Dzintars Future Formula Black Caviar serum and day cream review

EN: Hello, gorgeous! Being Latvian myself I am always excited to try local skincare and makeup goodies. Recently Latvian brand Dzinatrs introduced Future Formula series, consisting of three lines including stem cells, caviar and snail extract formulas. After reading descriptions I decided it would be better to give these products to my mum (as they seemed to have quite strong anti aging properties). So my mom is 50+ years old and have combination skin (with dry and sensitive cheeks and oilier T-zone). She says that both tested products (serum and day cream) have nice lightweight whipped consistency and smell nicely. Packages have pumps. Mom preferred using serum (alone) during night and cream for a day as both together they seemed "too much" for the skin. After few weeks she noticed that her skin has become smoother. Skin of a neck and lower part of the face is more tight and firm. The effect is not mind blowing, but it is noticeable. Also products from Black Caviar line contain 90% pf natural ingredients. 

LV: Sveikas, daiļās! Pavasarī pašmāju zīmols Dzintars nācija klajā Future Formula sēriju, kurā ietilpst trīs līnijas ar dažādiem pretnovecošanas produktiem: ar augu cilmes šūnām, ar melniem ikriem un ar gliemežu ekstraktu. Ražotājs Future Formula sēriju pozicionē kā revolucionāru pieeju jebkura ādas tipa kopšanai un plašam vecuma diapazonam. Uzreiz pielikšu darvas karoti un teikšu, ka produktu klāstā ir visai grūti orientēties un grūti saprast ar ko līnijas atšķiras viena no otras, apraksti ir ļoti līdzīgi. 
Lai vai nu kā man bija iespēja izmēģināt serumu un dienas krēmu no melno ikru līnijas. Palasot aprakstus nospriedu, ka līdzekļi būs labāk piemēroti mammai, tāpēc mamma arī produktus mēģināja.
Melno ikru līnija: aktīvi atjaunina ādu, piemīt spēcīga nostiepjoša iedarbība, aktivizē ādas reģenerācijas procesus, apgādā to ar nepieciešamajiem vitamīniem un barības vielām, izlīdzina grumbas un novērš to parādīšanos, novērš ādas blāvumu un sausumu.

Mammai ir 50+ gadi un kombinēta āda (ar sausiem jutīgiem vaigiem un taukaināku T-zonu). Krēma un seruma tekstūras ir līdzīgas, vieglas, uzputotas. Patīkami, ka abi produkti nav smagnēji, ātri iesūcas un neaizsprosto poras. Produktiem piemīt patīkams viegls aromāts un iepakojumi aprīkoti ar ērtu dozatoru.
Mamma teica, ka serumu lietoja uz nakti, bet krēmu dienā, citādāk nepameta sajūta, ka ādai ir "par daudz". Pēc pāris lietošanas nedēļām uzlabojās kakla āda (palika nostieptāka) un arī sejas ovāla kontūras. Sejas āda palika gludāka un patīkama. Efekts nav "WOW", bet ir manāms. Pirms laiciņa mamma pamēģināja arī Dzintara krēmu Opera, bet jaunumi viņai patika vairāk. Priecē fakts, ka produkts satur 90% dabisko sastāvdaļu.
Produktus var iegādāties Dzintara veikalos un interneta veikalā, kā arī citās tirdzniecības vietās. Cenas: serums 50 € par 30 ml, krēms 65 € par 50 ml.
P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).