MISSHA 7 days tinted eyebrow review

Please scroll down for the summary in English.
Sveikas, daiļās! Kā jau lielākai daļai daiļā dzimuma pārstāvju, man gribētos, lai manas uzacis būtu izteiktākas un kuplākas. No vienas puses man patīk kā izskatās kvalitatīvi veidotas permanentās uzacis, bet, no otras puses, man ir bail parakstīties uz ko tādu. Ja nu nepatiks? Ja tonis nebūs īstais? Ja meistarei uznāks kāda krīze un tieši es būšu upuris. Tāpēc es katru dienu turpinu iezīmēt uzacis ar zīmuli/ēnu/pomādi. Bet tad es pamanīju, kas Korejas zīmolam MISSHA ir pieejams ļoti interesants produkts, proti, 7 Days Tinted Eyebrow. Ražotājs sola, ka flomasteris ietonēs uzacis uz veselām 7 dienām! Izklausās kārdinoši, vai nē? 
Es nebūtu es, ja neizgāztos kā veca sēta un no pirmās reizes pasūtītu īsto toni. Saņemot paciņu konstatēju, ka pasūtīju Sepia Brown, kas ir diezgan gaišs un oranžīgs. Nu neko, sūtīju pašu tumšāko Sinopia Brown.
Flomateriem ir ļoti smalki galiņi, bet, manuprāt, tie izdod pātāk daudz tintes un pavisam smalkas līnijas uzzīmēt ir pagrūti. 
Ražotājs iesaka iezīmēt uzacis vakarā, no rīta līdzekļa pārpalikumus nomazgāt un Voila! 7 dienas par uzacīm var nedomāt. Praksē gan nav tik rožaini, jo:
ja gribi smalkas matiņiem līdzīgas līnijas, tas jāzīmē patālāk vienu no otras un jāgaida, kamēr pilnībā izžūs, pirms būvēt biezumu, savādāk viss satecēs vienā gabalā un izskatīsies pēc uzacu tetovēšanas pirmsākumiem;
pēc nomazgāšanas no rīta, tinte uzacīm paliek pavisam nedaudz, turklāt, tonis ir rūsgans;
ja procedūru atkārto vairākas dienas pēc kārtas, tonis paliek arvien oranžāks, bet ideālu, vai vismaz labu efektu (lai nevajadzētu piekoriģēt ar zīmuli) man panākt tā arī neizdevās;
un, jā, 7 dienas nekad neturas. Reāli kādas 3-4 dienas.  

Bildēs no augšējās kreisās puses pirms uzklāšanas, uzreiz pēc uzklāšanas,
apakšējā kreisā - no rīta, labā - pēc nomazgāšanas. 
Uz ādas nobildēt aizmirsu, bet toņi ļoti precīzi šeit

Vērtējums: ★★☆☆☆

P.S. es atvainojos par nesakoptām uzacīm, šobrīd sēžu slima mājās un baigi negribas sevi mocīt vēl ar uzacu kārtošanu.

Uzacu flomasterus var iegādāties šeit, vai šeit, vai ebay. Cena ap 10 € gabalā.

EN: Hello gorgeous! As the majority of women (I believe) I would like my eyebrows to be thicker and and more defined. On one hand I like a look of nice permanent eyebrows, but on the other I am scared to do this. What if I won't like a result or a color, or a shape? So for now I stick to shading my eyebrows everyday with a pencil/shadow/pomade. But recently I have discovered, that Korean brand MISSHA has 7 Days Tinted Eyebrow. The product is supposed to to naturally dye the skin and last up to several days. Sound great, right? So, what do we have in reality? I like fine nibs of the pens, however, to my taste, they give too much product and it is quite runny. So if you wish to draw a hair like shapes, you need to make them quite spars, wait until first part completely dries out and then building a thickness. MISSHA suggests to put the product on before going to sleep. In the morning after washing the residue off you are supposed to have nicely tinted eyebrows. In reality a shade left behind is very light and has an orange hint to it. I tried to repeat the procedure next evening, but the tint become even more orange. And, finally, it does not stay for 7 days! Maybe 3-4, not more. 
You can see the picture above, showing from upper L-R before product, right after the application; down L-R in the morning, after removing a residue.
P.S. I am very sorry for my not-so-perfect eyebrows. I am just feeling very sick for more than a week and too tired to get eyebrows done.