Sveikas, daiļās! Jūs jau zināt, ka es izvairos no skrubjiem. Savukārt, lai saglabātu ādu tīru (no melniem punktiem un pūtītēm) un gludu, es regulāri lietoju skābju maskas vai pīlingus. Es esmu izmēģinājusi ļoti daudz un dažādus pīlingus un maskas, taču produkti, kas jāklāj uz ādas uz nakti, šķiet visērtākie. Nav jālaupa sev laiks dienas laikā, vienkārši uzsmērē speciālo līdzekli nakts krēma vietā un no rīta izbaudi skaistu un gludu ādu. Lancome Visionnaire Crescendo* piedāvā jaunu pīlingu, kas jālieto kursa veidā. 14 naktis vienu "fāzi" un 14 otru.
Kamēr esi devusies pie miera, uzklātais pīlings strādā. Maigi iedarbojoties uz ādu, Lancome Visionnaire Crescendo nakts pīlings likvidē dažādas ādas problēmas: nelīdzenu ādas tekstūru, palielinātas poras, grumbiņas un tumšus pigmentācijas plankumus. Īpaši jaudīgai iedarbībai, iedvesmojoties no fitnesa metodes - intervāla treniņiem -, šis produkts apvieno divas dažādas formulas ar unikālu sastāvdaļu kombināciju 28 naktīm. Pirmās 14 - ādas mirdzumu atjaunojošs, poru samazinošs sastāvs ar 5% dabīgas skābes (AHA) un kvinojas mizas ekstraktu, nākamās 14 – ādas tekstūru izlīdzinošs, tumšo plankumu un grumbu likvidējošs ar 10% glikolskābi un salicilskābi.
 
Iepakojums veras vaļā no abām pusēm un man šķiet, ka ļoti ērti, ka ir tikai viena pudelīte ar līdzekli, nevis divas. Abas "fāzes" ir līdzīgas ūdeņainas želejas konsistences. Pirmā fāze ir oranžā, otra zilā krāsā. Kas ir ērti, lai varētu atšķirt, bet vai tiešām vajadzīga krāsviela? Pāris pirmos vakarus, kad tikko sāku lietot pīlingu, jutu, ka tas nedaudz kož ādu īpaši sausās vietiņās, kā arī skrāpējumos un pušumos. Pēc pirmās reizes (pat pēc kādām pirmām piecām naktīm) nekādu efektu nemanīju. Taču vēlāk āda palika gludāka, tonis vienmērīgāks, pigmenta plankumi pabalējuši. Jāsaka, ka nekādu efektu uz poru izmēru nemanīju.
Sākot lietot otro "fāzi" varēja just, ka tā ir koncentrētāka, jo atkal bija viegla kodīga sajūta. Pēc otrās fāzes kursa beigām pamanīju, ka āda noteikti mazāk taukojas, reljefs līdzenāks, poras tīrākas, bet atkal nevarētu teikt, ka poras palikušas mazākas. Īpašu efektu uz grumbiņām nemanīju, lai gan man tās nav izteiktas.
Jāatzīmē, ka Crescendo ir tikai ādas pīlings, nevis gluži pilnvērtīgs kopšanas līdzeklis, tāpēc Lancome iesaka virs Crescendo lietot savu iecienīto nakts krēmu. Pieņemu, ka tas daļēji varētu "atšķaidīt" Crescendo un tāpēc efekts nav manām uzreiz.
Līdzeklis ir diezgan ekonomisks un iepakojums pietiks 3-4 kursiem. Ņemot vērā, ka šādu kursu varētu iziet reizi 3-4 mēnešos, sanāk, ka iepakojums pietiks gadam.
Vērtējums: ★★★★☆

Atkarībā no ādas tipa un jutīguma vajadzības pēc pīlingiem var būt atšķirīgas (piemēram, biezai un taukainai ādai pīlingu var veikt vairākas reizes nedēļā, savukārt, sausai un jutīgai reizi mēnesī). Bet, neatkarīgi no ādas tipa, pēc pīlinga procedūras, vēl vairākas dienas noteikti jālieto krēms ar SPF faktoru vismaz 20, jo pēc procedūras āda tiek intensīvāk pakļauta saules staru iedarbībai. Tieši tāpēc raksta beigās ir konkurss, kurā var laimēt Lancome Visionnaire Advanced Multi Correcting Cream ar SPF20.
No Vissionnaire sērijas izmēģināju arī Nuit Advanced Multi-Correcting Gel-in-Oil*. Pirmais Beauty Sleep Perfector želejveida krēms eļļā iedarbojas visas nakts garumā un palīdz pilnveidot ādas izskatu un sajūtu katru nakti. Tā unikālais sastāvs ar mikroskopiskām eļļas pilītēm svaigajā, mitrinošajā zelejveida konsistencē bez pūlēm saplūst ar ādu vieglai un vienlaikus barojošai sajūtai. Acumirklīgs rezultāts. Samazina noguruma pazīmes. Jau pirmajā lietošanas reizē no rīta āda ir maigāka, mīkstāka un labāk barota. Pēc četrām nedēļām ādas starojums ir atgriezies, tā kļuvusi elastīgāka un tvirtāka. Sagaidiet rītu ar prieku. Piemērots jutīgai ādai.

Es vairs nevaru atrast kur tieši, bet esmu lasījusi, ka Beauty Sleep Perfector palīdz izvairīties no spilvena nospiedumiem uz ādas no rīta. Teiksim tā, gluži no nospiedumiem izvairīties nepalīdz, bet āda no rīta pavisam noteikti ir ievērojami tvirtāka un jauneklīgāka. Ja tava āda no rītiem izskatās sausa un pelēcīga, tai trūkst enerģijas, Beauty Sleep Perfector ir domāts tev! Tāda sajūta, ka tā ir piepildīta ar kolagēnu. Krēmam ir želejveida konsistence un ir jūtama eļļu klātbūtne. Aromāts ir svaigs un neuzbāzīgs. 
Vērtējums: ★★★★1/2

Lancome Visionnaire Crescendo nakts pīlings 79 € par 30 ml.
Lancome Visionnaire Nuit maska 88 € par 50 ml.

Atsauksmes par Lancome Visionnaire sejas krēmu un krēmu ādai ap acīm ir šeit.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).

Un solītais konkurss, kura balva ir Lancome Visionnaire Advanced Multi Correcting Cream sejai ar SPF20 (50ml). Lai piedalītos konkursā, ieraksti komentāros savu mīļāko skābju pīlingu  (ja tāds ir, ja vēl nav, nekautrējies), atzīmē Rafflecopter formā tavu e-pastu un telefona numuru, lai varu sazināties (datus, protams, nepublicēšu). Lai atstātu komentāru blogā paritini līdz pašai apakšai :)
Konkurss noslēgsies 9. augustā pl 23:59. Uzvarētāju paziņošu ceturtdien 10. augustā. Balvu sūtīšu caur Omniva vai PastaStacija pasta stacijām, ja ir nepieciešamība, varu arī caur Latvijas Pastu. Rīgā var sarunāt satikties. 
a Rafflecopter giveaway
Vēlu veiksmi! Sākam!