Sveikas, daiļās! Nezinu kā jūs, bet es jau domās esmu pavasarī. Cerams, ka slapjdraņķis drīz pazudīs, saulīte sāks sildīt (un vispār parādīsies kā tāda), sniegpulkstenītes ziedēs un putniņi čivinās. Kā jau vienmēr jauna sezona atnes veikalu plauktos jaunus toņus un spilgtas emocijas. Šogad Lancome 2016. gada pavasara kolekcijas ietvaros priecē mūs ar skaistiem zefīra pasteļtoņiem. 
Lancome 2016. gada pavasara kolekcijas produkti tiešām atgādina kārumus no saldumu veikala. Kolekcijas zvaigzne ir My Parisian Pastels acu ēnu palete, kura sastāv no deviņiem individuāliem pasteļtoņiem, kas pēc izskata man atgādina TheBodyShop Shimmer Cubes. Šo universālo paleti var izmantot gan kā acu ēnas, gan kā vaigu sārtumu vai sejas izgaismotāju.   
Man bija lieliska iespēja apmeklēt jaunumu prezentāciju, visu izmēģināt, pasmaržot un aptaustīt. Ļoti patika pušķīši būrīšos, 
pļāpas ar Velvet Mimosu,
un bezgala skaistas pasteļtoņu nagu lakas un acu ēnu palete zilos toņos. Otra palete arī skaista, bet tieši debesu zils un ceriņu tonis šķiet ļoti harmoniski un neierasti (vismaz es pasteļtoņus izmantoju visai reti).
Man šķiet, kopš Lisa Eldridge ir zīmola mākslinieciskā vadītāja, Lancome piedzīvo tādu kā atmodas periodu. Acīmredzot, Lisa zina kā var pārsteigt sievieti un likt nopirkt kārtēju lūpu krāsu un ēnu paleti. Katrā jaunā kolekcijā ir gan klasiskas vērtības, gan arī kāda īpaša rozīnīte. 
Es uzlakoju gandrīz visas nagu lakas (izņemot to persiku toni, kas man likās nothing special) un dabūju ļoti pavasarīgu manikīru:
Nevarēju izdomāt kā labāk pagriezt bildi, tāpēc atstāju abas.
Rozā nagu laka klājas ļoti vienmērīgi un izskatās skaisti jau ar vienu kārtu. Gaiši zilai noteikti vajag divas kārtas. Savukārt dzeltenā ir tāda cimperlīga, tā noteikti jāklāj uz nopulētiem nagiem bez rieviņām.  
Vēl kolekcijā ir dievīgi skaisti suflē tekstūras vaigu sārtumi un rozā toņu lūpu krāsas un atbilstoši lūpu spīdumi. Iesaku pamēģināt spilgti rozā lūpu krāsu, jo tā izskatās pasakaini un ļoti atsvaidzina sejas toni.





Kā jums patīk šī kolekcija? Kas vispār no pavasara kolekcijām iekrita acīs? Es skatījos uz Chanel vaigu sārtumu, bet nu 62 € šķita pa šerpu, lai gan produkta svars ir divreiz lielāks nekā parasti. 

Produktus var iegādāties Douglas, Stockmann, Debenhams.
Cenas:
My Parisian Pastels ~65 € (palika tikai TOP Douglas veikalos Alfā, Spicē, GC).
Ēnu paletes ~ 56 €.
Lūpu krāsas ~33 €.
Lūpu spīdumi ~25 €.
Nagu Lakas ~22 €.

Un solītais konkurss, kura balva ir Lancome Lip Lover lūpu spīdums tonī Aube De Printemps (pats gaišākais attēlā). Lai piedalītos konkursā, aizpildi Rafflecopter formu. Man vajag tikai tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties.
Konkurss noslēgsies 24. februārī 23:59. Uzvarētāju paziņošu ceturtdien 25. februārī. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt tikšanās.  
Vēlu veiksmi! Sākam!