Sveikas, daiļās! Kā jau katru maiju ieraksti blogā parādās retāk. Un es kā jau vienmēr ceru, ka drīz tikšu galā ar darbu kalniem un ķeršos pie aktīvas blogošanas. Es kārtējo reizi iesāku ierakstu blogā ar čīkstēšanu, vai ne? Atvainojos par šo. Neskatoties uz laika trūkumu, kosmētiku es turpinu lietot visai aktīvi. Un visai aktīvi mēģinu pievērsties līdz pusei izlietotu produktu pilnīgai izlietošanai. Es domāju, ka nebūt neesmu vienīgā, kam ir kalni ar pus-izlietotiem kosmētikas labumiem. Tāpat cenšos lietot arī paraudziņus un pierakstīt savas domas.
Runājot par mēneša kosmētiskiem favorītiem:
  • Lancome Juicy Shaker (man tonis Berry in Love), pateicoties Lancome Beautysta konkursam ļoti izlavēts produkts. Man patīk inovatīvs spilventiņa tipa aplikatos un ļoti patīk tonis. Par pašu produktu teikšu, ka ir labs, bet nav tā, ka es skriešu un pirkšu visus pārējos toņus. Eļļiņa ir komfortabla uz lūpām, bet es neesmu droša vai mani līdz galam apmierina konkrētais ogu aromāts. Citreiz, šķiet, ka ir pārāk uzbāzīgs. Taču, jāsaka, ka pēdējā laikā visai aktīvi lietoju. 
  • Indeed Labs Hydraluron mitrinoša želeja/serums sniedz papildus (pie tam pamatīgu) mitrināšanu izslāpušai ādai, pateicoties tam, ka sastāvā ir dāsns hiāluronskābes daudzums. Galvenais, uzklāt pareizu seruma daudzumu, lai tas nekļūtu lipīgs.
  • Foreo Mini iekārta ādas attīrīšanai. Šis mazulītis man ļoti patīk, galvenokārt dēļ anti-ageing īpašībām. Starp citu, kolēģe, noskatoties manu video, teica, ka grib Foreo izmēģināt un es viņai piedāvāju uz nedēļu notestēt manējo. Pēc nedēļas viņa teica, ka tiešām redz labu anti-ageing efektu un plāno iekārtu iegādāties. 
  • Givenchy Courure Volume skropstu tuša ir vienkārši ideāla, jo piešķir manis kāroto izteikti dramatisko skropstu efektu (rādīju šajā video). Bet, jāņem vērā, ka šī ir no sausām tušām. Man jau patīk, bet, ja tev patīk īpaši šķidrās tekstūras, tad noteikti nebūs īstā. 
  • Nioxin Diaboost piesakņu līdzklis, kas sola palielināt katra mata diametru (nu, šādām pasākām es gan neticu) un stimulēt matu augšanu (ar šo uzdevumu gan tiek labi). Pēc pāris nedēļām pamanīju, ka parādījās daudz jauni matiņi un matu sakārtojums ilgāk saglabā apjomu. Pateicoties sastāvā esošam mentolam, līdzeklis patīkami atvēsina galvas ādu un atsvaidzina prātu. Jāpiebilst, ka lietojas diezgan ātri. Es Diaboost pirku Baltic Beauty izstādē un samaksāju ap 18 €, kas, manuprāt, ir visai godīga cena. Ņemot vērā līdzekļa ātru patēriņu, pilnu cenu (42 €) es neesmu gatava maksāt.
  • L'oreal Professionnel Hollywood Waves Spiral Queen matu putas. Tiešām izveido skaistas lokas un palīdz tām noturēties ilgāku laiku. Viegli izskalojamas, neatstāj matos blaugznas vai lipīgumu. 
  • Speciāli beigām pietaupīju Talika Eye Therapy Patch acu zonas plāksterus, jo tie dara vienkārši brīnumus ar zonu zem acīm. Plāksteri ir padārgi, bet vienu iepakojumu var lietot vairākas reizes, turos to maisiņā ledusskapī. Darbībā izskatās šādi:
Meitenes, pēc pusstundas manas acis ir par kādiem 5-7 gadiem jaunākas. Noteikti iesaku dienām, kad acis ir aizpampušas un neizskatās "svaigas". Ideāli derēs pirms svarīgiem pasākumiem.

Nekosmētiskie, vai drīzāk, ēdiena favorīti:
Vegāniskām (auto correct piedāvā izlabot uz čigāniskām) kūkām man ļoti iegaršojusies Maya Gold kokosriekstu eļļa (pirku Gemoss), jo tai piemīt patīkama garša un to var lietot arī uz ādas un matiem. Kafijas vai tējas dzeršanai ar pienu iesaku pagaršot Export Quality kondensēto pienu (bez cukura) (pieejams Rimi, Maxima, Prisma). Tas ir biezāks par parasto pienu, bet piešķir ļoti maigu un patīkamu garšu gan dzērieniem, gan desertiem. Atvērto iepakojumu ledusskapī var uzglabāt ievērojami ilgāk, nekā parasto pienu. Vegāniskām brokastīm (es reti brokastīs lietoju dzīvnieku izcelsmes produktus brokastīs, jo nevēlos pārslogot savu organismu) izmēģināju dažādus pienus. Parasti mani neapmierina vai nu sastāvs, vai nu cukura daudzums, vai garša. Yoya sojas piens ar kakao (šokolādes) garšu, manā skatījumā, ir vislabākais (nopērkams Rimi un Prisma). Lieliska un super kraukšķīga (lai gan arī super drūpoša) maizes alternatīva ir Finn Crisp sausiņi (šķiet, ka pieejami visos pārtikas veikalu tīklos), vai galetes, kuras var uzglabāt skapītī mēnešiem ilgi (skaties tikai lai galetes nesāk smaržot pēc skapīša), atliek vien uzlikt virsū avokado un siera šķēlīti un garda uzkoda ir gatava.

Runājot par labumiem interneta (un ne tikai) plašumos, es noteikti gribu atzīmēt priecīgu faktu, ka Urban Decay zīmols, beidzot ienāk Latvijā (šajā sakarā man jau ir promo paciņas unboxing video). Es zinu, ka daudz kāro Naked paletes un noteikti grib apskatītes tās klātienē. Ja arī tu domā kuru no paletēm izvēlēties, iesaku ielūkoties rakstā kuru UD Naked paleti izvēlēties.
Pie reizes gribu pieminēt, ka kušoni, jeb spilventiņa tipa aplikatori kosmētikas jomā ir pārārdījušies visur. Vienkārši visur:

 

Givenchy Mister Radiant Blush:
L'oreal Cushion Blush:
Par produktu var palasīt šeit.

Lancome Cushion Blush. Bildi paņēmu te.

YSL Ecre de Peau tonālais krēms:
Givenchy Cushion:
Atsauksme pieejama šeit.

Holika Holika Audrey Jeanne Dodo Cat Collection:

Mūsu veikalos cushion foundation ir pieejams Lancome klāstā. Drīz būs arī L'oreal un Douglas. Ko jūs domājat par šo tendenci? Patīk, šķiet ērti, vai atstāj vienaldzīgu? Tie Holika Holika iepakojumi ir vienkārši fascinējoši!