Sveikas, daiļās! The Body Shop paplašināja un uzlaboja Drops of Youth kopjošo produktu sēriju, pievienojot dažus jaunumus. Drops of Youth līnija domāta ādai ar pirmām novecošanas pazīmēm. Produktu sastāvā ir līdz pat 99% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. No iepriekš mēģinātiem produktiem man ļoti patika attīrošā eļļa-želeja Softening Cleansing Gel Oil un Bouncy Sleeping Mask, tāpēc īpaši priecājos par jaunumiem, kas izrādījās ļoti efektīvi cīņā ar pirmajām krunciņām.

Drops of Youth produktu galvenās sastāvdaļas is triju augu cilmes šūnu spēcīgais sajaukums, zināms ar savām īpašajām atjaunojošajām īpašībām. Ēdelveiss ir pazīstams ar savu aizsargājošo iedarbību, jūrmalas zilpodzei ir nostiprinošs efekts, savukārt jūras sparģelis veicina dabīgu ādas atjaunošanos.
Drops of Youth esences losjons ir pirmais solis pēc ādas attīrīšanas. Sagatavo un aktivizē ādu nākamajiem kopšanas soļiem. Tūlītēji: āda kļūst maigāka un mitrināta. Pēc 4 nedēļām: āda izskatās veselīgi starojoša un gludāka.
Esencei ir viegla konsistence, kas atgādina ūdeņainu želeju un diezgan intensīvs aromāts. Man vairāk patīk sadalīt esenci plaukstās un tad klāt pa taisno uz sejas, nevis izmantot vates plāksnītes. Jāuzmanās, lai nepārforsētu ar līdzekļa daudzumu, savādāk āda būs lipīga. Ikdienā esenci lietoju, lai sniegtu ādai papildu mitrināšanu. Taču jāsaka, ka, pēc pāris nedēļām regulāras lietošanas, pamanīju, ka āda kļuva gludāka un līdzenāka (ādas reljefs), arī skābes saturošas attīrošas maskas tagad lietoju retāk.    
Sastāvs: Aqua/Water, Propanediol, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Betaine, Polyacrylate Crosspolymer-6, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Caprylhydroxamic Acid, Methylpropanediol, Parfum/Fragrance, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Disodium EDTA, Linalool, Sodium Hyaluronate, Citronellol, Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate, Eryngium Maritimum Extract, Sodium Hydroxide, Glycerin, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Poterium Officinale Extract/Poterium Officinale Root Extract, Zingiber Officinale Root Extract/Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Limonene, Leontopodium Alpinum Meristem Cell Culture, Citric Acid, Xanthan Gum.
Cena losjonam 19 € par 160 ml.

Drops of Youth jaunības koncentrāts ir TBS pirktākais serums un katrās 23 sekundēs tiek pārdots viens iepakojums. Tagad seruma formula ir bagātināta ar trīs augu cilmes šūnām. Uzreiz pēc uzklāšanas āda ir svaigāka, gludāka. Dienu pēc dienas tā paliek arvien gludāka, bet poras mazākas. Āda atgūst starojumu un jauneklīgu tvirtumu. 99% dabisku sastāvdaļu.
Serumam ir nedaudz glumīga glicerīnam līdzīga tekstūra, kas zibenīgi iesūcas ādā. Taču jāuzmanās, lai neuzklātu par daudz, savādāk serums paliks lipīgs un rullēsies nost no ādas. Iepakojums ar pipeti ir ļoti ērts, bet līdzeklis varētu būt mazāk aromatizēts. Nē, smarža man patīk, bet domāju, ka kādam tā varētu traucēt. Jaunības koncentrāts tiešām labi izlīdzina ādu un sašaurina poras, bet mitrināšanai pa virsu noteikti jālieto krēms. Ja kāds prasa vai nav pa smagu ādai tik daudz līdzekļi (attīrītājs, esence, serums, krēms), es noteikti saku, ka nav, tikai svarīgi klāt visu ļoti plānās kārtās. Patiesībā šāda "slāņošana" ir raksturīga Āzijas ādas kopšanas sistēmām (rituāliem), kur praktiski nepastāv tādi krēmi, pie kuriem esam pieraduši šeit. Pateicoties šķidro tekstūru pīrāgam, āda saņem daudz vairāk aktīvo vielu, bet netiek pārslogota ar bieziem produktiem.
Sastāvs: Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Propanediol, Fagus Sylvatica Bud Ectract, Chondrus Crispus (Carageenan), Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Salicylic acid, Sodium Hydroxide, Adenosine, Parfum, Eryngium Maritimum Extract, Leontopodium Alpinum Meristem Cell Culture, Linalool, Crithmum Maritimum Callus Culture Filtrate,Orbignia Olifeira Seed Oil, Citronellol, Malva Sylvestris Flower Extract, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Citric Acid, Limonene, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xantan Gum.
Cena serumam 39 € par 50 ml.

Starp citu, uzņēmumam "The Body Shop" šogad aprit 40 gadi un savā gadadienā uzņēmums uzsāk jaunu globālu korporatīvās sociālās atbildības stratēģiju, kas ietekmēs visas uzņēmuma darbības jomas. Apņemšanās balstās uz trim galvenajiem pīlāriem -  bagātināt mūsu cilvēkus, bagātināt mūsu produktus un bagātināt mūsu planētu - un to pamatā ir plaša globālu aktivitāšu programma un uzstādīti 14 precīzi mērķi, kurus uzņēmums īstenos līdz 2020. gadam. Daži no mērķiem ir:
Divas reizes palielināt Godīgas Tirdzniecības programmu sastāvdaļas produktos. No 19 līdz 40 sastāvdaļām, tādējādi bagātināt to kopienu cilvēkus, kurās tās tiek ražotas.
Palīdzēt nodrošināt ar darbu 40'000 ekonomiski neaizsargātu cilvēku visā pasaulē.
Nodrošināt, ka 70% no mūsu produktu iepakojumiem nesatur naftas un citus izskaužamos enerģijas resursus.
Ja ir interese, ar kampaņas materiāliem var iepazīties šeit.