku spīdēšanu nederēs.
  • Tiklīdz uzzināju, ka Drogās pieejamas jaunas matētas The Creamy Mattes Maybelline lūpu krāsas, uzreiz steidzos izmēģināt un izvēlējos bordo toni Divine Wine. Noteikti atrādīšu, ir sajūsmas vērta. Starp citu, Siren in Scarlet ir izcili skaists sarkans.  

Tādi ir mani satricoši janvāra jaunumi. Kādi ir jūsējie? Vai ri daudz? Par ko gribas lasīt atsauksmes vai redzēt darbībā?