Sveikas, daiļās! Jā, jā! Es esmu atpakaļ. Gadu mijā vajadzēja pievilkt vairākas astes, kā arī gribējās vairāk laika pavadīt ar ģimeni, palasīt kādu grāmatu. Tad gribējās izvērtēt savus sasniegumus un sastādīt plānus jaunam gadam. Un, protams, trakās jaunā gada apņemšanās. Manējās (tās, kurās esmu gatava dalīties ar lasītājiem) šogad ir noskriet tos sasodītos piecus kilometrus un nomest 5 kilogramus. Nav tā, ka kautrējos no sava ķermeņa vai jutos nekomfortabli. Vienkārši paskatījos vecās bildes un sapratu, ka, tomēr, bija labāk :D Atgriežoties pie manas soc. dzīves - blogam ir jauns dizains, bet sveiciens palika vecais. Šis tas vēl ir pielabojams, bet ar to es drīz ceru tikt galā. Labprāt dzirdēšu komentārus, ja kaut kas traucē vai ir neērts/grūti atrodams. Turpinot par soc.tīkliem, esmu apņēmības pilna biežāk postot kaut ko instagram kontā (ja nu kādam ir interese esmu @sugarcamille).

Tekstā ir saites uz interneta vietnēm, kur var apskatīties minēto līdzkļu cenas, sastāvus un (ja, protams, ir vēlme) tos arī iegādāties. Saites var saturēt affiliate linkus. Jums tas neko nemaina, savukārt man dod iespēju drusku nopelnīt. Centos salikt visizdevīgākos piedāvājumus. Jā, ESCENTUAL šobrīd ir -1/3 visam French Pharmacies, bet pārējam klāstam var izmantot kodu ESCENTUAL20 un saņemt 20% atlaidi. LookFantastic ar kodu LF15 saņemsi 15% atlaidi.

Atgriežoties pie ādas kopšanas aukstā laikā, ir izkristalizējušies daži favorīti pēc kuriem rokas sniedzas atkal un atkal. Sākšu ar attīrīšanu, jo aukstā laikā mana āda paliek izteikti atūdeņota, lai gan T-zonā joprojām taukojas un tāpēc tur veidojas melnie punkti. Dziļi, bet maigi attīrīt ādu gan no kosmētikas, gan no netīrumiem man palīdz Shiseido Perfect Cleansing Oil un La Roche-Posay Make Up Remover Milk. Shiseido Perfect Cleansing Oil ir attīrošā eļļa (uz minerāleļļas bāzes), kas izšķīdina jebkuru kosmētiku un, saskaroties ar ūdeni, pārveršās vieglā emulsijā/pieniņā un bez pārpalikuma nomazgājas no ādas. Eļļai piemīt viegls, patīkams aromāts, tā ir ļoti ekonomiska un ideāli der ādas masāžai. Kā lētāku analogu varu ieteikt Vichy micelāro eļļu, par kuru rakstīju šeit. Taču Vichy ir nedaudz šķidrāka un tāpēc Shiseido man patīk vairāk, bet, tas ir subjektīvs jautājums, katrā ziņā abi produkti ir ļoti līdzīgi. La Roche-Posay Make Up Remover Milk priekš pieniņa ir pabieza konsistence un tāpēc tas sanāk ne visai ekonomisks, bet pats par sevi produkts ir ļoti foršs, jo nesausina ādu un kā pēc burvju nūjiņas vēziena izšķīdina kosmēitiku. Pieniņam piemīt viegls, bet visai parfīmērīgs aromāts, tacū man tas nebūt netraucē.
Ja āda paliek īpaši sausa, tad uz nakti lietoju Lierac Hydragenist Extreme Moisturising Resque Balm vai Stenders Intense Treatment Oil. Lierac Hydragenist sērija ir vairāki līdzkļi dažādiem ādas tipiem, bet balzams ir visintensīvākais. Lierac Hydragenist Extreme Moisturising Resque Balm ir ļoti neparasta kūstoša tekstūra, kas momentāni veldzē īpaši izslāpušu ādu un sniedz komfortu. Līdzeklim ir viegls grūti aprakstāms (nedaudz ziepjains un nedaudz augļu) aromāts. Man patīk balzamu turēt leduksapī un tad tā lietošana pārvēšas par mazu SPA ādai vakarā. Dienas laikā manai āda tas ir pa smagu, bet vakarā īsta bauda. Ņem vērā, ka balzams pēc atvēršanas ir derīgs tikai trīs mēnešus. Taču, glabājot to leduskapī, lieotju jau gadu un nejutu nekādas aromāta vai tektūras izmaiņas. Starp citu, šeit pieejams jauks (un visai lēts) iepazīšanas komplekts.
Stenders Intense Treatment Oil ir dziļi barojoša eļļa uz silikonu bāzes. Taču sastāvā ir arī makadamijas riekstu, limnantes un zaļās tējas sēklu eļļas, kā arī bišu māšu peru pieniņš. Eļļa ir diezgan šķidra un tai piemīt, manuprāt, diezgan tipisks "piena un medus" aromāts. Produktu visbiežāk lietoju uz vissausākām vietām, proti, vaigu kauliem. Eļļa momentā sniedz ādai komfortu un padara to apbrīnojami gludu un mīkstu. Ja visa āda ir sausa raupja, tad klāju pa visu seju. Starp citu, produkts leiliski atdzīvina sasprēgājušu roku ādu. Pa virsu vienmēr klāju mitrinošo vai barojošo krēmu.  

Ja āda nonākusi vienkārši kritiskā stāvoklī (straujas temperatūras maiņas, ilgas pastaigas asā vējā vai sniegā, ilgstoša atrašanās telpās ar karstu un sausu gaisu - apkures sezona), tad palīdzēs Eisenberg Melt-In Repairing Mask. Maskai ir kūstoša viegla krēmveida konsistence un tā ļoti ātri iesūcas ādā un ātri to nomierina, samazina diskomfortu un apsārtumu. Masku var lietot arī nakts krēma vietā kursos, lai samazinātu ādas jutīgumu un apsārtumus. Jā, maska ir visai dārga, taču tā ir ļoti ekonomiska un pietiks ļoti ilgam laikam.
Zinot, kā ārā ir ir ass vējš vai plānota ilgstoša uzturšēnās salā, no mājas neiešu ārā bez Madara Daily Defence krēma. Šķietami biezs, tas ātri izkūst, saskaroties ar ādas siltumu un rada lielisku barjeru, kas pasargā ādu no nelabvēlīgiem laika apstākļiem. Es tiešām redzu lielu starpību ar un bez DD krēma. Turkāl, krēms piešķir ādai skaistu satīna finišu un darbojas kā lieliska kosmētikas bāze.

Ikdienas ādas kopšanai izvēlos vai nu Madara SOS Hydro Reģenerējošs krēmu vai Eisenberg First Wrinkles Delicate Cream. Madara SOS Hydro Reģenerējošs krēms ir vieglas tekstūras, bet var just, ka tiešām intensīvi mitrina ādu. Krēmam ir viegls nedaudz pūderīgs ziedu aromāts. Mani ļoti uzrunā higiēniski iepakojumi ar pumpīti. Turklāt, visai Madaras produkcijai ir ECO CERT sertifikāts un tā ražota tepat Latvijā. Vispār, jāsaka, ka pēdeējā laikā Madaras produkcija priecē arvien vairāk un vairāk. No SOS sērijas izmēģināju arī masku, bet man liekas, ka krēms sniedz vairāk mitrināšanas. Arī sajūtu ziņā krēms patika vairāk. Vēl izmēģināju vairākus paraudziņus (nevis pilnizmēra līdzkli) Intensīvi Atjaunojošam Hidro-serumam, bet tas likās tiešām iedarbīgs un tekstūras un aromātas ziņa patīkams. 
Eisenberg First Wrinkles Delicate Cream ir vienlaicīgi viegla un bagātīga tekstūra. Tas smaržo pēc svaiguma, puķēm un ziepēm. Jā, man aromāts izsauc tieši tādas asociācijas. Krēmam ir absolūti skaists iepakojums ar zelta korķīti un uzklāšanas spatulu. Uzreiz pēc uzklāšanas āda jūtas piepildīta ar mitrumu. Man patīk svaiguma un dzīvīguma efekts, ko krēms sniedz manai ādai. Krunciņas tiešām samazinājās un āda izskatās tvirtāka un jaunāka, tai parādījās tāds kā viegls spīdums (labā ziņā, ne jau taukaia piere). Jā, Eisenberg ir ļoti dārgi, bet izcili pārdomāti un vienkārši perfekti līdzekļi, kas vienmēr sniedz solīto.

Vēl daži līdzekļi, kas ir ļoti forši, bet nev iekļauti rakstā un bildēs, jo par tiem jau gana daudz runāts:
Kiehl's Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate (palasīt var šeit, iegādāties Stockmann un šeit).
Avene Hydrance Optimale Light krēms (palasīt var šeit, iegādāties aptiekās, Stockmann šeit un šeit).