Sveikas, daiļās! Ar Attirance zīmolu esmu pazīstama jau sen un mani priecē, ka Latvijas zīmoli ražo augstas kvalitātes produkciju un seko pēdējām modes tendencēm gan preču klāsta, gan iepakojumu ziņā. 
Man bija lieliska iespēja izmēģināt dažādus produktus un ar drošu sirdi par katru no šiem produktiem varu teikt tikai tos labākos vārdus, taču vislielāko sajūsmu izraisīja sojas vaska svece "Neskartais mežs" un hlorofila sejas pīlinga maska.
Attirance man asociējas ar SPA rituāliem, harmoniskiem aromātiem un neizsīkstošu mieru, tāpēc sākšu ar lavandas šķidrām ziepēm. Galvenais, ka man patīk ir skaists un dabīgs aromāts. Taču, ne mazāk no svara ir maiga ziepju bāze, kas nesausina ādu. Man patīk lavandas ziepes lietot kā dušas želeju pirms naktsmiera.
 
Kā jau teicu, svece "Neskartais mežs" pilnībā mani apbūra. Pirmkārt, svecei ir ļoti bagātīgs, atsvaidzinošs un harmonisks aromāts, kas ātri piepilda māju. Neskartais mežs smaržo pēc svaiguma, tīras veļas, verbenas un agra vasaras rīta, kad zāle klāta ar rasas pilieniem. Pats galvenais, ka aizdedzināta svece smaržo tieši tikpat lieliski kā neaizdedzināta (diemžēl, ar citiem ražotājiem bieži gadās, ka aizdedzināta svece smaržo pēc vaska un deguma). Otrkārt, bieza smagnēja stikla iepakojums izskatās ļoti solīdi un šāda svece var kalpot kā lieliska dāvana izsmalcinātu mājas aromātu cienītājiem.
Hlorofila pīlinga maska sola bagātīgi mitrināt ādu, uzlabot asins mirkocirkulāciju un atjaunināt. Kastītē ir trīs individuālie iepakojumi. Iepakojumā atradu gaiši zilu pulverīti, kas, saskaroties ar ūdeni izveidoja piparmētru toņa glumu masu. Man jau bija pieredze ar alginātu maskām, tāpēc nenobijos un tieši tāpēc zināju, ka jādarbojas ātri. Savādāk maska sarecēs un varēs to vienkārši izmest.
Šo zaļo substanci uzklājot uz ādas uzreiz sajutu intensīvu atvēsināšanu (sastāvā piparmētru eļļa). Pēc 15 minūtēm maska bez problēmām nonāca nost plēvītes veidā. Starp citu, es ieteiktu sākumā izmantot tikai pusi no iepakojuma, jo ar šo daudzumu pilnībā pietiks, lai pārklātu visu seju un kaklu.
Pēc maskas noņemšanas un dažu pāri palikušu krikumu nomazgāšanas vēl kādu stundu jutu atvēsinošu sajūtu, bet tas nav galvenais. Galvenais ir tas, ka es līdz šim ne no vienas maskas neesmu redzējusi tik kolosālu poru savilkšanu! Meitenes, mana āda tik gluda, gandrīz bez porām un ar apbrīnojami vienmērīgu toni bija, kad man bija kādi 16! Turklāt, efekts saglabājas vairākas stundas. Īsāk sakot, hlorofila  maska ir īsta bumba!
 
Masāžas medus ar rožu aromātu pēc konsistences vairāk atgādina kūstošu gelu vai eļļu. Rožu aromāts ir tik īsts! Ar medus palīdzību var veikt gan ķermeņa, gan sejas masāžu, turklāt sastāvā esošai rožu eļļai ir pretnovecošanas efekts.
Saskaroties ar ādas siltumu gels izkūst un aromāts pieņemas svarā. Un masāža rožu smaržā ir īsta bauda. Saskaroties ar ūdeni, eļļa veido balto pieniņu (kā hidrofīlās eļļas) un tāpēc pēc procedūras to ir viegli nomazgāt. Protams, ka uz paliek tāda kā plēvīte, bet uz ķermeņa tā man pilnībā netraucē, tieši otrādi, priecē, ka nav papildus jālieto ķermeņa krēms.
Sejai ar medus palīdzību esmu veikusi limfas drenāžas masāžu un varu teikt, ka līdzekli var izmantot arī kosmētikas noņemšanai. Pateicoties kūstošai konsistencei, medus lietojas ļoti ekonomiski.
 
Kādi ir jūsu favorīti no Attirance? Kādas ir atsauksmes par ādas kopšanas produktiem?
 
Visas preces var iegādāties Attirance mājaslapā, zīmola veikalā Tērbatas ielā 14 un citās Attirance tirdzniecības vietās.

Cenas:
šķidrās ziepes 9.90 € par 250 ml.
svece (degšanas laiks 48 h) 19.50 €.
sejas maska (3 x 30 g) 19.80 €.
masāžas medus 21.00 € par 100 g (šobrīd ar atlaidi rožu medus maksā 14.70€).

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).