Atsauksme: Lancome Teint Idole Ultra Cushion & Cushion Blush

Teksts latviešu valodā ir mazliet zemāk.

EN: Hello, gorgeous! On the end of 2016th Lancme has brought out some new products including  cushion foundation Teint Idole Ultra Cushion and Cushion Blush. On one side it is quite hard to impress a beauty junkie with another Asian trend inspired product. On the other hand Lancome did it pretty well, as the new cushion foundation really stands out. So the previously launched Miracle Cushion gives a light coverage and a dewy finish. The Teint Idole Ultra gives high (almost full) coverage and a natural looking finish. If you mimic brush strokes with a sponge, you will end up with a lighter coverage. However, doing tapping motions the coverage will appear almost full. But regardless the application technique, the result will be gorgeous natural looking skin. If you wish to see how products work on the skin please take a look at my video (in Russian) of natural and quick everyday look. The cushion foundation lasts on my combo skin for about four hours without powder and a whole day with powder or a primer (lately I really enjoy Urban Decay Optical Illusion Primer). 
The blush is HIGHLY pigmented! So be careful not to give yourself clown's cheeks. I prefer to initially apply it onto my hand and then on the cheeks to give it more uniform and light coverage. The lasting power is similar to Cushion Foundation.
LV: Sveikas, daiļās! Iepriekšējā gada beigās veikalu plauktus sasniedza jaunais Lancome Teint Idole Ultra Cushion tonālais krēms un vaigu sārtumi. No vienas puses patērētāju vairs grūti pārsteigt ar kārtējo Āzijas brīnumu iedvesmotu produktu. No otras puses Lancome tas ir izdevies, jo Ultra Cushion IR citādāks, nekā līdz šim pieejami analogi. 
Sākšu ar to, ka Teint Idole Ultra ir otrais spilventiņā iepakots tonālais krēms un pirmais bija Miracle Cushion, kas sniedza pavisam vieglu, caurspīdīgu un gandrīz mitru finišu. Ultra Cushion sniedz vidēju līdz gandrīz pilnu pārklājumu, atkarībā no uzklāšanas tehnikas. Ja uzklāj ar vēzieniem, sekojot masāžas līnijām, tad klājums sanāk plānāks. Savukārt, ja uzklāj ar plīkšķiem, pārklājums būs teju pilnīgs. Taču jāatzīmē, ka jebkurā gadījumā tonālais krēms izskatās lieliski. Lai redzētu efektu uz ādas, piedāvāju noskatīties manu četru minūšu īso video ar vieglu ikdienas grimu, izmantojot Lancome produktus (krievu valodā, links ir raksta beigās). Uz manas kombinētas ādas tas turas apmēram stundas četras, ja piepūderē vai lieto praimeri (man ļoti iepatikās jaunais Urban Decay Optical Illusion), tad visu dienu. Nevaru neminēt šiku zelta iepakojumu ar spogulīti. Taču jāsaka, ka kušonam gan biežāk izmantoju otiņu, nevis iepakojumā esošu sponžu, jo tas visu laiku krīt nost no pirkstiem. Protams, iespējams, ka tā ir tikai manas neveiklības vaina. Jā, gandrīz aizmirsu! Teint Idole Ultra Cushion ir klāt SPF50 filtrs, kas ir diezgan iespaidīgi, taču jāatceras, ja bieži piedalies fotosesijās.
Vaigu sārtums paslēpies mazākā iepakojumā, bet būtība tieši tāda pati. Sārtums ir vienkārši TRAKI pigmentēts. No vienas puses tas ir ekonomiski, jo vajag pavisam nedaudz, bet, no otras jāpiešauj roka, lai nesanāk dabūt klauna vaigus. Man patīk sārtumu no sākuma uzklāt uz rokas un tikai tad uz vaigiem. Šādā veidā gan produkts sadalās vienmērīgi pa sponža virsmu, gan arī izskats ir ļoti dabisks. Ja šķiet, ka sārtumu toņi ir pārāk spilgti, es ieteiktu nebaidīties, jo 1). viss ir atkarīgs no uzklāšanas tehnikas; 2). uz manas bālas ādas neona toņi izskatās vislabāk (ja nu uz tavas arī?). 
Te ir abi produkti uz ādas. Vaigu sārtums tonī 024 Sparkling Framboise un tonālais krēms tonī 015. Kā var redzēt 015 ir diezgan tumšs, tāpēc es savam kušonam piepilināju klāt dažas pilītes ar The Body Shop Lightening Shade Adjusting Drops.

Lancome Teint Idole Ultra Cushion tonālo krēmu iespējams iegādāties Douglas, Stockmann, FeelUnique un citās tirdzniecības vietās.Cushion Blush subtil Stockmann, Douglas, FeelUnique
Cenas: Teint Idole Ultra Cushion tonālais krēms 48.99 (28.99 par refillu) € par 13 g, Cushion Blush Subtil 41.49 (šim gan neatradu refillus) € par 7 g.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi). 

P.P.S te būs solītais video: