Sveikas, daiļās! Nē, es neesmu atmetusi ar roku blogošanai. Man ir uznākuši saules gaismas trūkuma blogošanas melnie. Tas ir kad tu bildē, bildē, pēc tam skaties uz rezultātu un tev viss šķiet tizls. Lai vai nu kā, es turpinu tīrīt veikalu plauktus un priecāties par jaunumiem. Vispār, kāds kādreiz lasa manus ievadus - spriedelējumus par dzīvi? 
Īsāk sakot, ikdienā es pieturos pie pārbaudītām vērtībām, jo parasti ir maz laika. Manuprāt, šeit galvenais ir būt organizētai gan pašai, gan arī organizēt savu kosmētiku tā, lai nevajadzētu rakņāties caur kalniem (jā, es saprotu, ka ne visiem ir kalnu kalni, bet man ir!) un domāt vai izvēlēties šo devīgo šokolādes brūno vai sen nelietoto pelēko ar satīna finišu un burvīgu zilo atblāzmu. Tāpēc manā ikdienas maciņā (tas melnais pusmēness bildē - dāvana no kādas foršas būtnes) ir, tā teikt, standarta komplekts, uz kuru varu paļauties vienmēr. Kam atradu, pieliku linkus.
  • Urban Decay Primer Potion ir ideāla acu ēnu bāze, kas lieliski notur ēnas pat uz maniem taukainiem un smagnējiem plakstiņiem. Neko labāku neesmu atradusi.
  • Oil Control Tissues, jeb taukus absorbējoši papīrīši vienmēr ir somiņā līdzi. Speciāli pieliku klāt bildē, jo kombinētas ādas īpašniecei tie ir must have. Parasti izvēlos lētākos variantus no Drogu klāsta, jo izmēģināju dažādus un starpības starp Chanel, Artdeco, The Body Shop, Catrice un Essence es neredzu. Vienīgi dārgākām ir glauns iepakojums, bet pavisam lētos variantus ir grūtāk dabūt ārā no iepakojuma, jo salvetes nav speciāli salocītas.
  • Acu ēnas. Kāpēc acu ēnas? Es esmu atkarīga no acu ēnām. Ikdienā (pārsvarā) izvēlos neitrālos toņus. Bildē ir nepārspējama Urban Decay Ultimate Basics palete (ja vēl nav, tad drīz būs pieejama Douglas veikalos Galerija Centrs un Spice), Illamasqua matēts ziloņkaula tonis Control, kas ideāli noder citu toņu pludināšanai, un Urban Decay Deluxe ēnas ideālā pelēkbrūnā tonī ar sudrabotu satīna finišu Ruthless. Ļoti vecas un daudz lietotas, tāpēc gandrīz nekas nav palicis. Starp citu, ar Elīnu izsecinājām, ka tagad tādas pašas ēnas (ne toņi, bet kvalitāte, tilpums un ražotājvalsts) ir pieejamas Burberry un Lancome. Es jūtos veca, vai vēl kāda atceras šos trakos iepakojumus ar mazu ovālu spogulīti?
  • Bourjois CC cream ir labs tonālais krēms visiem gadalaikiem. Lai gan šobrīd vienkārši cenšos viņu piebeigt, jo sakrājušies pārāk daudz iesāktie tonālie un šim ir man šobrīd atbilstošs tonis 31 Ivory. Nē, nepārprotiet, viņš tiešām ir labs, bet pēdējā laikā esmu sajūsmā par jaunu Lancome Teint Idole Cushion (par to drīz būs ieraksts). 
Es varētu rīkot konkursu: atrodi bildēs 5 atšķirības. Atvainojos par savu asprātību uzplūdumu, vienkārši šobrīd esmu slima un traki sāp kakls un īsti grūti ar kādu sarunāties, tāpēc runāju galvā pati ar sevi un pati smejos par saviem jociņiem. Turpinu par maciņa saturu.
  • Mīļākās otiņas: maza muciņas formas otiņa ēnu uzklāšanai acu kaktiņos Douglas Eye Bleing Brush. Uzacu noformēšanai un grafiskām kontūrlīnijām MAC 266. Konsīlera nofiksēšanai zem acīm Boots No7 Concealer Brush. Acu ēnu pludināšanai Zoeva 228 Crease Brush (es nezinu kāpēc tagad pieejama tikai ota ar baltiem sariņiem. Man ir abas un tumšā patīk labāk, lai gan par šādu cenu kvalitāte ir izcila abām. Pūdera uzklāšanai ļoti patīk tulpes formas Sigma F25 Brush, bet sārtumam Kent Twelve 10 Brush (veca kā pasaule). Tonālam krēmam Shiseido Perfect Foundation Brush vai lielisks analogs, jeb atšķiras tikai ar roktura krāsu ir Shiseido #131. Ja kādu interesē, tas šeit ir raksts par abām Shiseido otām.
  • Uzacu zīmulis L'oreal Brow Artist Designer. Absolūti perfekts. Nu jau piebeidzu.
  • Skrosptu tuša Urban Decay Perversion. Piešķir izteiktu apjomu skropstām, bet man gribētos, lai tā būtu mazliet sausāka. Tuša ir piķa melna un labi turas.
  • Lūpu balzams, bez kura nevaru iztikt vēsajā laikā ir La Roche Posay Cicaplast. Tas lieliski atdzīvina un sadziedē pat vissausākās un sakostas lūpas.
  • Konsīleris KIKO Natural Concealer tonī 02 lieliski nomaskē visu ko, bet mēdz sausināt ādu ap acīm, tāpēc to atjaucu ar Lancome Visionnaire acu krēmu. Kombinācija ir īsts uzvaras gājiens.
  • Pūderis Chanel Poudre Uliversalle Compacte tonī 20 Translucent ir lielisks, vienīgais, viņu nevajadzētu pat mēģināt klāt ar mitru sūkli. Sakaltīs. Var šķist padārgs, bet iekšā 15 grami ierasto 9-10 gramu vietā.
  • Vaigu sārtums ziemas sezonā ir Chanel Les Tissages tonī 30 Tweed Rose (2012. gada limitētā kolekcija, atvainojos) tieši dēļ mana ideālā sārtuma toņa. Nu jau ar lielu caurumu vidū.  

Kāds ir jūsu ikdienas kosmētikas maciņa saturs?