Sveikas, daiļās! Marts man bija īpaši bagāts ar matu kopšanas produktiem. Tik bagāts, ka protams, visu izmēģināt nepaspēju. Atdzīšos (vai pačīkstēšu), ka vakar nofilmēju video par visiem šiem jaunumiem, kur gan pastāstīju savus iespaidus, gan parādīju kā dekoratīvā kosmētika izskatās uz ādas. Bet! Video vidū fotokamerai izlādējās akumulators, tad es sapratu, ka man ir saburzījusies blūze, viens šampūns izlijis papīra maisā (kurā es turēju visus jaunumus) un notašķīja visus pārējos produktus. Beigās vēl kārtējo reizi izlasīju cosmo forumā, ka dāmas nespēj pārvarēt manu akcentu. Īsāk sakot, es izbesījos un izdomāju, ka šādā garastāvoklī man vieglāk drukāt, nekā rediģēt video. Ja kāds gaidīja video ar jaunumiem, piedodiet, meitenes. Ne šoreiz. 
Viss, es "izrakstīju" dvēseli un ķeros klāt pie jaunumiem.
Ja vēl kāda nav lietas kursā, tad Lancome zīmola klāstā parādījās Juicy Shaker. Pēc būtības tas ir lūpu produkts, kas sastāv no eļļām un pigmentiem. Eļļas kopj un baro lūpas, bet pigmenti dod piesātinātu toni. Jāsaka, ka atkarībā no toņa pigmentācija variē. Man ir tonis Berry in Love, kas ir ļoti skaists pupurs ar smalku smalku zilu šimmeri, kas nav redzams uz lūpām Katram tonim piemīt unikāls aromāts, bet Berry in Love smaržo pēc kazenēm. Produkts un tā koncepts man ļoti patīk (kā jau vairākas reizes minēju, zīmola kreatīvā vadītāja Lisa Eldridge varētu man pārdot jebko), bet es neesmu lūpu spīdumu dāma, man vairāk patīk lūpu krāsas. Ja gribat redzēt Juicy Shaker darbībā te ir mans video. Un tepat palūgšu atbalstīt mani Cosmo.lv un Lancome rīkotajā konkursā, kur galvenā balva ir brauciens uz Parīzi un daudz Lancome kosmētikas. Ja esi reģistrēta cosmo.lv lietotāja, lūdzu nobalsot par manu video #Lancomebeautysta konkursā. Mans video ir 6. pēc kārtas :) Balsot var reizi diennaktī un 10 balsotājas saņems jauno Lancome Juicy Shaker lūpu produktu :)   

Stockmann skaistuma vakarā iegādājos sen kāroto MAC lūpu krāsu Plumful. Tas ir mans ideāls "manas lūpiņas, tikai skaistākas" tonis. Vienīgais, ir neērti, ka MAC visām lūpu krāsu toņiem ir identiski iepakojumi (atšķiras tikai limitētās kolekcijas). Un tagad, kad manā plauktiņā ir vairākas lūpu krāsas, atrast īsto toni ir arvien grūtāk. 

Vēl viens lūpu krāsu jaunums nācis no Maybelline. Tonis 540 Hollywood Red ir neaprakstāmi skaists! Noteikti kaut kad atrādīšu uz lūpām, jo precīzo toņa bildi internetā nevaru atrast. Pati lūpu krāsa ir ļoti krēmīga, pigmentēta un smaržo pēc salda vaniļas saldējuma. 
Turpinot Maybelline tēmu, pastāstīšu vēl par jaunu skropstu tuša Colossal Go Chaotic, kas piešķir skropstām nekārtīgu veidolu. Uklājot vienu kārtu efekts gan ir pavisam vienkāršs un ikdienišķs, bet, ja uzklāj vairākas kārtas un klāj tušu ar zig-zag kutībām, tad zirnekļu kājiņas ir garantētas (bet uz vakara pusi vairākas kārtas uz manām acīm sāk smērēties). Vai vēlies šādu efektu ir atkarīgs no tevis. 
Un vēl kāds sajūsmas vērts līdzeklis ir Maybelline MasterContour konturēšanas zīmulis.  Puse ir tumša un puse gaiša. Ideja apmēram tāda pati kā NYX Wonder Stick, bet izpildījums savādāks. Bet toņi ļoti veiksmīgi (man ir pats gaišākais salikums - 01 Light), produkts viegli klājas un iztušējas. Neizskatās oranžs.

Max Factor produkti pēdējā laikā man ir lielā cieņā, jo kvalitāte ir izcila, bet cena patīkama. Un jauna Voluptous False Lash Effect skropstu tuša pilnībā atbilst visam iepriekš rakstītam. Vienmērīgi klājas, nebirst, nesmērējas, pat, ja uzklāj n-tās kārtas. Bet birstīte ir pati lielākā, kādu man nācās redzēt. Nē, tiešām, tā ir manas acs izmērā. Drīz būs video (jau nofilmēju un ceru līdz sestdienai apstrādāt), kur atrādīšu darbībā.

Sen gaidītais (es zinu, ka gaidīju ne tikai es. Sveiciens manai draudzenei Margaritai :) ). L'oreal Brow Artist Genius Kit beidzot ir klāt arī Latvijā! Iekšā ir uzacu vasks un matēta ēna, kā arī maziņa uzacu birstīte un pincete. Kopumā man patīk. Darbībā atrādīju šajā video.   

Nesen iegāju Inglot veikalā un paņēmu balto AMC laineri (tonis 76), jo gribējās kaut ko neierastu un es zinu, ka AMC gelveida kontūrlīnijas ir vienkārši fascinējošas. Tās ir ūber pigmentētas un notīrīt var tikai ar eļļainu attīrošo līdzekli, tāpēc pat pēc sporta zāles un pirts ar laineri nekas nenotiks. Turpat iegādājos arī burvīga hameleona sarkanīgi-oranžīgi-rozā 607 toņa acu ēnu. Nav ko teikt, tikai sajūsma. 

Es vienmēr priecājos par pašmāju produktiem un viens no foršākiem pavasara jaunumiem viennozīmīgi ir Stenders ābolu ziedu aromāta kolekcija. Brīnumainā kārtā visi produkti smaržo pēc...ābeļu ziediem! Man ir roku krēms (superīgs), ķermeņa pieniņš ar pumpīti (arī superīgs) un ķermeņa skrubis (arī superīgs). Skrubim ir gelveida konsistence ar labu skrubējošo granulu daudzumu. Tas neputo un nav eļļains. Bet aromāts vēl kādu laiku saglabājas uz ādas. Sērijā vēl ir dušas želeja, ķermeņa ūdens (neprasiet kas tas tāds) un lūpu balzams. 

Vēl jaunumi:
Garnier Ultra Doux Mythic Olive sērija paredzēta sausiem un bojātiem matiem. Produkti smaržo drīzāk pēc aromātiskām ziepēm, nevis pēc olīvām. Laura Valuta teica, ka viņa kaut ko no šīs sērijas mēģināja ārzemēs un viņai ļoti patika. Es pati vēl neko nemēģināju.
Tam pašam Garnier ir daudz jaunumi Fructis produktu klāstā. Sērija Grow Storng parerdzēta matiem ar tendenci uz izkrišanu. Sērijā ir šampūns, pret blaugznu šampūns,  kondicionieris, maska un serums. Visi produkti smaržo pēc āboliem un labi attīra matus. Neko vairāk pagaidām teikt nevaru. 
Garnier Neo pagājušajā gadā (vai tas bija agrāk?) iznāca krēmveida dezodoranti, bet tagad parādījās arī sausais dezodorants ar unikālu apļveida smidzinātāju. Ideja tāda, ka tas labāk un vienmērīgāk pārklāj padušu ādu. Man nepatīk pūšamie dezodoranti, jo tā toksiskā migla galina mani nost :)

Un paši pēdējie, bet nebūt ne mazsvarīgākie jaunumi ir L'oreal Elvital Double Elixir divfāžu izsmidzināmi matu kondicionieri. Balts Total Repair ir paredzēs sausu un sašķeltu matu galiņu kopšanai. Rozā Arginine Resist paredzēts matiem ar tendenci uz izkrišanu, bet tas arī pasargā matus no karstu veidošanas ierīču iedarbības. Tirkīzzils Fibralogy piešķir matiem apjomu un aizsargā tos no karstu veidošanas ierīču iedarbības. Patiesībā es reti izmantoju klasiskos (skalojamos) kondicionierus, jo tie manus smalkus matus ātri satauko, kā arī mati zaudē apjomu. Līdz ar to es vienmēr izvēlos vai nu matu krēmus, vai izsmidzināmos kondicionierus, tāpēc dikti priecājos par foršiem jaunumiem. 
L'oreal Elvital Etraordinary Oil nav jaunums, bet tagad tai beidzot ir pieejams mazs (50 ml) plastmasas iepakojums, kas padara eļļu draudzīgāku ceļošanai un vannas telpām ar flīzēm uz grīdas (kuram gan vannas telpas grīdām ir cits segums?). 

Huh! Atrakstījos :) Vai interesē plašākas atsauksmes par kaut ko?