Sveikas, daiļās! Sen blogā nav bijis raksts par aktuāliem budžeta draudzīgas kosmētikas jaunumiem. Tāpēc šodien pastāstīšu par jaunumiem no Rimmel London. 

Sākšu ar tonālo krēmu. Lasting Finish elpojošs tonālais krēms rada īstu apvērsumu skaistumkopšanas pasaulē – šis visvieglākais Rimmel tonālais krēms ir ne vien izcili ilgnoturīgs, bet arī piešķir ādai nevainojamu izskatu un ļauj tai brīvi elpot. Viegli līdz vidēji blīvi sedzošais tonālais krēms un konsīleris ar pielāgojamu klājuma intensitāti ir noturīgs pret izsmērēšanos un svīšanu, nodrošinot pievilcīgu un nevainojamu grimu, kas paliek nemainīgs un mitrina ādu līdz pat 25 stundām. Gaisīgi vieglais sapņu tonālais krēms ļauj ādai elpot un aizsargā to ar saules aizsargfaktoru SPF 20. Rimmel radītais antioksidantiem bagātais sastāvs, kurā ir A, C un E vitamīns, tonālajam krēmam piešķir izteikti vieglu tekstūru un nodrošina izcilu gaisīgu klājuma noturību.
Pirmais, kas mani pārsteidza, bija tonālā krēma aplikators - sūklītis. Godīgi sakot, es labprātāk izvēlētos tonālo krēmu ar pumpīti higiēnisko apsvērumu dēļ.
Taču aplikators ir vienīgā lieta, kas man nepatīk produktā (un vēl tas, ka Latvijā gaišākais tonis - 100 Ivory man ir pa tumšu). Bet, šīs abas lietiņas ir visai subjektīvas. Objektīvs ir fakts, ka tonālam krēmam ir ļoti viegla un plāna tekstūra, bet ļoti laba sedzamība. Gluži pilns pārklājums nesanāks, bet ādas toni izlīdzinās un nesmukumus (apsārtumus, pumpas un pigmenta plankumus) nosegs ļoti labi.
Tonālam krēmam piemīt aromāts, kas man asociējas ar krēmiem, kas domāti taukainai ādai. Tāds svaigs, bet parfīmērīgs (saprotiet par ko iet runa?). Uz manas kombinētas ādas tonālais neoksidējas un dienas laikā turas visai labi. 25 stundas nēsāt nemēģināju. Uz izteikti sausas ādas pasvītro sausumus. Finišs ir matēts, bet dabīgs, ar vieglu satīna atspīdumu. Seja ar viņu neizskatās plakana un nedzīva. Tas tīri labi maskē tumšos lokus un dienas laikā nesakrīt krociņās ap acīm.
Bildes pirms un pēc:

Mans favorīts no jaunumu trijotnes noteikti ir WonderWing laineris. Man kaut kā neveidojas attiecības ar šādiem flomastera tipa produktiem, jo kaut kas (vai nu aplikatora forma, vai lainera intensitāte, vai noturība) vienmēr nepatīk. Taču ar Rimmel WonderWing varēsi novilkt precīzu līniju, pat, ja abas rokas ir kreisās. Pateicoties smalki "nogrieztam" aplikatora galiņam, var novilkt gan plānu, gan biezu līniju. Flomasteris ir labi piesātināts ar tinti un nepaliek sauss, kamēr mēģini izveidot simetriskas līnijas. Līnija sanāk izteikti melna un necaurspīdīga. Arī noturība ir apbrīna vērta. Noteikti iesaku! Man īsti nav bildes ar laineri uz acīm, bet lietoju to šajā video.    

Pēdējais produkts ir Wonder' Fully Real tuša ar keratīnu. Wonder’Fully Real skropstu tušai ir izmantota Rimmel labākā skropstas pagarinošā un kuplinošā tehnoloģija. Ogļmelnais krēmīgais sastāvs ar keratīnu acumirklī pagarina skropstas. Skropstu tušas brīnumaini precīzā birstīte ar taisniem plastmasas sariņiem ir perfekti izstrādāta, lai radītu garāku un kuplāku skropstu loku.  Sastāvs nodrošina, lai pamanāmais skropstu krāsojums, kas izskatās tik dabiski, saglabātu noturību visu dienu.
Tušai ir konusveida silikona birstīte. Pati tuša ir diezgan šķidra. Uz manām plānām, bet garām skropstām, man gribētos vairāk apjoma. Bildes pirms un pēc:

Kā jums šķiet? Es nesaku, ka efekts slikts, bet es gribu riktīgu drāmu!
Uzklāt vairākās kārtās neizdosies, jo tad skropstas salips. Dienas laikā turas ļoti labi un nesmērējas. Ja tev patīk dabīgs efekts + ilgtermiņa skropstu uzlabojums, ir jāņem!

Visi jaunumi pieejami veikalos Drogas. 
Cenas:
Wonder Wing laineris 5.95 €
Wonderfully Real tuša 8.95 €
Lasting Finish Breathable tonālais krēms 10.45 €.

P.S. Liels paldies zīmola pārstāvjiem par iespēju izmēģināt rakstā minētos produktus (uzreiz atrunāšos, ka šis fakts nekādā veidā neietekmēja manu viedokli un atsauksmi).