Sveikas, daiļās! Mēneša sākumā aktīvi apkopoju savas domas par 2015. gada TOP līdzekļiem, tāpēc janvāra tukšos trauciņus atrādu tikai februāra mēneša vidū. Kā jums labāk patiktu tukšo trauciņu formāts - bloga ieraksts (kā vienmēr ir bijis) vai video? 
Ņemot vērā, ka tukšu taru nobildēju mēneša sākumā uz uzreiz izmetu, šoreiz vēl noteikti ir "pa vecam".
  • OPI RapiDry Top Coat ātri žūstoša virskārta (miniatūra). Pati virskārta ļoti patika. Tiešām ātri izžuva un uz nagiem bija ļoti spīdīga. Bet mini iepakojums ir visai neparocīgs, jo otiņa pavisam sīka un visu laiku jāmērcē burciņā, kas ir galīgi neērti.
  • Plantur 21 Nutri-Caffeine šampūns pret matu izkrišanu krāsotiem matiem (miniatūra no GlanceBox kastītes). Ļoti patika gan tekstūra, gan svaigs aromāts. Labi izmazgā matus. Protams, ka no paraudziņa nekādas izmaiņas matu biezumā nemanīju.
  • Stenders liepziedu dušas želejas miniatūra. Ak. Mans. Dievs! Tas aromāts ir vienkārši fantastisks. Jau ir pilnizmēra iepakojums.
  • Rose of Bulgaria roku krēms. Krēmu, kā suvenīru, kolēģe atveda no Bulgārijas. Loti patīkams rožu aromāts, ko atzīmēja visi, kas satika mani uzreiz pēc krēma uzklāšanas. Bet mitrinošs efekts pavisam nekāds. 
  • Institut Esthederm Osmoclean High Tolerance Waterproof Makeup Remover. Traki efektīvs divfāžu kosmētikas noņemšanas līdzeklis. Man ne visai patīk tā eļļaina kārtiņas sajūta, bet visu cieņu - šis noņems pašu nelabo no acīm.
  • Prima Spremitura šķidrās ziepes. Oranisks produkts. Ļoti maigas ziepes uz olīveļļas bāzes, kas labi attīra roku ādu. Esmu pārsteigta, ka līdzeklis bez SLS tik labi puto. Ziepēm piemīt brīnišķīga rūgteni salda olīvu smarža.
  • Bioderma Atoderm dušas želeja sausai jutīgai ādai. Maiga dušas želeja ar svaigu aromātu. Labi attīra un nesausina ādu. Sastāvā ir daudz kopjošas vielas. Mani mulsina fakts, ka dušas želejai, kas domāta jutīgai ādai ir pievienotas intensīvas  smaržvielas. Un tas iepakojums - īstas mocības. Ļoti grūti atvērt, kur nu vēl slapjām rokām.
  • Yes For Lov krēms dibenam. Jā, jā, tieši dibenam. Sastāvā esošās skābes maigi noēd atmirušas šūniņas un dibena āda kļūst ļoti maiga. Man ļoti palīdzēja gadījumos, kad no kādas apakšveļas, vai drēbju birkām rodas pumpas (pikanta tēma, bet jā, man jutīga āda ir visur un no birkām un biezām vīlēm rodas pumpas). Nezinu vai vēl pieejams, bet es pirms pāris gadiem šo pirku Douglas veikalā.
  • Geomar Fango Rapido dibena maska ar kaut kādiem dubļiem. Ne īpaši patika. Izskatās ka tāds atšķaidīts Guam.
  • Guam Azione Rapida dibena maska. Lūk, tā ir manta! Celulīts un liekais šķidrums sadeg elles liesmās. Iesaku!
  • Āzijas zīmola Home Aesthetic pēdu maska - zeķītes. Nekādu baigi mitrinošu efektu nemanīju. Nav vērts.
  • Latvijas zīmola Beautyshop ķermeņa sviests Mīlestība (paraudziņš no Saneri kastītes). Man patika rožu/bērnu-vitamīnu aromāts, bet sviesta  tekstūra ir pārāk bieza. Rezultātā sanāk staipīt jau tā jutīgu un sausu ādu. Nē, paldies.
  • Skropstu tušas, kas iekļuva neveiksminieku sarakstā: Gosh Boombastic XXL Swirl Volume skropstu tuša, KIKO 30 Days Extension Night Treatment Booster skropstu serumsSensai 38° (Volumizing) tuša, Maybelline The Falsies Push Up Drama tuša, Bourjois Twist Up The Volume tuša. Plašāka neveiksminieku atsauksme šeit
  • LUSH Magic of Christmas FUN. Nav nekāds fun. Pēc tekstūras atgādina ne pārāk plastisku plastilīnu, ko var lietot kā roku vai ķermeņa ziepes. TRAKI, nu vienkārši TRAKI sausina ādu un krāso vannas istabas sienas un ziepju trauku, bet lavandas aromāts gan ļoti patīkams.