Sveikas, daiļās! Atskaitos par maija jaunumiem un labumiem. Par jūnija labumiem, vismaz pagaidām, man ir ideja uzņemt video, bet nu redzēsim vai tā īstenosies. Pašai jau dikti patīk skatīties visādus haul'us un unboxing'us.
L'oreal nāca klajā ar daudz, pie tam riktīgi foršiem, jaunumiem. Es atdzīšos, ka Infallible Sculpt (krēmveida izgaismotāja un konturēšanas līdzekļa komplekts) paleti es taupu priekš pirmo iespaidu video ar budžetam draudzīgu kosmētiku. Taču atzīstos, ka izskatās palete ļoti daudzsološi. Vienīgais, man ir patumšs tonis, bet, domāju, ka viegli izplūdināsies. Sen gaidītais Nude Magigue Cushion foundation jeb tonālais krēms spilventiņā (kušonā) ir klāt! Tonālais krēms ērtā iepakojumā sola vieglu pārklājumu un starojošas ādas efektu. Par to man ir liels prieks, lai gan tonis ir riktīgi tumšs (6. (man vajadzētu 1.)), tāpēc noteikti būs konkurss. Dāmas, L'oreal Infallible Sexy Balm tonētie lūpu balzami noteikti ir sezonas must have! Jo tiem ir tik krēmīga un komfortabla formula. Izskatās satriecoši. Man ir divi toņi: SUCH A BABE (ogu sarkanais) un AS IF (ideāls your lips but better) un abi ir tiešām perfekti! Vispār es esmu tik kruta, jo kā īsta tīne katru trešo vārdu aizņemos no angļu valodas. Noteikti iesaku pamēģināt. Superīgas ir arī jaunās Color Riche Le Vernis à L'Huile nagu lakas, tās ir bagātinātas ar nagus barojošām mikro eļļām. Lieliska ir gan lakas formula, gan arī otiņa, starp citu, iepakojums arī izskatās ļoti šiki. Vienīgais, nagu lakām ir L'oreal firmas klasiskā (manam degunam - omīšu) lūpu krāsas smarža, kas man ne visai tīk. L'oreal Superliner Black'n'Sculpt acu laineris ar bumbiņu galā, pateicoties kurai sanāk biezas grafiskas līnijas. To, pagaidām, vēl neesmu līdz galam izpratusi.
Maybelline The Blushed Nudes acu ēnu paleti jau droši vien visi pamanīja, pateicoties Maybelline Dare to go NUDE konkursam. Esmu dzirdējusi ļoti dažādas atsauksmes par šo paleti arī no vietējām blogerēm. Es nevaru teikt ne viena paša slikta vārda. Toņi skaisti, pigmentācija laba, nekas nedrūp un nesmērējas (es gan visas ēnas lietoju tikai UD Primer Potion ēnu bāzi). Lieliska budžetam draudzīga alternatīva UD Naked 3. Iesaku. Maybelline Colossal Go Chaotic! skropstu tušu es gan neiesaku, jo tā smērējas un baigi saķepina skropstas, tāpēc nonāca manā neveiksmīgo produktu video.
Daudz forši jaunumi ir arī Douglas zīmola kosmētikas klāstā. Bildē gan nonāca tikai viena (sarkana) nagu laka, bet par citiem produktiem izdomāju pastāstīt atsevišķi. Jaunās nagu lakas ir foršas, jo ir daudz toņi jebkurai gaumei. Lakām ir ērta otiņa un laba noturība. Lielais pluss, ka gaišie (nude) toņi klājas ļoti vienmērīgi un bez švīkām.
Turpinot nagu laku tēmu nevaru nepieminēt Latvijas zīmola Kinetics SolarGel RioRio kolekcijas košas lakas. Nagu lakas vienmērīgi klājas un izskatās ļoti skaisti, bet noturība nav nekāda gela lakām raksturīgā. Toties toņi ir daudz un skaisti. Savus (atvainojos, ka ne visai glītos) ballītes nagus un visas kolekcijas lakas esmu atrādījusi šeit.
LUSH zīmols diemžēl Latviju ir atstājis. Es maijā vēl paspēju nodot tukšos iepakojumus un iegūt Rosy Cheeks sejas masku (vēl neesmu izmēģinājusi). Nevarēju atturēties un iegādājos kolosāli smaržojušu visforšāko greipfrūtu dušas želeju Happy Hippy. Ja kas, LUSH var pasūtīt no Lielbritānijas mājas lapas.
Lancome prezentēja jauno Āzijas ādas kopšanas rituālu iespaidoto Energie de Vie kopšans produktu līniju. Pagaidām sērijā ir trīs produkti: ādas mitrinātājs, esence un nakts maska. Ādas mitrinātājs ir pavisam viegls, bet glābj manu ādu karstajās dienās. Esence ir patīkams bonuss, bet, manuprāt, nebūt ne pirmās nepieciešamības produkts. Maska ir tipiska sleeping pack (mask) produktu kategorijas pārstāve. Silikonīga un paredzēta, lai atjaunotu ādu nakts laikā. Noteikti būs plašāka atsauksme, bet, uzreiz varu teikt, ka produkti ir labi.
Jau Latvijā iemīļotam Amerikas zīmolam Kiehl's parādījās jauns skābju pīlings (juhū!) Dermatologist Solution Nightly Refining Micro-Peel Concentrate. Man patīk! Drīz būs plašāka atsauksme un abu Kiehl's pīlingu salīdzināšana. Pie manis ir nonākusi arī Midnight Recovery acu krēma miniatūra. Par MR acu krēmu dzirdēju ļoti dažādas atsauksmes un zinu, ka daudzi saka, ka krēms ne tuvu nav tik foršs kā slavenais Midnight Recovery Conecentrate. Es nezinu, man gan krēms ļoti patīk un āda ap acīm no rīta izskatās svaigāka. Arī konsistence ir burvīga.
Pašmāju zīmols Stenders maijā izlaida trīs jaunus vienas nots aromātus. Man ir roze. Aromāts nav nekas wow, bet ļoti mīlīgs un maigs. Noteikti patiks jaunām meitenēm un vieglu puķu aromātu cienītājām.

Huh! Vai kāda izlasīja līdz galam? Pavisam drīz būs arī jūnija jaunumi un tur ir riktīgi daudz labumi. Pirmkārt, man ir atgriezusies kaisle pret košām ēnām. Otrkārt, man ir Urban Decay jaunumi (un būs arī konkurss).
Vai jums daudz jaunumi? Vai par kaut ko gribas lasīt detalizētāku atsauksmi?