Sveikas, daiļās! Tikko sapratu, ka nagu lakas (kur nu vēl nagu dizaini) blogā sen nav bijušas. Patiesībā, pēdējā pusgada laikā es visai reti lakoju nagus. Taču, ieraugot krāsaino Kinetics RioRio nagu laku kolekciju, uzreiz sapratu, ka gribu visu šo varavīksni savā īpašumā un gribu paeksperimentēt. Rezultāti ir redzami zemāk. Ļoti atvainojos par nagu stāvokli, kas ir tālu no ideāla jo nagus lakoju reti). 
Pirmais dizains:
Mani ļoti uzrunāja Bossa Nova gaiši rozā nagu laka, tāpēc to ņēmu par pamatu. Virsū, izmantojot Bundle Monster nagu dizaina plāksnīti BM14, izveidoju rozītes. Rozēm izmantoju  One Night Girl (izcili sarkans un zilas bāzes) un Dream High (purpurkrāsa) nagu lakas. Pa virsu uzklāju SolarGel Top Coat.

Ne pārāk estētisks skats tuvplānā:

Otrs dizains:
Lai izveidotu otru dizainu, es no sākuma uz naga uzvilku 3 horizontālas (ne pārāk precīzas, vienkārši novilku ar nagu lakas otiņu) nagu lakas svītras. Zaļā Sambadrome, gaiši rozā Bossa Nova, un spilgti rozā Parrot in the Bar.
Pēc tam ar zobu bakstāmo kociņu izveidoju tādas kā cilpas no augšas uz leju, dabūjot šādu interesantu efektu. Pa virsu uzklāju SolarGel Top Coat. Man šķiet, ka šis ir ļoti vienkāršs, bet efektīgs dizains.

Tuvplānā:
Par noturību, pagaidām, neko nevaru teikt, jo ar katru dizainu nostaigāju vien divas dienas, bet ražotājs sola, ka nagu laka turēsies līdz par 10 dienām. Un, jā, man ir prieks, ka tik foršas nagu lakas ražo tepat Latvijā.

Kinetics nagu lakas pieejamas Douglas veikalos. Cena 6.40 € par 15 ml.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).