Lancome Genifique Sensitive Dual Concentrate

Sveikas, daiļās! Laikā, kad mainās laikapstākļi, mana āda kļūst ļoti pikta: tā ir sausa kā papīrs, veidojas daudz apsārtumi un sīkas pumpiņas. Un pats trakākais tā ir ļoti jutīga (lai gan, tas varētu būs iemesls visam iepriekš aprakstītam). Ļoti līdzīgs stāsts ir ar lidojumiem. Pat pēc neilga pārlidojuma ar adu notiek visas iepriekš aprakstītas nejaukas metamorfozes. Tāpēc man ļoti nepatīk īsie komandējumi! Nesanāk neko lāgā apskatīt un pēc tam vēl nedēļas divas āda izskatās pēc smilšpapīra. Lai kādus krēmus es lietotu, iepriekš īsti nekas nav palīdzējis. Lancome Genifique Senstive, tiešām, mainīja visu uz labo pusi un tagad ar ceļojumu sekām tieku galā 2-3 dienu laikā.
 
Genefique Sensitive ir serums, kas, lietošanas sākumā ir jāaktivē. Process ir diezgan fancy, tāpēc es pat nofilmēju kā tas notiek palēninājumā: 

Ja kaut kas ar video neiet, te ir links uz youtube.

Līdzekļa iepakojumā ir ampula ar tādiem spēcīgiem antioksidantiem kā ferulskābe un E vitamīns, seruma sastāvā - reģenerējošs koncentrāts, kas bagātināts ar 3 probiotiskiem ekstraktiem. Šis inovatīvais risinājums palīdz mazināt ādas jūtīgumu, likvidē niezi, raupjumu un kņudēšanu. Serumam ir neitrāls – hipoalergēns aromāts, maiga tekstūra un atsvaidzinošs efekts. Lai produkta sastāvā esošās aktīvās vielas nezaudētu savu iedarbību, tas jāizlieto divu mēnešu laikā no atvēršanas brīža.

Līdzeklim ir viegla gelveida konsistence (ja salīdzina ar oriģinālo Lancome Genifique, Sensitive versija ir mazāk silikonīga) un viegls nedaudz skābens aromāts. Līdzeklim ir pH 5.4, kas norāda uz skābēm sastāvā, kā arī šāds pH ir labvēlīgs ādai. Uzklājot uz ādas, man uzreiz rodas sajūta, ka tā ir pārklāta ar kādu aizsargbarjeru (bet bez jebkāda maskas vai polietilēna plēves efekta). Un tieši tā es uztveru Genifique Sensitive - kā siltu džemperīti ādai. Beidzot, man ir līdzeklis, kas dod arī uzkrājošu efektu. Pēc pudelītes izlietošanas varu droši teikt, ka āda vairs nav tik jutīga uz temperatūras svārstībām un mākslīgo apkuri. Nav tā, ka, tiklīdz pārstāju Genifique Sensitive lietot, uzreiz viss atgriezās vecās sliedēs.
Ir svarīgi atzīmēt, ka pēc aktivēšanas Genifique Sensitive jāizlieto 2 mēnešu laikā. Taču pudelīte satur 20 ml, tāpēc tā nebūs problēma. Līdzeklim ir ērta pudelīte ar pipeti.
Manās rokās ir nonācis materiāls, kas paredzēts konsultantu apmācībai, un varu teikt, ka aiz Genifique Sensitive stāv nopietni un ilgi pētījumi. Lancome pat salīdzināja formulas ar citu zīmolu līdzekļiem, kas sola līdzīgu iedarbību. Lai cik dīvaini tas skanētu, bet es izjūtu noteiktu cieņu pret šo pudelīti!  

Lancome Genifique Light Pearl Eye Illuminator

Acu zonu izgaismojošs jaunības aktivizētājs. Pateicoties izgaismojošā seruma un Light Pearl aplikatora kombinācijai, acu zona kļūst starojoša. Génifique serums acīm satur tādas sastāvdaļas, kas veicina jaunai ādai raksturīgas vides veidošanu. Light Pearl masāžas aplikators ir veidots tā, lai pastiprinātu seruma efektivitāti piekļūstot pat visgrūtāk pieejamām acu zonām, tas samazina tūsku, tumšos lokus un smalkās krunciņas. Acu skatiens atgūst jaunībai raksturīgās iezīmes- tas kļūst plašāks, gaišāks un jauneklīgāks. Pēc 4 nedēļu lietošanas 78% sieviešu, kuras piedalījās eksperimentā, konstatēja acu kontūras uzlabošanos.
Jāsaka, ar Eye Illuminator es sadraudzējos ne uzreiz. Sākotnēji man šķita, ka no līdzekļa neredzu baigo efektu, bet, acīmredzot, tajā brīdī āda bija īpaši labā stāvoklī un nebija daudz ko uzlabot. Tāpēc pārslēdzos uz citu krēmu un pēc laika konstatēju, ka āda ap acīm vairs neizskatās tik labi. Eļļu ugunī pielēja kāda zīmola pārstāve, kas veica man ādas diagnostiku un teica, ka kopumā āda ir laba, bet ap acīm ir izteikti atūdeņota un ar elastības zudumu (šeit no manis ir Drama Cat skatiens). Vēl kāda paziņa pēc mana VLOGa ar MAC makeup teica, ka āda ap acīm izskatās slikti, jo salika pa daudz konsīleri, bet es taču zinu, ka tā nebija konsīlera vaina :( Tajā pašā vakarā izraku Lancome pudelīti ar metāla aplikatoru. Tagad gan es redzu lielisku efektu! 
Līdzeklim ir viegla gelveida konsistence un tas ātri iesūcas ādā. Slīdamībai pievienots silikons. Metāla aplikators ir vienmēr vēss un palīdz gan iemasēt līdzekli, gan cīnīties ar pietūkumu. Āda ap acīm izskatās IEVĒROJAMI labāk un jauneklīgāk. Tā noteikti ir labāk mitrināta un tvirtāka. Arī krunciņas mazinājušas. Īsāk sakot, ja jums ir līdzīgas problēmas, Lancome Genifique Eye Illuminator ir katra centa vērts! Arī šim līdzeklim ir 20 ml iepakojums, bet acu krēmam tas ir daudz.

Iegādāties var Douglas, Stockmann un citās Lancome tirdzniecības vietās.
Cenas ~73 € par Genifique Eye Illuminator serumu ādai ap acīm un ~80 € par Genifique Sensitive.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (bet jūs jau ziniet, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).