Sveikas, daiļās! Pastāstīšu savu nagu kopšanas stāstu/rituālu/pieradumu vai nezinu kā lai to citādāk nosauc. Man ļoti patīk pašai sev taisīt manikīru, jo man patīk viena konkrēta nagu forma, ko atsevišķos salonos meistariem ir grūtības izveidot. Man nepatīk apgriezt kutikulas un pats galvenais – man patīk bieži mainīt nagu laku! Mani nagi aug diezgan ātri, tāpēc sanāk bieži tos pārlakot, kas man parasti nesagādā grūtības.
Dažas reizes biju izmēģinājusi Gelish ilgnoturīgās nagu lakas (man liekas, ka mūsdienās teju visas sievietes to ir pamēģinājušas vismaz vienu reizi), taču tas nelikās īsti mans, jo mazos salonos parasti ir ļoti nabadzīga nagu laku krāsu izvēle, kā jau teicu – man reti patīk nagu forma, kuru man izveido, bet vislielākais mīnuss man vienmēr ir licies, ka ar šo manikīru ir jāstaigā vismaz divas nedēļas, kas citiem liekas liels pluss, bet man īsti nav pa prātam, jo patīk nagus lakot divas reizes nedēļā un citreiz pat biežāk.
Šoreiz nolēmu aiziet uz salonu, jo man to laipni piedāvāja, pluss ārā ir silti un pa vakariem parasti ir daudz citu interesantu lietu ko darīt un vietu kur pabūt, nekā lakojot nagus. Gelish likās loģiska izvēle, jo priekšā atvaļinājums un nebūs jāuztraucas par nolupušu nagu laku!
Salonā Nail Time mani laipni sagaidīja, piedāvāja dzērienu. Nākošais solis bija nagu lakas izvēle. Pirmo reizi mūžā biju salonā ar tik lielu nagulaku krāsu izvēli! Visās varavīksnes krāsās un toņos – gan gaisās, gan tumšas, gan modernie pasteļtoņi, gan spīdumi un viss viss, ko vien var iedomāties. Tāpat salonā piedāvā uztaisīt zīmodziņu dizainu un arī uzlikt akmentiņus – kristāliņus (par akmentiņiem, piesakoties, ir jābrīdina laicīgi). Biju ļoti apmierināta ar krāsu izvēli. Izvēlējos savu mīļākos ādas krāsas manekena nagus un zīmodziņu uz viena naga. Par nagu formu – es iesaku vienmēr telefonā saglabāt bildes ar manikīru, kas tev patīk – kādu formu vēlies un noteikti arī bildi ar to, kādus nagus noteikti negribi – piemēram, pārāk spica forma, pārāk īsi, pārāk gari utt. Līdzīgi kā frizierim, manikīra meistaram pēc tam nebūs jāmin, ja būs uzskatāms piemērs. Tas vai šo vēlamo formu varēs uztaisīt jau ir cits jautājums. Pirmkārt, ja nags vēl nav nolakots forma var šķist pavisam citādāka nekā pēc tam, kad nadziņam jau uzklāta nagulaka. Otrkārt, ne visi meistari prot visas nagu formas. Man ir bijusi pieredze, kad rādu vairākas bildes, bet rezultāts vienalga ir citādāks. Salona Nail Time biju divas reizes (manikīru man veica divas dažādas meistares) un abas reizes ar formu biju ļoti apmierināta!
Nebija pirmā reize, kad liku Gelish, tāpēc jau zināju, ka uz nagiem nagu laka turas ilgi – līdz pat 3 nedēļām. Spīdums nepazūd un nagu galos nagu laka nenolūp. Perfekti atvaļinājumam vai aizņemtām sievietēm, kas ar nagu kopšanu pārāk neaizraujas – un kāpēc gan? Dzīvē taču tik daudz citu interesantu lietu!
Pats labākais ir tas, ka salons piedāvā garantiju manikīram – 1 nedēļu pēc procedūras ir iespēja to pielabot bez maksas! Jāsaka, ka es šo iespēju tā arī neizmantoju, jo abas reizes salona Nail Time Gelish manikīrs man turējās 3 nedēļas. Būtu noteikti turējies vēl ilgāk, taču pēc 3 nedēļām nagi ir stipri atauguši un vairs neizskatās tik labi kā iesākumā.
Iesaku apmeklēt salonu izvēlīgām meitenēm (kā man), kam patīk liela krāsu izvēle un milzīga zīmodziņu dizainu izvēle.
Salons Nail Time atrodas Rīgā, Aizkraukles ielā 3 (Teika)
Cena par manikīru ar Gelish pārklājumu 16 EUR + 1 EUR par zīmodziņu vai kristāliņu dizainu uz katra naga.

Anna